inşallah @Çiğdemğ- senden önce evlenip çocuk yapar da adını melek koyar![]()
oy kullananlar dedi yani sanada konusma hakki verdi![]()
inşallah @Çiğdemğ- senden önce evlenip çocuk yapar da adını melek koyar![]()
oy kullananlar dedi yani sanada konusma hakki verdi![]()
İÇERDE
10 Seyithan Özdemir (Minik )
9 Çetin Tekindor
9 Rıza Kocaoğlu
8 Aras Bulut
8 Yıldıray Şahinler
7 Mustafa Uğurlu
6 Çağatay Ulusoy
1 Bensu Soral
1 Damla Colbay
1 Gözde Kansu
hayırr değil nihal koldaş ve gözde kansuya aynı anda 1 veremiyorum sığmıyor bu hafta nihali çıkardım gözdeye 1 verdim hak ettisenin kadın oyunculara oy kullanman yasak unuttun mu![]()
kız ben de senin dil, kol vb. organlarını çıkarıcam bakalım napıcan artıkhayırr değil nihal koldaş ve gözde kansuya aynı anda 1 veremiyorum sığmıyor bu hafta nihali çıkardım gözdeye 1 verdim hak etti![]()
![]()
![]()
izlemediysen minik sahnelerini kaçırma bombaydı bu bölüm 10 puanı hak ettikız ben de senin dil, kol vb. organlarını çıkarıcam bakalım napıcan artık![]()
inşallah sana da bir tokat atar minik hatta bir düzine atsın da aklın başına gelsinizlemediysen minik sahnelerini kaçırma bombaydı bu bölüm 10 puanı hak etti
![]()
![]()
![]()
Yes çünkü baymaya başladı karakter artık.Diziyi begeniyorum. her bölumune bakmadim ama diziye denk gelince sonuna kadar bakiyorum. Sen izliyormusun?
kemale 2 puanmi verdin?
oy verseler cesur yüreğe verirlerdi gerçi vericem demiştiler ama unuttular sanırım@Forumdash @Bully @MasacRE- icerde oylari@Çiğdem- sen de efe- yakamoz- billy kullarimizu cagir konuya bir ise yara
Dirilişciler nöyle erken bunuyor isteoy verseler cesur yüreğe verirlerdi gerçi vericem demiştiler ama unuttular sanırım![]()
dğer dizileri bilmemde cesur yüreğe oy verdirticem bu sefer sonrada diğer dizilere alısırlarDirilişciler nöyle erken bunuyor iste@HarzeM de yok ortalikta.dd
İçerde ve no 309 a da oy versinlerdğer dizileri bilmemde cesur yüreğe oy verdirticem bu sefer sonrada diğer dizilere alısırlar![]()