Disslesin bu diziyi yedirmeyiz.@mrt-06 şimdi disle gelir![]()
![]()
sert böyle birz kabadayıyı andıran bir rolde bence sen seviceksin zaten hep sert rollerde oluyor bu adam bende ilk ttar ramazanda izlemiştim![]()
@dosimosi üzülsün gitti güzelim Atakan'ı
o karakterlerden biri gerçek alnıaçıktır inşallah zorunlu kendisi çünküSEVİYOR SEVMİYOR
Zeynep Çamcı - 10
Yiğit Kirazcı - 9
Gökhan Alkan - 8
Gonca Sarıyıldız - 7
Cemal Karakteri - 6
Neşe Karakteri - 3
Gazi karakteri - 3
Buket Karakteri - 3
Bu bölüm uyuz oldum ona o yuzden adını yazmadımo karakterlerden biri gerçek alnıaçıktır inşallah zorunlu kendisi çünkü![]()
zorunlu kelimesini anlamadın galibaBu bölüm uyuz oldum ona o yuzden adını yazmadımdiğerlerinin adını bilmediğim için karakter adını yazdım
![]()
hahaha evet tamamen karakterler uyarlama mesala ortega var, işte kopil var , varmısın arif var hatta varmısın arifin 1.bölümde sınıfın kapısını kırma iddiası vardı hani tam kırıcakken afet hoca sınıfa giriyordu arif hidayet hocanın sınıfına düşüyordu bu sahnenin aynısını yaptılar @mrt-06 izlerse kesin kalpten gidicek çocukDisslesin bu diziyi yedirmeyiz.
Çok iyi bir oyuncu, Poyraz'da da mafyaydı ama komedi yönü de var, bu diziyle daha iyi gösterebilir belki onu, ayrıca ilk başrolü, inşallah tutturur.
Bizimkiler de tekrarını izliyor şimdi beğenmişler, annem iyi tipler bulmuşlar diyor ama Hayat Bilgisi'nin update edilmiş haliymiş, aynen böyle dedi.
@dosimosi üzülsün gitti güzelim Atakan'ı![]()
Niye uzuleyim. sevindim. dilerim illerde ayrilik haberleri almayacagimiz bir birlikteligi olur.Disslesin bu diziyi yedirmeyiz.
Çok iyi bir oyuncu, Poyraz'da da mafyaydı ama komedi yönü de var, bu diziyle daha iyi gösterebilir belki onu, ayrıca ilk başrolü, inşallah tutturur.
Bizimkiler de tekrarını izliyor şimdi beğenmişler, annem iyi tipler bulmuşlar diyor ama Hayat Bilgisi'nin update edilmiş haliymiş, aynen böyle dedi.
@dosimosi üzülsün gitti güzelim Atakan'ı![]()
neyim varmış benim be
İtiraf etmesem öyle kalacaktızorunlu kelimesini anlamadın galiba![]()
valla ben çiğdem kenanla sinemin yatak odasına domuz yağı sürmüş diye duydumİtiraf etmesem öyle kalacaktıNeşe karakteri alnıaçılan kadın
![]()
Abla aslında amacım Çiğdem'e giydirmekti ama malum siz ayrılmaz ikilisiniz arada sen de kaynamış oldun bu yüzdenvadikızı olmasa kimle uğraşacaksınız acaba vadikızı yine ne yaptı bee
![]()
Abla aslında amacım Çiğdem'e giydirmekti ama malum siz ayrılmaz ikilisiniz arada sen de kaynamış oldun bu yüzden![]()
kız izlediğni dizi yok mu gelmişken oy kullan anca çene çalıyon.ssah benim şansıma itiraflardan bahsettin merak ettim ne var acaba itiraflarda
kız izlediğni dizi yok mu gelmişken oy kullan anca çene çalıyon.ss