FF En İyi Oyuncu Yarışması -- 11 Ekim

maşşllah diyelim tüm konular coşmuş gerçekten :F her haftanın oyuncusuna ek olarak her ayında oyuncusu yapılsın bence ekim ayının en iyi 10 oyuncusu gibi mesala :F
Aynen ama @xemrexxx'den öyle yenilikler çıkmaz bu etkinliğe kayyum atayacağım etkinliği @sokak sanati devr alacak. O halleder. :A

maşşllah diyelim tüm konular coşmuş gerçekten :F her haftanın oyuncusuna ek olarak her ayında oyuncusu yapılsın bence ekim ayının en iyi 10 oyuncusu gibi mesala :F
kız zaten 4 haftanın ortalaması en yüksek olan oyuncu ayın oyuncusu olacak o ka da mı mantığın yok senin .ss supernaturlın yeni bölümünü mü izleidn aklın nerede.ss

hahaha aa senin kıskandığını sezdim zaten :A :A :A

40 yılın başı birşeyle uğraşıyor ne güzel hiç bozma bir baltaya sap oldu sonunda :F
baltayı kafana düşürmiyim dikkat et:A

kız zaten 4 haftanın ortalaması en yüksek olan oyuncu ayın oyuncusu olacak o ka da mı mantığın yok senin .ss supernaturlın yeni bölümünü mü izleidn aklın nerede.ss

baltayı kafana düşürmiyim dikkat et:A
sırala işte ekim ayının 10 oyuncusu yada 5 oyuncusu diye ben hesaplayarak uğraşamam :A

sırala işte ekim ayının 10 oyuncusu yada 5 oyuncusu diye ben hesaplayarak uğraşamam :A
zaten tablo yaptım hesaplıyorum :F

bu arada bana hatırlat billy de oy kullandı diye engelli olduğumuz için göremiyom unuturum :F efe melununa da söyle no 309 da eksik var oy kullansın onunla da engelliyim :F

HAYAT ŞARKISI
Burcu Biricik 9
Birkan Sokullu 8
Tayanç Ayaydın 7
Ahmet Mümtaz Taylan 9
Ecem Özkaya 6

GÜLÜMSE YETER
Erdal Özyağcılar 9
Aslı Bekiroğlu 6
Yılmaz Kunt 6
Pamir Pekin 7
Seray Kaya 6