Nee Çiğdem evlenmiş miher hafta pazar günü gelip topluca oylarını girersin konularapek sık gelmiyon melun çalışıyor musun yoksa @Çiğdem- gibi evlendirdiler mi seni de
![]()
bnm hain planlarım var hazır @vadikızı ve @çiğdem- ortalıklarda yokken edho nun kadın başrollerini haftalık ilk 10a sokucamGeçen hafta meydanı ona bırakmışız boşlukta at koşturmuş işte bu hafta şansı yok.
Hadi sen de ver oyunu İçerde'ye 10 oyumuz olsun.![]()
ne yüksek lisansı laNee Çiğdem evlenmiş miBen çalışmaya karşıyım
sisteme karşıyım ,
Yok ya yüksek lisans başladı ve lisansta devam ediyor ayrıca stajlar var = ölüm , hepsi birlikte, girer atarım her hafta merak etme![]()
manyak mısın 3ünü bir arada yapıyorsunBaşıma bela aldım , yüksek sosyete gibi işte birde lisansın yükseği çıktı .ss
Tıpkı beni tarif ettin evet bu bir manyaklıkmanyak mısın 3ünü bir arada yapıyorsun![]()
kız senin aklın nerede damla colbay zorunlu isimlerdenayy bu bölümün yıldızı yusuf müdürdü hak yemeyelim bence![]()
![]()
10 Mustafa Uğurlu
9 Çetin Tekindor
9 Rıza Kocaoğlu
9 Aras Bulut
8 Çağatay Ulusoy
7 Yıldıray Şahinler
7 Seyithan Özdemir
1 Bensu Soral
1 Gözde Kansu
1 Nihal Koldaş
haha aa yanlıslık olmus ben o kız diye yazmıştım neyse düzelttim bak bakalım olmuşmukız senin aklın nerede damla colbay zorunlu isimlerden![]()
ay yine tüm kadın oyuncuları sıralamış en dibe .ss @Forumdash bunu psikiyatriye götürmeli.sshaha aa yanlıslık olmus ben o kız diye yazmıştım neyse düzelttim bak bakalım olmuşmu![]()
haha berbat oynuyorlar sarpın annesini nerden bulmuşlar ne kötü oyunculuk o öyleay yine tüm kadın oyuncuları sıralamış en dibe .ss @Forumdash bunu psikiyatriye götürmeli.ss
yyy inşallah gergedan ayfer çarpar sana.sshaha berbat oynuyorlar sarpın annesini nerden bulmuşlar ne kötü oyunculuk o öyle
kırgın çiçekleride yarın izleyecem bugün içerde ve eşkiyaya baktım şimdi eşkiyayı oylamaya gidiyorum![]()
![]()
![]()
kırgınlar ilk defa yeterli sayıya ulaştı 4.haftadaKIRGIN ÇİÇEKLER
10 Arif Diren ( güney )
9 Cansu Fırıncı ( Kemalim Yapmaz )
8 Hazar Motan
7 Özgür Çevik
7 İpek Karapınar
6 Nil Keser
5 Gökçe Ayyıldız
1 Biran Damla Yılmaz ( Eylül )
1 Deryan Artemel ( Mesude )
1 Çağla Irmak ( Kader )
hazar motan dısında diğer kızları listeye alma sakınkırgınlar ilk defa yeterli sayıya ulaştı 4.haftada![]()