FF En İyi ? Çok Yakında!

Frank Slade

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,372
Puanı
535
FF Dünya'nın En İyi Futbolcusu,FF En İyi Dizi Müziği gibi organizasyonlarımızdan sonra

FF EN İYİ ? BAŞLIYOR!

Adaylar çok kısa zamanda açıklanacak.

Neyimi seçicez.Hep beraber görücez😉

Son düzenleme:
Yani, ben de onu demek istiyorum. Tamam, heves yapabilirsin ama sonradan kendin üzülüyorsun Burakcigim.

bencede bi sürü işe kalkıştın ama tamamladığın "0" :D

FF Yetenek Avcısı 2011,FF yetenek Avcısı Özel,FF Dünyanın En İyi Futbolcusu,FF En İyi Dizi Müziği.Bilmeden konuşmayın.Sizin dediğiniz şeyler kolay değil.Bir youn seçerim Survıvorda bir sürü kişi anlamıyorum asnıl oynanıyor filan.Ben beğenmedim oyunu.Bu survıvor tutmadı bence.İnsanında bir sabrı vardır.FF Tv kolay birşey değil.Öyle 1 saatlik yayın yapmıyacağız heralde.Herşey kolay olsaydı.Canlı para'da FF Tv'nin içinde zatenOrda yayınlanacak.Bir Tek Survıvor ertelendi.

Biz birsey demedik ki sana? Bi de zeytinyag gibi üstüne çikyorsun, bizim demek istedigimiz sey. Simdi kaç tane projen var bilmiyorum ama insanlarin kafalari karisiyor, hangi proje ile ugrasacaklarini bilmiyorlar, bütün projelerin güzel ama Survivor 2 gün oldu ertelendi.

Neyse sana basarilar. Projende hertür katki saglarim, bunu unutma. 😉

biz senin projelerine bi şey dediğimiz yok ayrıca hepsine de katılmaya çalışıyoruz sadece bitmesini temenni ediyoruz erteleneceğine kolay olmadığını biliyoruz o yüzden diyoruz bu kadar çok projeyle sende başa çıkamazsın diye...

Ne yapiyorsun ki o zaman Burak? Merak ediyorum.... yani nasil birsey olacak ?