FF Analiz Sayı 4 ( Lightning Thief İle Röportaj )

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
5,971
Puanı
1,061
Cem - Danger uAMerhaba öncelikle sizi tanımak isteriz

Burak - Lightning ThiefBen Burak Özdemir.3 sene saruhanlıda okudum.Sonra Manisa'ya taşındık ve Ülkem Kolejine başladım.7.sınıfa kadar burda okudum.Bu sene İnşallah Ahmet Tütüncü İlköğretim okuluna başlayacağım.

Cem - Danger uAForumumuza nasıl üye oldunuz

Burak - LightningThief Ben Adanalı Hayranıyımdır.Reytinglerini takip ederdim dizinin.Takip ederken bu site denk geldi.İlk önceleri üye olmadan sadece reytinglere bakıyordum.Ama sonra Reytinglere yorum yazmak istedim ve üye oldum.

Cem - Danger uAForumumuzun iyi yerlerde olduğunu düşünüyor musun

Burak - Lightning ThiefYani şimdi Ozan gibi bir adminimiz varken iyi yerlede olmamız zor.Adam çok ciddi ve birazda gıcık bana göre.Tabi forumun başında Dr Who(Hamdi)olsaydı iyi yerlerde olurduk.

Cem - Danger uAgerçekten admin biraz gıcık

BesaleThobilerin ve fobilerin neler Burak

Burak - Lightning ThiefHobilerim spor yapmak,futbol oynamak birde badminton Fobilerim kediler.Başka bir fobim yok.Kediler tek fobim!.

Cem - Danger uAhayat felsefeniz nedir ?

Burak - Lightning ThiefNihat Doğan'ı örnek alıyorum.Öyle felsefe filan bizi bozar Nihat Doğan özü sözü bir adamdır! Ona oynuyor rol yapıyor şov yapıyor diyenler yanlış düşünüyorlar. Şayet oynuyorsa bile başarıyor önemli olan odur.

BesaleTGiyim tarzınız? nasıl burak bey

Burak - Lightning ThiefBen genelde spor giyinirim.Ama özel bir yere giderken şık olmaya dikkat ederim.Spor giyinmek derken t-shirt,altta eşofman tarzı birşey.Ama özel bir yere gideceksem gömlek,pantolon tarzı şeyler giyerim

Cem - Danger uAmarka takıntının olduğunu duydum hangi markaları seviyorsun ?

Burak - Lightning ThiefAdidas,U.S Polo,nike,

BesaleTEn büyük hayaliniz?

Burak - Lightning ThiefBilişim alanından ilerlemek.Bilgisayar Mühendisi olmak istiyorum.Bu konuda Ozan Abimi örnek alırım.Burdanda ona selamlar.Manisa seni çok seviyor Ozan Abi.

BesaleTBeğendiğiniz ve Beğenmediğiniz huyunuz?

Burak - Lightning ThiefTabi çok zekiyim ben.Merhametli olmak ve bencil olmama huyumu seviyorum.Beğenmediğim huyum ise biraz sabırsız olup aceleci olmam.

BesaleTYarın kalktığınızda bir hayvan olarak uyanacaksınız... Hangi hayvan olmak isterdiniz?

Burak - Lightning ThiefNe biçim soru o öyle
Heralde evcil köpek olmak isterdim.Böyle Yahşi Cazibedeki paris gibi.Çok iyi bakıyorlar

BesaleTŞu an ruhunun olmak istediği yer?

Burak - Lightning ThiefLondrada gezinmek isterdim. Londra ayrıdır.Büyüynce orayı yerleşmeyi bile düşünüyorum.

BesaleTForumda en iyi anlaştıkların kimler?

Burak - Lightning ThiefÇağlar Abi(BesaleT),Ozan Abi(OzaN),Hamdi(Dr.Who) Prncss.. ve Neferian(Mustafa)

BesaleTForumda seni mutlu eden ve seni üzen olay

Burak - Lightning ThiefOzan Abinin bana iyi davranması
Beni üzen olay Neferet'in foruma uzun süredir girmemesi.Neferian'ın görevini bırakması.

Burak - Lightning ThiefÇağlar Abi örnek alıyorum seni
Helal Olsun sana

BesaleTneden

Burak - Lightning ThiefAdam gibi adamsın

BesaleTSağol

Cem - Danger uARöpörtaj için Teşekkürler Burak

Burak - Lightning ThiefGusto kong pasalamatan ang orihinal.(Asıl ben teşekkür ederim) Filipince

şuku veren bana da versin bende editörüm

bak bir de admine gıcık dediğim bölümü kesmemiş ban yedirtecek bana

Güzel olmus. Basarilarinizin devamini dilerim böylece.

nie keseyim arkadaşım ya demicen yada yayınlamama müsade edecen

Güzel olmuş.Başarılarınızın devamını dilerim