Cem - Danger uA | Merhaba öncelikle sizi tanımak isteriz |
Burak - Lightning Thief | Ben Burak Özdemir.3 sene saruhanlıda okudum.Sonra Manisa'ya taşındık ve Ülkem Kolejine başladım.7.sınıfa kadar burda okudum.Bu sene İnşallah Ahmet Tütüncü İlköğretim okuluna başlayacağım. |
Cem - Danger uA | Forumumuza nasıl üye oldunuz |
Burak - LightningThief | Ben Adanalı Hayranıyımdır.Reytinglerini takip ederdim dizinin.Takip ederken bu site denk geldi.İlk önceleri üye olmadan sadece reytinglere bakıyordum.Ama sonra Reytinglere yorum yazmak istedim ve üye oldum. |
Cem - Danger uA | Forumumuzun iyi yerlerde olduğunu düşünüyor musun |
Burak - Lightning Thief | Yani şimdi Ozan gibi bir adminimiz varken iyi yerlede olmamız zor.Adam çok ciddi ve birazda gıcık bana göre.Tabi forumun başında Dr Who(Hamdi)olsaydı iyi yerlerde olurduk. |
Cem - Danger uA | gerçekten admin biraz gıcık |
BesaleT | hobilerin ve fobilerin neler Burak |
Burak - Lightning Thief | Hobilerim spor yapmak,futbol oynamak birde badminton Fobilerim kediler.Başka bir fobim yok.Kediler tek fobim!. |
Cem - Danger uA | hayat felsefeniz nedir ? |
Burak - Lightning Thief | Nihat Doğan'ı örnek alıyorum.Öyle felsefe filan bizi bozar Nihat Doğan özü sözü bir adamdır! Ona oynuyor rol yapıyor şov yapıyor diyenler yanlış düşünüyorlar. Şayet oynuyorsa bile başarıyor önemli olan odur. |
BesaleT | Giyim tarzınız? nasıl burak bey |
Burak - Lightning Thief | Ben genelde spor giyinirim.Ama özel bir yere giderken şık olmaya dikkat ederim.Spor giyinmek derken t-shirt,altta eşofman tarzı birşey.Ama özel bir yere gideceksem gömlek,pantolon tarzı şeyler giyerim |
Cem - Danger uA | marka takıntının olduğunu duydum hangi markaları seviyorsun ? |
Burak - Lightning Thief | Adidas,U.S Polo,nike, |
BesaleT | En büyük hayaliniz? |
Burak - Lightning Thief | Bilişim alanından ilerlemek.Bilgisayar Mühendisi olmak istiyorum.Bu konuda Ozan Abimi örnek alırım.Burdanda ona selamlar.Manisa seni çok seviyor Ozan Abi. |
BesaleT | Beğendiğiniz ve Beğenmediğiniz huyunuz? |
Burak - Lightning Thief | Tabi çok zekiyim ben.Merhametli olmak ve bencil olmama huyumu seviyorum.Beğenmediğim huyum ise biraz sabırsız olup aceleci olmam. |
BesaleT | Yarın kalktığınızda bir hayvan olarak uyanacaksınız... Hangi hayvan olmak isterdiniz? |
Burak - Lightning Thief | Ne biçim soru o öyle |
BesaleT | Şu an ruhunun olmak istediği yer? |
Burak - Lightning Thief | Londrada gezinmek isterdim. Londra ayrıdır.Büyüynce orayı yerleşmeyi bile düşünüyorum. |
BesaleT | Forumda en iyi anlaştıkların kimler? |
Burak - Lightning Thief | Çağlar Abi(BesaleT),Ozan Abi(OzaN),Hamdi(Dr.Who) Prncss.. ve Neferian(Mustafa) |
BesaleT | Forumda seni mutlu eden ve seni üzen olay |
Burak - Lightning Thief | Ozan Abinin bana iyi davranması |
Burak - Lightning Thief | Çağlar Abi örnek alıyorum seni |
BesaleT | neden |
Burak - Lightning Thief | Adam gibi adamsın |
BesaleT | Sağol |
Cem - Danger uA | Röpörtaj için Teşekkürler Burak |
Burak - Lightning Thief | Gusto kong pasalamatan ang orihinal.(Asıl ben teşekkür ederim) Filipince |