Pis yedili oynamıyordun ama. :GDG:
Ben 10 yaşımda cod oynuyordum 😎
Niye bu olaya dahil oldum bilmiom![]()
takas sen de her kesi kız sanıyosunanakin ben seni kız sanıyodum![]()
Anlatmıyorum kendimi işte.
Oley artık en büyük ben değilim :GDG: Aynı yaştayız bende Marmara'da okuyorum. Benim yaşımda olan ve de benden 1 yaş büyük olan kişiler var forumda artık. Daha mutlu olamazdım. :GDG:
İşin gerçeği şu ki aslında Primavera erkek.Beni tehdit ediyor 3 aydır erkek olduğumu söyleme diye.
![]()
yok ya niye kızayım ama bende seni kız sanıyodum 😱 neyse yanlışlıklar düzeldi iyi oldu
kızım niye çaktırıyosun madem söyledin bende açıklıyorum polyde aslında 12 yaşında![]()
anakin ben seni kız sanıyodum![]()
Ben seni biliyorum canım diğer üyeler için kayıp oalcak
Bizimle yaşıt olanlar var bildiğim kadarıyla yalnız değilizÜstündeki büyük yükü birazcık olsun almam sevindirdi beni
Yok artık daha neler ya![]()
Hadi canım seni şakacı seni...
Beni de çok mutlu etti bu olay. Daha çok benim yaşımda insan gelsin. :mge:
Gelir umarım gelmezse de biz bize yeteriz gibime geliyor![]()
Gelir umarım gelmezse de biz bize yeteriz gibime geliyor![]()
Anakin Skywalker desembiraz saçma olcak açıklamam ama avatarından kaynaklı hep bide nickini ayırınca ana-kin oluyo dedim kesin kız![]()
İnşallah. Artık mod'da olduğuna göre aynı yaşta olmamız sebebiyle beni korumaya alıyorsun.![]()
biraz saçma olcak açıklamam ama avatarından kaynaklı hep bide nickini ayırınca ana-kin oluyo dedim kesin kız![]()
ayıpsın aa
Şaka bir yana forumda kız üyeleri görmek gerçekten çok güzel farklı bir renk farklı bir ses farklı bir bakış açısı getiriyorsunuz.İnşallah forumda zevkli zamanlar geçirirsiniz...
- - - Ekleme - - -
Yok artık daha nelerAnakin Skywalker Star Wars serisinin en büyük oyuncularındandır
Avatara gelince de o benim canım o bir Jennifer Morrison
![]()
ayıpsın aa
Şaka bir yana forumda kız üyeleri görmek gerçekten çok güzel farklı bir renk farklı bir ses farklı bir bakış açısı getiriyorsunuz.İnşallah forumda zevkli zamanlar geçirirsiniz...
- - - Ekleme - - -
Yok artık daha nelerAnakin Skywalker Star Wars serisinin en büyük oyuncularındandır
![]()
onu yazarken kendimi rezil ettiğimin farkındaydım şimdide tescillendi star wars serisini izlemediğim için olabilir bu cahilliğim 😱
Tamam sende beni korumaya aldığına göre Ozan kork benden. :mge:
Sizinde yeniden gelmeniz güzel oldu. :GDG:
Nasıl izlemezsin nasıl duymazsın amanın
Teşekkür ederim ama diğer konuyu burada konuşmayalım okuyan çok fazla![]()
![]()
ayıpsın aa
- - - Ekleme - - -
![]()
en yakın zamanda izliyorum yarın gece izlemeye başlıcam aşağılama beni![]()
![]()
Jennifer Morrison benim de sevdiğim bir oyuncudur fakat yıllar boyunca o olduğunu anlayamamışım.![]()
Jennifer Morrison benim de sevdiğim bir oyuncudur fakat yıllar boyunca o olduğunu anlayamamışım.![]()