FF 2015 Yeni Tasarım Beta Sürümü Yayında!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,397
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Forumun 8. yaşını kutladığımız bugün bazı sürprizlerin olacağını söylemiştim. En önemli yenilik ise şüphesiz yenilenen tasarım oldu...

Öncelikle tasarımın şu aşamasının test aşaması olduğunu ve henüz tamamlanmadığını belirteyim. Bazı beğenmediğiniz yanları sizden gelen tepkilere göre değiştirebiliriz. Bazı kısımlar (profil sayfaları, anasayfa, en alt kısım) henüz yenilenmedi. Onlar da yenilenecek en kısa zamanda...

Tasarımdan bahsetmek gerekirse aslında öyle çok da köklü değişiklikler olmadı. Eski tema üzerinde bazı kısımlarda iyileştirme çalışmaları yapıldı. Fakat bazı yerlerde kritik değişiklikler var fark edeceğiniz gibi. Artık bu yenilenen tasarım forum için de yeni bir sayfa açılması anlamına geliyor. Günümüz web dünyasının gittiği yere daha yakın bir yerde duracağız ve hedefimiz bir klasik forumdan ziyade yarı portal yarı forum havasına bürünmek...

Tasarımda beğenmediğiniz yerler mutlaka olacaktır. Nereleri beğendiğinizi, nereleri beğenmediğinizi bu başlıktan bizlerle paylaşırsanız daha iyi hale getirebiliriz hep birlikte. Geri dönüşlerinizi bekliyoruz. :)

Not: Yeni tasarım gelmeyen arkadaşlar alttan FF 2014 yazan yeri FF 2015 ile değiştirmeliler...

Son düzenleme:
Açıkçası göze ilk başta biraz karışık geliyor, ama zamanla alışacağımıza eminim. Hele yeni logo gelince daha da güzel görünecektir. :)

Mobilden de güzel gözüküyor ben ilk başta üst tarafı Facebook benzettim :D diğer kısımları inceleyelim bakalım :)

Çok olağan üstü bir değişiklik yok ama sanki biraz mesaj kutusu butonu, bildirim butonunun duruşu çok yapay geldi. Söküm atılacakmış gibi çok köşede kalmış hiç sevmedim.:(

Onun dışında Mavinin üstünde gride biraz sönük kalmış. Eskisi gibi o mavi resgi biraz daha koyulaşsa mı ne.:X

Özel mesaj kutusunun hali vahim şuan.:(

Onun dışında konu konuyu açanın alttarafta kalması çok köze batmıyorm ama bir karışıklık yaratıyor gibi.:(

Birde Teşekkür olayı güzelmiş daha bana teşekkür etmedi ama.:F

Son düzenleme:
Çok olağan üstü bir değişiklik yok ama sanki biraz mesaj kutusu butonu, bildirim butonunun duruşu çok yapay geldi. Söküm atılacakmış gibi çok köşede kalmış hiç sevmedim.:(

Onun dışında Mavinin üstünde gride biraz sönük kalmış. Eskisi gibi o mavi resgi biraz daha koyulaşsa mı ne.:X

Onun dışında konu konuyu açanın alttarafta kalması çok köze batmıyorm ama bir karışıklık yaratıyor gibi.:(

Sana şu ana kadar 3-4 kez teşekkür edildi, ama ben hala ortalarda yokum. :D

Sana şu ana kadar 3-4 kez teşekkür edildi, ama ben hala ortalarda yokum. :D

Ben gördüm seni.:F Anlaşılan kendisine gösterilmiyor teşekkür.:F

@OzaN birde şu reklamların çıktığı yerleri değiştirsen. tam yorum yapacağın yerin üstünde reklam çıkıyor yabancı dizi bölümünde acayip çirkin.:(

Şöyle bir şey mesela.:( O canavarın orda ne işi var.:(

Adsız.png

@OzaN birde şu reklamların çıktığı yerleri değiştirsen. tam yorum yapacağın yerin üstünde reklam çıkıyor yabancı dizi bölümünde acayip çirkin.:(
İnsan kendine edilen teşekkürü nasıl görmez. @OzaN, oraya bir düzeltme getirsin o zaman. :F

@OzaN alttan derken nerden değiştirecez, ben eski sürümde kalmışım, o dediğin yeri de bulamadım. :D

Gerçi yeniliğe de hazır değilim acaba eski sürümde mi kalsam :A

@OzaN alttan derken nerden değiştirecez, ben eski sürümde kalmışım, o dediğin yeri de bulamadım. :D

Gerçi yeniliğe de hazır değilim acaba eski sürümde mi kalsam :A
"Bize Ulaşın" var ya en altta yanında FF 2014 yazıyor ona tıkla ekran gelcek sen de FF 2015'i seçeceksin. :D

Çok bir değişiklik yok aslında mesaj kutusu butonlarında. Sadece renkleri değişti bir de birbirlerine yakınlaştılar biraz. :) Boşluğu birazcık arttırabilirim belki. :)

Ben şahsen mavi tonunu beğendim çok açık bir mavi değil zaten yine koyu tonları ağırlıkta. :)

Özel mesaj kutusunda ne sorun var ki?

Konuyu açan kişinin altta kalmasına zamanla alışılır. Yalnız özellikle benzer konu önerisi yapılamayan başlıklarda biraz tuhaf kaldığı doğru. :)

Ekli dosyayı görüntüle 43124
Reklamlar bir yerde olmak zorunda. Konunun daha güzel gözükmesi için daha az dikkat çekici yere koydum. Bakalım reklam yerleri gelir durumuna göre değişebilir. Sonuçta reklam koyma amacımız güzel durması değil. :):)

Ben sizide gördüm kendimide :X @sokak sanati @aserat54

İnsan kendine edilen teşekkürü nasıl görmez. @OzaN, oraya bir düzeltme getirsin o zaman. :F

Ekli dosyayı görüntüle 43124
Teşekkür ne demek :)

Ah ah forum ne hale gelmis sizden gördüğüm kadariyla yoksa mobilde ve tapatalkta fazla degisiklik yok :)

@OzaN eline sağlık daha alışamadım ama güzel olmuş bence. :)

Şu bildirim, özel mesaj yeri bence sola kaydırılmalı çok sağda kalmış. Onun dışında bence güzel olmuş. :)

İnsan nelere alışmıyorki buna alışmasın. :)

"Bize Ulaşın" var ya en altta yanında FF 2014 yazıyor ona tıkla ekran gelcek sen de FF 2015'i seçeceksin. :D
Eyvallah kanka. :D

Şöyle bir genel olarak baktım da güzel görünüyor forumumuzun yeni hali. Xenforo'ya geçerken de zorlanmıştım ama sonra alışıyor insan. :D

Eyvallah kanka. :D

Şöyle bir genel olarak baktım da güzel görünüyor forumumuzun yeni hali. Xenforo'ya geçerken de zorlanmıştım ama sonra alışıyor insan. :D
Rica ederim Kaan'ım. :D

@OzaN eline sağlık şuanlık sevdim gibi ama mesajımı düzenleme butonu nerede onu bulamadım ya da yine körlüğüm tuttu. (b)