FF Üyeleri Yan Yana Yakında FavoriForumum'da!

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,180
Puanı
1,060
Cookies Yapimdan yepyeni dizi :
Ff uyeleri yan yana...
Pamuk Prenses Cigdem ve destere, Kara doğumgünü, Vampir sirlari gibi dizileri yapan yapim sirketi yep yeni bi diziye baslayacak.
Pamuk prenses cigdem ve destere 8. Bolumde falan final yapacak
Kara dogumgunuyse yakinda başlayacak ve 20. Bolumde final yapacak.Sonra Ff uyeleri bi arada baslayacak..

KONUSU:

Cok sakin bir ortam Favoriforumum.net binasi bütün uyelerin hisseleri var ama basta @OzaN var.Favoriforumum binasi birden bire karisir bir katil ortaya cikmistir ve o katil @OzaN i oldurmustur. @OzaN oldukten sonra Ff uyeleri baska yerlere dagilirlar ama 5 yıl sonra yeniden bir araya gelmek zorunda kalirlar bir mektupla... Mektupta @OzaN in vasiyeti yaziyordur vasiyette
"BUTUN FF UYELERI FAVORIFORUMUM.NET Artik size ait lutfen ben öldum diye kendinizi koyvermeyin ve Favoriforumum.nete sahip cikin eger çıkmazsaniz hicbirinize hakkim helal degil" gibi bir sey yaziyordur.Bu mektubu alan ff uyeleri favoriforumum.net binasina ayni anda giderler ve orayi gorurler.Bina yikilmak uzeredir ve favoriforumum.net batmistir sirketi kurtarmak icin karanlik yollara basvuracak ff uyeleri adam öldurecek banka soyacak vb. Seyler yapacak birde bakacaklarki mafya olmuslar...

Son düzenleme:
Yorumlariniz bekleniyor

Seni hademe yapacagim dizide yani forumdan sonra hepimiz fakirlestik sen hademe olacaksin bi okulda ben kasiyer digerlerinede karar vereceğim ilk bolum ölmeyecek ozan 2. veya 3. Bölüm ölecek ondan sonra böyle fakirlescez