Gece gündüz demeden iş başındayız.Yine gelmiş kanal canavarı
Gece gündüz demeden iş başındayız.Yine gelmiş kanal canavarı
Benim yarışmayı aldın 3 sene geçti devamı gelmedi Diss Savaşları'ni aldin başkasının dissini görme kalkınca yılda bire indi program başka projelerde kanalsız yayınlarımGece gündüz demeden iş başındayız.
O zaman hayırlı olsun. TVen ve YS olarak iki kanal daha var.
Yazık kendisini kanal sahibi sanıyorYine gelmiş kanal canavarı
Troller Kasabası'nın hakkını veriyorsunYazık kendisini kanal sahibi sanıyor
@emreemreu keşke konuya bir kaç bölümün linkini koysaydin. 150 sayfalık senaryo bölümünde bölümleri bulmak zor Senaryoyu okuyup ona göre rol alsam mı diye bakacaktım
Yani illa beni yoracaksınArama motoruna FF Üyeleri Aynı Evde (ilk 23 bölüm bu isimleydi) ve FF Üyeleri Bir Arada yazarsan çıkar.
İlk 5-6 bölüm iyi gelmeyebilir ama zamanla daha güzel olduğunu düşünüyorum. O yüzden sonuna kadar okumanı tavsiye ederim.
Yani illa beni yoracaksın
Tamam bulmaya çalışacağım :S
Edit: Google amcadan aradım ve tamam beni de ekle
FF Üyeleri Bir Arada " 71. Bölüm "
NOT : 70. Bölümü okumayanlar linke tıklayarak okuyabilirler :) https://fav10.net/f620/ff-uyeleri-bir-arada-70-bolum-137077/ Oyuncu kadrosu : OzaN Meryem Ufuk ( OzaN'ın oğlu ) BesaleT OzaN'ın Kuzeni ( Halime ) xdragxx darksaal cevaa takas Orcun_22 Cenation endgame Danger UA! Arslan...fav10.net
Yok ben direk rast gele ilk geleni tıkladım fikir sahibi olabilmek için nasil bir sey diye. Bakalım bana ne gibi roller vereceksin positif ve mutlu yorumlarım olur inşallah71'den başlamışsın ya.
Forumda ayrı bir bölüm açılsa da oradan hemen ulasabilsek keşke.