eTV FF Üyeleri Bir Arada 'Karantina' Bölümüyle Yeniden Fav10'a Dönüyor!

Gece gündüz demeden iş başındayız. :Z
Benim yarışmayı aldın 3 sene geçti devamı gelmedi :A Diss Savaşları'ni aldin başkasının dissini görme kalkınca yılda bire indi program :F başka projelerde kanalsız yayınlarım :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
82 bölüm boyunca okudum ve dizide az rolüm yoktu :A Forumun bana göre en güzel olduğu zaman aralığı 2011-2013 arası dönemdi anılar geldi aklıma ben de dizide olmaya devam edeyim :D

• Harika
Reactions: emreemreu
@emreemreu keşke konuya bir kaç bölümün linkini koysaydin. 150 sayfalık senaryo bölümünde bölümleri bulmak zor :A Senaryoyu okuyup ona göre rol alsam mı diye bakacaktım :A

• Güldürdün
@emreemreu keşke konuya bir kaç bölümün linkini koysaydin. 150 sayfalık senaryo bölümünde bölümleri bulmak zor :A Senaryoyu okuyup ona göre rol alsam mı diye bakacaktım :A

Arama motoruna FF Üyeleri Aynı Evde (ilk 23 bölüm bu isimleydi) ve FF Üyeleri Bir Arada yazarsan çıkar. :)

İlk 5-6 bölüm iyi gelmeyebilir ama zamanla daha güzel olduğunu düşünüyorum. O yüzden sonuna kadar okumanı tavsiye ederim. :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Arama motoruna FF Üyeleri Aynı Evde (ilk 23 bölüm bu isimleydi) ve FF Üyeleri Bir Arada yazarsan çıkar. :)

İlk 5-6 bölüm iyi gelmeyebilir ama zamanla daha güzel olduğunu düşünüyorum. O yüzden sonuna kadar okumanı tavsiye ederim. :D
Yani illa beni yoracaksın :T:
Tamam bulmaya çalışacağım :S

Edit: Google amcadan aradım ve tamam beni de ekle :A

• Güldürdün
Yani illa beni yoracaksın :T:
Tamam bulmaya çalışacağım :S

Edit: Google amcadan aradım ve tamam beni de ekle :A

71'den başlamışsın ya. :D

Forumda ayrı bir bölüm açılsa da oradan hemen ulasabilsek keşke. :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
71'den başlamışsın ya. :D

Forumda ayrı bir bölüm açılsa da oradan hemen ulasabilsek keşke. :D
Yok ben direk rast gele ilk geleni tıkladım fikir sahibi olabilmek için :A nasil bir sey diye. Bakalım bana ne gibi roller vereceksin :A positif ve mutlu yorumlarım olur inşallah :A :A

• Beğendim