FF Üyeleri Bir Arada | 84. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nisa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,280
Puanı
259
421535_189549154504686_1707714517_n.jpg

* Kalem Kağıda Düşünce *
Yapım Sunar

Senaryo : @Nisa

Oyuncular :
@BesaleT

@xdragxx
@Yakamoz-Asi
@Çiğdem-
@gizem ak
@Nisa
@RüzgarGülü
@denizz19
@xemrexxx
@destere
@Bully
@RevaN
@mrt-06
@pompy
@cookies
@aserat54
@Yiğitt
@Harunnn60
@Cevaa
@gözlemci
@sokak sanati
@Tzira
@vadikızı

84. Bölüm

Yakamoz-Asi : ( BesaleT 'in öfke dolu bakışları beni biraz ürkütsede söylediğim şeyin ne yeri nede zamanı olmadığını anlayıp gülümseyerek, elimi BesaleT 'in omuzuna atarak cevap verdim )

- Şaka yaptım kardeşim ya. Satar mıyım hiç ?

(BesaleT'te rahatlamış olacak ki derin bir nefes aldı ve xdragxx 'e gözleriyle devam etmesini sağlayacak bir işaret yaptı.

stock-footage-film-rolling-out-of-a-film-reel.jpg

(Camdan dışarıyı seyrederken biranda bu derece değişen hayatımız gözümün önüne gelirken diğer taraftan biran önce part time çalışabileceğim işi nereden bulacağımı düşünürken Nisa'nın sesiyle kendime geldim )

- Çiğdem- ? @Çiğdem- ? Kime diyorum ya ? Çiğdem- : Ne var ayol, ne var ? Nisa : Kırmızı oje mi bulamıyorum. Nerede olduğunu biliyor musun ?
Çiğdem- : ( Her zaman ki alaycı gülümsemem ile ) Bıraktığın yerdedir canım.
Nisa : ( Tam laf'a girecekken kapı açıldı ve içeri tatlı gülüşüyle gizem ak girdi )

-Kızlaar ? Ne yaptınız ? Yerleşmişsiniz görünüşe bakılırsa.

Çiğdem- : Yerleştik cnm yerleştik. gizem ak : İyi bakalım. Hadi yemeğe inin o zaman. Nisa : Tamam geliyoruz.

film.png

(xemrexxx eşyalarını hazırlarken bende Çiğdem- için yazdığım mektubu zarfa yerleştiriyordum. xemrexxx 'in bana dönüşüyle mektubu olduğu yere bırakıp bastık kahkahayı. )
destere : Bu giydiğin ne ?
xemrexxx : Görmüyor musun totoş ! Hürrem Sultan baskılı kazağım.
destere : Sen kazağa nasıl bastın bunu ?
xemrexxx : Karıştırma orasını.
destere : O çanta ne peki ?
xemrexxx : Muhteşemimin sergisine gidiyorum.
destere : Bu saatte mi ?
xemrexxx : Evet. Kapanmasına daha 1 saat var.

NextGen_header_film.png

mrt-06 : ( Hepimiz yataklarımızda sanki üzerimizden tır geçmiş gibi yatsakta hepimizin aklında olan bundan sonra bu büyük şehirde bizi nelerin beklediğiydi. Sadece okulumuz muydu bizi endişelendiren ? Yoksa bu büyülü şehirin aslında hiçbirimize görünmeyen diğer yüzü mü ? )

denizz19 : Ne düşünüyorsun kotkafa ? mrt-06 : Senin Sıla posterine bakıyorum. İnsanın baktıkça kusası geliyor. Ne yapsam da kusmasam diye düşünüyorum. ( Bully bana bakıp sırıttı. denizz19 ise cevap bulamamış olacak ki dalga geçercesine elini sallamak ile yetindi. )

- Bully ? Bully : Buyur kardeşim ?

mrt-06 : Sen ne düşünüyorsun bakalım ? Yoksa hala Şeref Meselesi mi ?
denizz19 : Yok bu sefer Hayat Yolunda.
Bully : Senin gibi Total kafalara cevap vermiyorum denizz19.
denizz19 : Hadi ordan kotkafa.
mrt-06 : Cevabımı alamadım ? (Bully tam konuşacakken içeri RüzgarGülü girdi.)
RüzgarGülü : Gençler ? Hadi yemeğe.
mrt-06 : (Herkes açıkmış olacak ki. Yatağından birden kalktı ve kapıya yöneldi. )

-Rüzgar Gülü ? RüzgarGülü : Buyur dostum ?

mrt-06 : Seninle konuşmak istediğim bi konu var.
RüzgarGülü : Nedir ?
mrt-06 : Böyle ayaküstü olmaz
RüzgarGülü : Tamam. Yemekten sonra konuşuruz.

stock-photo-4581716-camera-film-1.jpg

Çiğdem- : (Herkes yemek sofrasında biran önce yemeğe başlamayı beklerken BesaleT içeri girdi. Herkes onunla birlikte giren 3 kişeye bakıyordu. BesaleT meraklı bakışların farkına varmış olacak ki ) BesaleT : Bu arkadaşlarımız yeni. Onlarda artık bizimle yaşayacaklar. Kendilerini yemekten sonra tanıtırlar vakit kaybetmeden başlayalım kurt gibi acıktım )

mrt-06 : ( Hepimiz yemeğimizi yerken RüzgarGülü'nün masadan kalkıp mutfağa gitmesiyle peşinden gittim. )

Blank-Film-Strip-1597312.jpg

RüzgarGülü : (Dolaptan çıkardığım küçük votka şişesini elime almam ile birlikte mrt-06 şişeyi elimden alıp mutfak camından aşağıya attı. )

- Ne yapıyorsun sen !
mrt-06 : Benimle gel ! ( Mutfaktan çıktığımda bir gözümle hafif arkama dönüp RüzgarGülü 'nün gelip gelmediğini kontrol ettikten sonra yürümeye devam ettim)

178067576.jpg

Çiğdem- : (Yemeğimi yerken kafamı kaldırdığımda karşımda duran destere ve cevaa 'nın dikkatle bana baktığını gördüm. Peçemi elime alıp ağzımı silerken bir kaşımı hafif kaldırdığımda bana bakmayı bıraktılar. )

-Ellerine sağlık cınım gizem ak. (Diyip masadan kalkarken )
aserat54 : cınım değil yalnız canım
Çiğdem- : Anlamadım ?
BesaleT: ( Laf'a girip) : Yok birşey Çiğdem- 'ciğim afiyet olsun .
Çiğdem- : Sizede.
Yakamoz-Asi : (Çiğdem- den sonra bende masadan kalkıp merdivenlerden yukarı çıktım. BesaleT ile birlikte gelen diğer çocuğun (cookies) kapıyı dinlediğini farkettim.

Film-Strip.jpg

(mrt-06 gözlerim dolmuş vaziyette RüzgarGülü'nü dinlerken )

- Bak dostum seni anlayamam yaşadıkların hiç kolay şeyler değil ama alkol sana zarardan başka birşey getirmez. Hem karşını kim bilir daha kimler çıkacak ? (RüzgarGülü beni dinlerken bir anda gözleri kapıya gitti. Ben konuşmaya devam ederken o kapıya doğru yönelip bir anda kapıyı açtı)

Yakamoz-Asi : (Birden bire kapı açılınca görünmemek için merdivenin birkaç basamak altına indim. RüzgarGülü dışarı çıktıktan sonra çocuğun (cookies) omuzuna elini koydu)
RüzgarGülü : Bizimi dinliyorsun sen ?
Cookies : Şeyy.. Benn..
mrt-06 : Evet sen ?
cookies : Sadece tanışmak istedim.
RüzgarGülü : İyi gel o zaman tanışalım.
Yakamoz-Asi : (Onlar içeri girdikten sonra arkamı dönmem ile arkamda beni bekleyen xdragxx ile yüz yüze gelmem bir oldu)
xdragxx : (Gülümseyerek) Laf mı dinliyorsun Abi sen ?
Yakamoz-Asi : Saçmalama oğlum ne alakası var ?
xdragxx : ( Sessizce) belli belli...
Yakamoz-Asi : (Aşağıdan gelen sesler ile xdragxx ile birlikte aşağıya indik. Herkes Televizyonun önünde durmuş izlerken)

(Televizyonda alt başlık belirir : 'KENDİNİ ZİNCİRLEDİ. MERYEM UZERLİ GELMEZSE YAKARIM KENDİMİ ! ' )
Spiker : Evet sayın seyirciler Muhteşem Yüzyıl'ın ses getiren büyük sergisinde bugün kapanışa doğru ismi belli olmayan bir şahıs kendini içeriye zincirledi. O sırada xemrexxx zincirli bir şekilde gösterilir :
- Meryem Uzerli gelmezse yakarım kendimi !
gizem ak : Bu nedir ya ?
aserat 54 : Gelmezse 'den sonra virgül kullanılması gerekiyor.

filmreel.jpg

Çiğdem- : (Odaya girdiğimde yerde gördüğüm zarfı elime aldığımda üzerindeki Çiğdem- 'e notunu görünce zarfı açıp, yatağa oturup okumaya başladım.

- Çiğdem- , güzel göğü (üzeri çizilmiş) gözlerini gördüğüm andan beri gözlerimi senden alamıyorum...
( Merdiven seslerini duyar duymaz, mektubu katlayıp çekmecenin ilk gözüne koydum. Bir süre sonra kapı açıldı ve içeri OzaN ile birlikte gelen çocuklardan biri (Cevaa girdi. )

1395165029913.jpg

Tzira : (Yıllardır basmadığım bu taşlara yeniden basınca geçmişim bir film gibi gözlerimin önüne geldi. Hiç dönmemeli miydim ? Neydi beni tekrar bu eve getiren? İtalya mıydı beni bunaltan, yoksa ona olan özlemim miydi beni İtalyada durduramayan. Geldim Sevgilim... )

(Kapı'nın çaldığını farkedince herkesin pür dikkat Televizyon'a kilitlendiğini gördüm. Kapıya doğru yöneldim. Nerden bilebilirdim ki gelenin geçmişim olduğunu. )

84. Bölüm Sonu

Bölüm Oyuncuları :

@BesaleT
@RüzgarGülü
@xdragxx
@gizem ak
@Çiğdem-
@Yakamoz-Asi
@Nisa
@xemrexxx
@destere
@Cevaa
VE
@mrt-06
@Bully
@denizz19
@aserat54
@cookies
@Tzira

Not : Fazla uzun tutmak istemediğim için tüm kadroyu senaryoya eklemedim ancak dizinin kadrosu bellidir. Diğer oyuncularda ilerleyen bölümlerde senaryoda yer alacaktır.

eline sağlık @Nisa cnm çok eğlenceli bir çırpıda okudum ben :Z:Z:Z

@xemrexxx inş yakar kendisinide kurtuluruz kime ayrdım falan etmesin sakın :F:F:F

@destere bana mektup yollamıs ayy iyiki adını yazmamış kim olduğunu bilmemem daha iyi bence uğraşmak zorunda kalmam :kiki::kiki::kiki:

@aserat54 burada bile çok gıcık cümlelerimi düzeltiyor falan nasıl konusucağımı söylüyor sankı kağıta yazı yazıyoruz ayoll:kiki::kiki::kiki:

Öbür bölüme göre biraz sönük kalmış ama karakterleri yavaş yavaş diziye oturtuyorsun gayet normal. :) Yavaş yavaş olaylar başlar artık. :)

eline sağlık @Nisa cnm çok eğlenceli bir çırpıda okudum ben :Z:Z:Z

@xemrexxx inş yakar kendisinide kurtuluruz kime ayrdım falan etmesin sakın :F:F:F

@destere bana mektup yollamıs ayy iyiki adını yazmamış kim olduğunu bilmemem daha iyi bence uğraşmak zorunda kalmam :kiki::kiki::kiki:

@aserat54 burada bile çok gıcık cümlelerimi düzeltiyor falan nasıl konusucağımı söylüyor sankı kağıta yazı yazıyoruz ayoll:kiki::kiki::kiki:
Teşekkür ederim tatlım :F

Dinlerim tabi ben dinlemiycemde kim dinleyecek :A :A

@Çiğdem- kız @destere den olan mektubunu tam okuyamadin garibim ( @cevaa danda olabilir :F )

@xemrexxx seni gidi seni meryemi turkiyeye sen getircen dimi :F

@Tzira @xemrexxx in yavuklusu olmus be sana bu meselede basarilar :F
Beğenmene sevindim :)

Öbür bölüme göre biraz sönük kalmış ama karakterleri yavaş yavaş diziye oturtuyorsun gayet normal. :) Yavaş yavaş olaylar başlar artık. :)
Haklısın. 85. Bölümde tüm karakterler oturtulacak daha sonra hikaye başlayacak :)

Hahaha :D @Nisa ellerine sağlık
Çok komik olmuş
Bence en komik sahne @xemrexxx zincirleme sahnesi
Ve birde @aserat54 yazım hataları ve noktalama işaretleri konusunda ki hassasiyeti :D

Ben bakalım senaryoya nasıl dahil olucam çok merak ediyorum @Nisa :))) önümüzdeki bölümde olurum inş :D

@Nisa, yine çok güzel bir bölüm olmuş. Eline emeğine sağlık. Ama beni sürekli böyle kullanma lütfen. Sonra @Çiğdem- gibilere söz hakkı doğuyor. Hem "gelmezse"den sonra bir şey konulmaz... :F

@Çiğdem-'in mantıklı bir karakteri canlandırdığı ilk dizi olabilir. Parlak muhabbetlerine hiç girilmedi nedense. @xemrexxx ayrı bir hikaye. Meryem'ini biraz daha beklemesi lazım olacak ama. @Tzira'nın öyküsünü de merak ettim. Dahil olmayan diğer isimler de gelecek bölümde girerler herhalde... :)

Dediğim gibi güzel bir bölüm olmuş, ama yazı düzeni biraz düzeltilirse daha iyi olur. Bazı yerlerde kafam karıştı. Rolüme de çeki düzen verilirse memnun olurum... :)

Başları normal geçti ama son sahnelerdeki diyaloglar güzel olmuş. Eline sağlık. :)

Hahaha :D @Nisa ellerine sağlık
Çok komik olmuş
Bence en komik sahne @xemrexxx zincirleme sahnesi
Ve birde @aserat54 yazım hataları ve noktalama işaretleri konusunda ki hassasiyeti :D

Ben bakalım senaryoya nasıl dahil olucam çok merak ediyorum @Nisa :))) önümüzdeki bölümde olurum inş :D
Teşekkür ederim. Gelecek bölüm sen @gözlemci , @sokak sanati ve @vadikızı diziye dahil olacaksınız :)

@Nisa, yine çok güzel bir bölüm olmuş. Eline emeğine sağlık. Ama beni sürekli böyle kullanma lütfen. Sonra @Çiğdem- gibilere söz hakkı doğuyor. Hem "gelmezse"den sonra bir şey konulmaz... :F

@Çiğdem-'in mantıklı bir karakteri canlandırdığı ilk dizi olabilir. Parlak muhabbetlerine hiç girilmedi nedense. @xemrexxx ayrı bir hikaye. Meryem'ini biraz daha beklemesi lazım olacak ama. @Tzira'nın öyküsünü de merak ettim. Dahil olmayan diğer isimler de gelecek bölümde girerler herhalde... :)

Dediğim gibi güzel bir bölüm olmuş, ama yazı düzeni biraz düzeltilirse daha iyi olur. Bazı yerlerde kafam karıştı. Rolüme de çeki düzen verilirse memnun olurum... :)
Yazıyı word 'den foruma atınca çok karıştı acelem olduğu için ancak bu kadar düzelttim. Lafın gelişi o ya :F

@Nisa beğendim süper olmus :)
Söylediklerinden öyle anladım :X Teşekkürler :)
Başları normal geçti ama son sahnelerdeki diyaloglar güzel olmuş. Eline sağlık. :)
Çok teşekkür ederim. :)

Teşekkür ederim. Gelecek bölüm sen @gözlemci , @sokak sanati ve @vadikızı diziye dahil olacaksınız :)

Yazıyı word 'den foruma atınca çok karıştı acelem olduğu için ancak bu kadar düzelttim. Lafın gelişi o ya :F

Söylediklerinden öyle anladım :X Teşekkürler :)

Çok teşekkür ederim. :)
Ama dediğim gibi benim rolüme de biraz çeki düzen verebilirsin. @Çiğdem-'in çenesini çekemem bütün dizi boyunca... :)

Cidden güzel olmus @Tzira yılın bezmisi ödülünü alacak @xemrexxx e aşık olmak kolay lokma degil :)
Ona aşık olup olmadığı daha belli değil ki @cookies... :)