* Kalem Kağıda Düşünce *
Yapım Sunar
Senaryo : @Nisa
Oyuncular :
@BesaleT
@xdragxx
@Yakamoz-Asi
@Çiğdem-
@gizem ak
@Nisa
@RüzgarGülü
@denizz19
@xemrexxx
@destere
@Bully
@RevaN
@mrt-06
@pompy
@cookies
@aserat54
@Yiğitt
@Harunnn60
@Cevaa
@gözlemci
@sokak sanati
@Tzira
@vadikızı
84. Bölüm
Yakamoz-Asi : ( BesaleT 'in öfke dolu bakışları beni biraz ürkütsede söylediğim şeyin ne yeri nede zamanı olmadığını anlayıp gülümseyerek, elimi BesaleT 'in omuzuna atarak cevap verdim )
- Şaka yaptım kardeşim ya. Satar mıyım hiç ?
(BesaleT'te rahatlamış olacak ki derin bir nefes aldı ve xdragxx 'e gözleriyle devam etmesini sağlayacak bir işaret yaptı.
(Camdan dışarıyı seyrederken biranda bu derece değişen hayatımız gözümün önüne gelirken diğer taraftan biran önce part time çalışabileceğim işi nereden bulacağımı düşünürken Nisa'nın sesiyle kendime geldim )
- Çiğdem- ? @Çiğdem- ? Kime diyorum ya ? Çiğdem- : Ne var ayol, ne var ? Nisa : Kırmızı oje mi bulamıyorum. Nerede olduğunu biliyor musun ?
Çiğdem- : ( Her zaman ki alaycı gülümsemem ile ) Bıraktığın yerdedir canım.
Nisa : ( Tam laf'a girecekken kapı açıldı ve içeri tatlı gülüşüyle gizem ak girdi )
-Kızlaar ? Ne yaptınız ? Yerleşmişsiniz görünüşe bakılırsa.
Çiğdem- : Yerleştik cnm yerleştik. gizem ak : İyi bakalım. Hadi yemeğe inin o zaman. Nisa : Tamam geliyoruz.
(xemrexxx eşyalarını hazırlarken bende Çiğdem- için yazdığım mektubu zarfa yerleştiriyordum. xemrexxx 'in bana dönüşüyle mektubu olduğu yere bırakıp bastık kahkahayı. )
destere : Bu giydiğin ne ?
xemrexxx : Görmüyor musun totoş ! Hürrem Sultan baskılı kazağım.
destere : Sen kazağa nasıl bastın bunu ?
xemrexxx : Karıştırma orasını.
destere : O çanta ne peki ?
xemrexxx : Muhteşemimin sergisine gidiyorum.
destere : Bu saatte mi ?
xemrexxx : Evet. Kapanmasına daha 1 saat var.
mrt-06 : ( Hepimiz yataklarımızda sanki üzerimizden tır geçmiş gibi yatsakta hepimizin aklında olan bundan sonra bu büyük şehirde bizi nelerin beklediğiydi. Sadece okulumuz muydu bizi endişelendiren ? Yoksa bu büyülü şehirin aslında hiçbirimize görünmeyen diğer yüzü mü ? )
denizz19 : Ne düşünüyorsun kotkafa ? mrt-06 : Senin Sıla posterine bakıyorum. İnsanın baktıkça kusası geliyor. Ne yapsam da kusmasam diye düşünüyorum. ( Bully bana bakıp sırıttı. denizz19 ise cevap bulamamış olacak ki dalga geçercesine elini sallamak ile yetindi. )
- Bully ? Bully : Buyur kardeşim ?
mrt-06 : Sen ne düşünüyorsun bakalım ? Yoksa hala Şeref Meselesi mi ?
denizz19 : Yok bu sefer Hayat Yolunda.
Bully : Senin gibi Total kafalara cevap vermiyorum denizz19.
denizz19 : Hadi ordan kotkafa.
mrt-06 : Cevabımı alamadım ? (Bully tam konuşacakken içeri RüzgarGülü girdi.)
RüzgarGülü : Gençler ? Hadi yemeğe.
mrt-06 : (Herkes açıkmış olacak ki. Yatağından birden kalktı ve kapıya yöneldi. )
-Rüzgar Gülü ? RüzgarGülü : Buyur dostum ?
mrt-06 : Seninle konuşmak istediğim bi konu var.
RüzgarGülü : Nedir ?
mrt-06 : Böyle ayaküstü olmaz
RüzgarGülü : Tamam. Yemekten sonra konuşuruz.
Çiğdem- : (Herkes yemek sofrasında biran önce yemeğe başlamayı beklerken BesaleT içeri girdi. Herkes onunla birlikte giren 3 kişeye bakıyordu. BesaleT meraklı bakışların farkına varmış olacak ki ) BesaleT : Bu arkadaşlarımız yeni. Onlarda artık bizimle yaşayacaklar. Kendilerini yemekten sonra tanıtırlar vakit kaybetmeden başlayalım kurt gibi acıktım )
mrt-06 : ( Hepimiz yemeğimizi yerken RüzgarGülü'nün masadan kalkıp mutfağa gitmesiyle peşinden gittim. )
RüzgarGülü : (Dolaptan çıkardığım küçük votka şişesini elime almam ile birlikte mrt-06 şişeyi elimden alıp mutfak camından aşağıya attı. )
- Ne yapıyorsun sen !
mrt-06 : Benimle gel ! ( Mutfaktan çıktığımda bir gözümle hafif arkama dönüp RüzgarGülü 'nün gelip gelmediğini kontrol ettikten sonra yürümeye devam ettim)
Çiğdem- : (Yemeğimi yerken kafamı kaldırdığımda karşımda duran destere ve cevaa 'nın dikkatle bana baktığını gördüm. Peçemi elime alıp ağzımı silerken bir kaşımı hafif kaldırdığımda bana bakmayı bıraktılar. )
-Ellerine sağlık cınım gizem ak. (Diyip masadan kalkarken )
aserat54 : cınım değil yalnız canım
Çiğdem- : Anlamadım ?
BesaleT: ( Laf'a girip) : Yok birşey Çiğdem- 'ciğim afiyet olsun .
Çiğdem- : Sizede.
Yakamoz-Asi : (Çiğdem- den sonra bende masadan kalkıp merdivenlerden yukarı çıktım. BesaleT ile birlikte gelen diğer çocuğun (cookies) kapıyı dinlediğini farkettim.
(mrt-06 gözlerim dolmuş vaziyette RüzgarGülü'nü dinlerken )
- Bak dostum seni anlayamam yaşadıkların hiç kolay şeyler değil ama alkol sana zarardan başka birşey getirmez. Hem karşını kim bilir daha kimler çıkacak ? (RüzgarGülü beni dinlerken bir anda gözleri kapıya gitti. Ben konuşmaya devam ederken o kapıya doğru yönelip bir anda kapıyı açtı)
Yakamoz-Asi : (Birden bire kapı açılınca görünmemek için merdivenin birkaç basamak altına indim. RüzgarGülü dışarı çıktıktan sonra çocuğun (cookies) omuzuna elini koydu)
RüzgarGülü : Bizimi dinliyorsun sen ?
Cookies : Şeyy.. Benn..
mrt-06 : Evet sen ?
cookies : Sadece tanışmak istedim.
RüzgarGülü : İyi gel o zaman tanışalım.
Yakamoz-Asi : (Onlar içeri girdikten sonra arkamı dönmem ile arkamda beni bekleyen xdragxx ile yüz yüze gelmem bir oldu)
xdragxx : (Gülümseyerek) Laf mı dinliyorsun Abi sen ?
Yakamoz-Asi : Saçmalama oğlum ne alakası var ?
xdragxx : ( Sessizce) belli belli...
Yakamoz-Asi : (Aşağıdan gelen sesler ile xdragxx ile birlikte aşağıya indik. Herkes Televizyonun önünde durmuş izlerken)
(Televizyonda alt başlık belirir : 'KENDİNİ ZİNCİRLEDİ. MERYEM UZERLİ GELMEZSE YAKARIM KENDİMİ ! ' )
Spiker : Evet sayın seyirciler Muhteşem Yüzyıl'ın ses getiren büyük sergisinde bugün kapanışa doğru ismi belli olmayan bir şahıs kendini içeriye zincirledi. O sırada xemrexxx zincirli bir şekilde gösterilir :
- Meryem Uzerli gelmezse yakarım kendimi !
gizem ak : Bu nedir ya ?
aserat 54 : Gelmezse 'den sonra virgül kullanılması gerekiyor.
Çiğdem- : (Odaya girdiğimde yerde gördüğüm zarfı elime aldığımda üzerindeki Çiğdem- 'e notunu görünce zarfı açıp, yatağa oturup okumaya başladım.
- Çiğdem- , güzel göğü (üzeri çizilmiş) gözlerini gördüğüm andan beri gözlerimi senden alamıyorum...
( Merdiven seslerini duyar duymaz, mektubu katlayıp çekmecenin ilk gözüne koydum. Bir süre sonra kapı açıldı ve içeri OzaN ile birlikte gelen çocuklardan biri (Cevaa girdi. )
Tzira : (Yıllardır basmadığım bu taşlara yeniden basınca geçmişim bir film gibi gözlerimin önüne geldi. Hiç dönmemeli miydim ? Neydi beni tekrar bu eve getiren? İtalya mıydı beni bunaltan, yoksa ona olan özlemim miydi beni İtalyada durduramayan. Geldim Sevgilim... )
(Kapı'nın çaldığını farkedince herkesin pür dikkat Televizyon'a kilitlendiğini gördüm. Kapıya doğru yöneldim. Nerden bilebilirdim ki gelenin geçmişim olduğunu. )
84. Bölüm Sonu
Bölüm Oyuncuları :
@BesaleT
@RüzgarGülü
@xdragxx
@gizem ak
@Çiğdem-
@Yakamoz-Asi
@Nisa
@xemrexxx
@destere
@Cevaa
VE
@mrt-06
@Bully
@denizz19
@aserat54
@cookies
@Tzira
Not : Fazla uzun tutmak istemediğim için tüm kadroyu senaryoya eklemedim ancak dizinin kadrosu bellidir. Diğer oyuncularda ilerleyen bölümlerde senaryoda yer alacaktır.
@OzaN @Fks14 @takas @xdragxx @xemrexxx @BesaleT @darksaal @emreemreu@Polat Şaşmaz @xBUGRAx @cevaa@destere @Μαнoni @HeisenBerg @Arslan Bey@denizz19 @Yakamoz-Asi @WesTxCoasT @KK|Batman @Prncss..@XanTier@berkann @BuraK @Forumdash @Billy Kane @S.G.A.T. @hayret bi şey @dizi kolik@mrt-06 @yakup09@RüzgarGülü @mhmt53 @Onur_35 @primavera @legolas9900@HachiKo @Ulvi Ç. @yatutarsa @Almila @*Dream*@Dr.Who @Reytinger @Yasin93@hızlı gonzales @ABAY_06 @vhp @34rcp44 @gundix123 @KayıpSehir @Kubi-Lay@Bully @sokak sanati @ozgur2113 @berenist @rengarenk @nberkayozer@Pasham @Yiğitt @aserat54