FF Üyeleri Bir Arada "76. Bölüm" | Finale Son 6 Bölüm

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,103
Puanı
1,060
NOT : 75. Bölümü okumayanlar linke tıklayarak okuyabilirler. :)

https://fav10.net/f620/ff-uyeleri-bir-arada-75-bolum-her-sey-belli-mi-oluyor-147906/

Oyuncu kadrosu :

OzaN
Meryem
Ufuk ( OzaN'ın oğlu )
BesaleT
OzaN'ın Kuzeni ( Halime )
xdragxx
darksaal
cevaa
takas
Orcun_22
Cenation
endgame
Danger UA!
Arslan Bey
∂αякησятнєяη
Onur_35
dizi kolik
destere
Prncss..
Polyanna ~
primavera
xemrexxx
kaan955
Southern
WesTxCoasT
capslock
cocuklarduymasın
nida
S.G.A.T
Dr. Who

FF Üyeleri Bir Arada 76. Bölüm

cevaa, hırsızlık yapacaklarına OzaN'a söylemek isteyince, darksaal dayanamaz ve odada bulunan sopayla cevaa'nın kafasına vurur. cevaa sırtüstü yere yığılır.

darksaal : Şimdide söylesene OzaN'a, tatil parasını çaldığımızı.
takas : Söyleyemez daha. Beyni hasar yaptı hacı. Şimdi bayıldı bu cevaa, ne diyeceğiz diğerlerine ?
darksaal : Uydururuz bir bahane. Bahaneden çok ne var ortalıkta.
takas : Hani niye göremiyorum ben bahaneyi ?
darksaal : cevaa'nın kafaya vurdum, ama seninkine de vurmuşum galiba yanlışlıkla. Kafan mı gitti olm ? Bahane görünür mü ?
takas : Birisinin bayıldığını görünce bazenleri böyle şok geçirebiliyorumda. Kusura bakma ya.
darksaal : Neyse hemen çıkalım odadan, şimdi sesi duyan birisi filan çıkar, işi sağlama alalım.

darksaal, cevaa'nın kafasına vurduğu sırada içeride TV izlemekte olan xdragxx sesi duyar ve odaya doğru yol alır.

xdragxx : Bir ses duydum sanki küt diye, TV'de de boks maçı olmadığına göre. Gideyim bakayım şu odaya. Dedektifçilik ruhumu konuşturayım.

xdragxx odaya doğru yol alırken, darksaal ve takas odadan çıkar.

xdragxx : Sizin odadan bir ses geldi.
darksaal : Nasıl bir sesti acaba ?
xdragxx : Küt etti.
darksaal : Az önce cevaa uyurken gaz kaçırdı da. Bizde o yüzden kaçıyoruz odadan.
xdragxx : Tamam öyle olsun.

Dr. Who'nun siz müzik piyasasından uzak durun demesinin ardından, kızlar müzik grubu işinden vaz geçerler ve farklı bir işe yönelmek isterler.

Prncss.. : Biz en iyisi dantel işine girelim. Hemde kadın işi, tam bizlik.
primavera : Ben sürekli elime kaçırırım iğneyi, tikiş bile atamıyorum.
Prncss.. : Sen nasıl evleneceksin acaba ? Yemek yapma yok, tikiş tikme yok.
primavera : O işleri yapmaya yeteneğim yoksa, başkasının vardır elbet. Temizlikçi tutarız olur biter. Hem ben evlenmeyi düşünmüyorum. Gönlümün kilidini açacak kişi daha çıkmadı karşıma.
Prncss.. : Tamam o zaman. Neyse tatilden sonra konuşalım şu dantel işini.
primavera : Tamam.

Holmes Dedektifçilik (xdragxx ve Orçun_22) bir şeylerden şüphelenirler ve gizli bir odada OzaN ile konuşmaya başlarlar.

xdragxx : OzaN, ben bu parayı çalanların konusunda darksaal ve takas'tan şüpheleniyorum. Çok batıyorlar benim gözüme.
OzaN : İğne değillerki batsınlar gözüne.
xdragxx : O manada değil, çok ortalıkta geziyorlar yani.
OzaN : Aslında bende şüphelenmiyor değilim. Hatta darksaal'dan bir ara baya şüpheliydim. Hatta ve hatta parayı onun çaldığını düşünüyorum.
Orçun_22 : Parayı çalsa buralarda ne işi var ?
OzaN : Belki de bir şeyleri bekliyorlardır, olamaz mı ?
Orçun_22 : Mesela ?
OzaN : Tatile gitmemizi. Beleş tatil bulmuşlar. Keyfini çıkardıktan sonra bizden kurtulmak için kaçacaklar.
xdragxx : Aslında öyle gibi.

BesaleT ise dizisinin sezon finalini çekmek için sete gidiyordur.

BesaleT : Yönetmenim bu hafta sezon finalini çekiyoruz dimi.
Yönetmen : Evet.
BesaleT : Gelecek sezon için sözleşme yapacak mıyız ?
Yönetmen : Hem yönetmen hem senarist olarak seni gelecek sezon dizimde görmek istemiyorum. Bu nedenle seni sezon finalinde Azerbaycan'a kaçıp orada kızlarla para yiyen biri olarak gösterip diziden çıkaracağım. Hem reytingler artar.
BesaleT : Siz ne dediğiniz farkında mısınız ? Benim çocuğum doğacak ve siz diziden çıkartacağınızı söylüyorsunuz. Madem diziden çıkartacaksınız sezon finalinde de oynamıyorum.
Yönetmen : Dizi babanın dizisi değil, istediğim zaman çıkartır, istediğim zaman oynatırım.
Ayrıca sözleşme denen bir şey var.
BesaleT : Acıma duygusu denen bir şey kalmamış sizde. Yazıklar olsun. Bir dahada sizle çalışırsam banada BesaleT demesinler.

BesaleT sezon finalinde son kez oynayıp diziye veda eder. Artık ne yapacağına karar verememiştir.
Holmes Dedektifçilik ile OzaN konuşmaya devam eder.

xdragxx : Ben mesela az önce darksaal ve takas'dan şüphelendim. Az önce odadaydılar ve küt diye ses geldi. Bir şeyler dediler ama pek anlamadım.
OzaN : Peki odaya baktın mı ?
xdragxx : Hayır.
OzaN : Yav bir de dedektif olacaksın. Sende bir cacık olmaz.
xdragxx : Bakalım o zaman.

Hemen odaya bakmaya giderler ve cevaa'nın yerde olduğunu görürler. cevaa'nın yavaş yavaş ayıldığının farkına varırlar.

OzaN : Ne oldu sana cevaa ?
cevaa : Ne oldu bana ya ?
OzaN : Bizde sana soruyoruz ne oldu sana ?
cevaa : Bilmiyorum ya.

darksaal hemen odaya gelir ve bir bahane bulur.

Orçun_22 : Ne oldu bu cevaa'ya.
darksaal : Bu mal, kafasını yere sürtüp kıvılcım çıkarmak istemiş. Sonrada uyudu.
Orçun_22 : Tamam.
cevaa : OzaN sana bir şey söylemek istiyorum.
OzaN : Söyle.

cevaa, OzaN'a darksaal'ın parayı çaldığını söyleyecek mi ?

İşsiz kalan BesaleT ise yeni bir iş bulabilecek mi ?

Hepsi ve daha fazlası 77. Bölümde! 77. bölüm ilerleyen günlerde sizlerle olacak.

Son düzenleme:
75.bölümü okumamıstım simdi onu okuyorum aksama doğru okurum 76.bölümü :D

@warlords önemli değil, final bölümüne bir yorum atıp geçersin :D @xdragxx sağ ol :)