FF Üyeleri Aynı Evde " 21. Bölüm "

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,530
Puanı
1,060
Cenation ve Fks14 kaybolduk diye bir köşede oturmaktadırlar. Yanlarına bir adam gelir.

Adam : Neden ağlıyorsunuz ?
Cenation : Kaybolduk. Biz arkadaşlarımızla beraber gezerken bir anda onlardan ayrıldık.
Adam : Dışarıya çıkın. Dışarıda arkadaşlarınızı bekleyin. Onlar çıktığında sizde onla olursunuz.
Fks14 : Süper fikriyat. :D

Cenation ve Fks14 dışarı çıkarlar ve kapının önünde beklemeye başlarlar.

Diğer üyelerde Ayasofya caminde gezmeye devam ederler. Ozan durumun farkına varır.

Ozan : La Fks14 ile Cenation nerede ? Kaybolmuşlar galiba.
LeqeND KiLLeR : Her tarafı arayalım bulalım şunları.

Ararlar, ararlar ancak Fks14 ve Cenation'u camide bulamazlar. Akşam olur. İftar saatine yaklaşık 1 saat kalmıştır. Diğer üyeler hala Fks14 ve Cention'u aramaktadırlar.

Fks14 : Bunlar hala çıkmadılar ya. Geç oldu, eve gidecek para da yok. Evimizde uzak. Telefonda yok. Nasıl bir yerde yaşıyoruz ya. :D

Diğer üyeler aramayı bırakmış eve dönmek için arka kapıdan çıkmışlardır.

Cenation : La arka kapıyı unuttuk. Bu caminin birde 2. kapısı var. Belki de oradan çıktılar.
Fks14 : Sen koş hemen arka kapıya.

Cenation koşar ve orada kimseyi bulamaz.

Üyeler arka kapıdan çıkıp otobüse binip eve doğru yola çıkmışlardır. Eve varırlar.

Lightning Thief Şimdi Fks14 ve Cenation ne yapıyordur acaba ? Bir köşeye sıkıştırıp böbreklerini mi keserler. Organlarını mı deşerler. :D
Ozan : Sus, Allah korusun. Ben hemen polisi arayayım da bulsun şunları.
cevaa : Biz topu patlatmaya gidiyoruz. Bizi mutlaka telefondan arı haberdar edin.
Ozan : Telefon dedik de bir telefon almadık şunlara. Herkesin telefonu var bir onların yok.

cevaa ve xdragxx topu patlatmaya gider. Mahallede ki köpek salgını hala devam etmektedir.

Ozan karakola gider ve resim bırakıp gerekli bilgiyi verip tekrar eve gider.

İftara 10 dakika kalmıştır.

Lightning Thief : Açlıktan bayılacağım. :D Kurt gibi acıktım. :D
OsmanAslan : İnek gibi acıkmadığın iyi olmuş. :D Çünkü bende inek gibi açıktım. :D
Lightning Thief : Şimdi sen bütün yemekleri silip süpürürsün. :D
OsmanAslan : Senin göbek almış başını gitmiş. :D Yakında beni geçersin. :D
Lightning Thief : Sen 100 kilosun. Ben 75 kiloyum. :D Ben 25 kiloyu alana kadar sen bir 100 daha alırsın. :D
OsmanAslan : Yapma ya. :D
Lihgtning Thief : Yaptım, olacak. :D
OsmanAslan : Sende şimdi Ali Ağaoğlu gibi başlama. Neymiş efendim, yaptım olacak. :D
Lightning Thief : Adam burnunu parayla siliyor. :D Peçete yerine para kullanıyor. :D

Ezan'ın okunmasına 5 dakika kalmıştır.

cevaa : Ben bir bakkala uğrayayım.
xdragxx : Ne yapacaksın bakkalda ?
cevaa : Çikolata alacağım, topu patlattıktan sonra yerim. Şimdi Ozan yemek yapmamıştır filan. Orucumu çikolatayla açmış olurum. :D
xdragxx : Tamam sen uğra. Ben topu patlatmaya gidiyorum.

cevaa bakkala uğrar ve xdragxx topu patlatmak için yoluna devam eder ve önüne bir köpek çıkar. Yolda cevaayı görür.

xdragxx : cevaa topu patlatmaya sen git. Peşimde köpek var. Topu patlattıktan sonra da beni kurtar.

xdragxx koşar ve en sonunda çıkmaz yola varır.

Neferette planına en iyi şekilde devam etmektedir.

Fks14 ve Cenation bulunacak mı ? Neferet'in planı neydi ? xdragxx köpekten kurtulabilecek mi ? cevaa topu patlatabilecek mi ?

Hepsi ve daha fazlası 22. Bölümde! 22. Bölüm yarın sizlerle!

Dizi 23. Bölümde SEZON FİNALİ yapacaktır.!

birkaç saat önce okumuştum ama yeni yorum yazabiliyorum beğendim bu bölümüde :)

ayrıca geçen günkü en çok teşekkür alanlar konusunda teşekkür butonunu daha çok kullanalım diyordunuz dikkatimi çekti malesef güzel olmuş bğendim yazıp teşekkür butonunu es geçmişsiniz :) sebebini merak ettim..