senle de pozu vardırYahu bu nerelere kadar uzanıyor böyle
senle de pozu vardırYahu bu nerelere kadar uzanıyor böyle
Ay sagda ki adam fe to iste gercektende tanimadin miat hırsızı kılıklı adamlar ne tanıyıcam ayoll
sen diyince tanıdım ilk yorum atarken tanımadım vllaAy sagda ki adam fe to iste gercektende tanimadin mi
melih gökçeki duymadın mı fetö üç harflileri bile kullanıyorSende fe toyla yan yana gelen herkesi darbeci yaptin melun
İlk görünce bende bir düsündüm ama sonra anladim o zamanlar gencmis herhalde fazla uyusturucu kullanmamissen diyince tanıdım ilk yorum atarken tanımadım vlla
Olabilir baska türlü nasil kandiracak bu kadar insani ya büyü yapmistir ya da beyinlerini yikamistirmelih gökçeki duymadın mı fetö üç harflileri bile kullanıyor
çamaşır suyuyla yıkamış galiba beyinler komple uçmuş çünküİlk görünce bende bir düsündüm ama sonra anladim o zamanlar gencmis herhalde fazla uyusturucu kullanmamis
Olabilir baska türlü nasil kandiracak bu kadar insani ya büyü yapmistir ya da beyinlerini yikamistir
Olur mu olur valla Kanada başkanı gibi arkadan gizliden cıkmıştır ben başkalarıyla foto çekinirken Sinsi bi tipi de var zatensenle de pozu vardır
Yumosla yikamisçamaşır suyuyla yıkamış galiba beyinler komple uçmuş çünkü
nekadar suratsız bir adam bu yaa tövbe estfururllh
Oğlum kuscam şimdi yaa Bir müzik dünyasına el atmamaiş. Gerçi m.c'den şüpheleniyorlar
Gidici gibi ne dersin Senin 6.hissin kuvvetlidir.nekadar suratsız bir adam bu yaa tövbe estfururllh
böyle adamlar ölmüyor malesef cnmGidici gibi ne dersin Senin 6.hissin kuvvetlidir.
Aynen güzel bir tespit.böyle adamlar ölmüyor malesef cnm
Sana Fettuhlah gülenmi Emir etti Pompynin Senaryosunu batır diyetabi dünyada bunca acı varken, kar gibi önemsiz bir husus için sevinmek çok ayıp. bu ayıbı görebilen ulu bilgenin de bunca aç varken Amerika'da sarayda yaşıyor olması kimseyi yanıltmasın. gönül gözü bu.
@destere @xemrexxx @Çiğdem- @OzaN @BuraK @yatutarsa @Tolstoyevski
Zaten onca Şampiyonluğu parayla aldî