Ferit Aktuğ 'Sefirin Kızı' Kadrosunda! | Star TV

“Diziler-filmler eleştirilir, dalga geçilir anlarım da...”

Ama çoluk çocuk takımı yine yorumumdaki istediği cümleyi görmüş istediğini görmemiş tabi.

Daha iyi anlayabilmeniz açısından ayrıntılı yazayım.........

1) Dalga geçmek ve bitmesini dilemek/istemek farklı şeylerdir.😉

2) Bir diziyi/programı/platformu beğenmeyebilirsin, gömebilirsin, ölümüne dalga geçebilirsin.😉 (Ben bunu bol bol zevkle yapıyorum.)

3) Ama kimse sana onları zorla izletmiyor. Beğenmiyorsan ve tahammül edemiyorsan izlemezsin olur biter. 😉(Beğenmediğimi izlemiyorum.)

Haliyle dizinin/programın bitmesini istemek saçma ve anlamsızdır.😉 Kanalı değiştir.

Bana verebilecek mantıklı cevabı olan cengaver yok bu forumda hala anlayamadılar yıllardır.

Haberi Birsen Altuntaş doğruladı, dizide oyuncu Bora karakterine hayat verecek.

Iyi olmuş gelmesi..Sevindim...

Bu arada bu diziyi bu kadar da küçümsemeyin isterseniz.Biz sizin dizilerinize bu bitik dizi bitsin diyor muyuz...Bu arada Sefirin Kızı bitik bir dizi değil...Sizin dizilerinize bin çeker... Kıskananlar oluyordur tabi...2 başrol ayrıldığı halde nasıl izleniyor diye...Siz böyle devam edin..

Reactions: EmreCan
2 başrol ayrıldığı halde dizinin daha izlendiğine emin misin? Geçen sezon aldığı reytinglere bak bir de bu sezon aldığı reytinglere bak...
https://twitter.com/x/status/1356499234648899585 Bitik olan 'Sefirin Kızı' hikayesi. Eğer Engin ve Tuba ikilisine yeni bir hikaye ile dizi yapsalar hiç bir şey olmayacak bence.

İnanki bu hafta bu kadar izlenmesi bile şaşırtıcı..Bu hafta hiç bir şekilde yeni hikayeye girilmedi.Düz bir bölümdü..Tuba'nın hikayesine giriş bile yapılmadı..Yani aldığı reyting normal... Diziyi izlemeyen bilmez...

Bazı arkadaşlar hayata at gözlükleriyle mi bakıyorlar ne kendilerini çok akıllı sanıyorlar.

Birde herkesin dediği yanlış kendi dediği doğruymuş gibi tek tek açıklama yapmış.

Bu arada bu arkadaş geçenlerde insanlarla dalga geçmişti ki Blumia'nın ne demek olduğunu bilmiyorlar diye. Bilen vardır da bilmiyorum şahsen ben ilk defa duymuştum ama bundan da utanmıyorum. Neyse şimdi konuyu farklı yere çektin olacak da her şeye saçma sapan cevaplar verip aşağılayan bir insanla kimse uğraşmak istemez bu yüzden "Bana verebilecek mantıklı cevabı olan cengaver yok bu forumda hala anlayamadılar yıllardır.
" şu cümle çok saçmaydı. İstese herkes sana cevabını verirdi de dediğim gibi insanlar senle uğraşmak istemiyor. Yani en azından ben öyle düşünüyorum. Neyse boş boş konuşmaya devam edebilirsin. Şahsen benim umrumda bile değilsin. Umarım bir şeyler öğrenebilmişsindir şu yazdıklarımdan. 😉

Bu dizinin ilk sezonu gerçekten iyiydi, hızlı başladı ve çok da güzel ilerledi. Bu sezon izleyemedim ama dizinin baş karakteri Nare ayrılınca ister istemez izleyiciden bir tepki gelecekti. Hikaye her şeyden öte Nare karakteri üzerine kuruluydu. Tuba Büyüküstün dizi adına çok iyi isim olmuş olsa da izleyici Nare karakterini arar, senaryoya ne olmuş bir anda der yani. Reytinglere baktım da pek iyi görünmüyor, umarım toparlar ve sezon sonunu görebilir.

Ferit Aktuğ dizi adına güzel isim olmuş...

Reactions: STAR
Dizi gebermiş
bu Pazartesi 3 leri görürse diğer gruplarda şaşırmam

Başrol oyuncular vardı çünkü
2 başrol ayrılınca ve hikaye cortlayınca sonuç
4.95=11.
2.97=12.
4.66=11.

Son düzenleme: