Ferhat ile Şirin - Tanıtım Fragmanı | FOX - Yeni Dizi

Biraz felsefe kokmuş tanıtım, klişe ve basit entrika yerine tercihimdir. Merak ettiğim yeni sezon işlerinden biriydi. Kadrosu da ilgi çekiciydi zaten. Bakalım biraz daha detaylı tanıtımlar gelsin ona göre biraz net fikirler oluşur. Cansu Dere yeni bir Eyşan'la geliyor olabilir. Yeni gelecek olası bir kült karaktere hayır demeyiz elbette...

Biraz felsefe kokmuş tanıtım, klişe ve basit entrika yerine tercihimdir. Merak ettiğim yeni sezon işlerinden biriydi. Kadrosu da ilgi çekiciydi zaten. Bakalım biraz daha detaylı tanıtımlar gelsin ona göre biraz net fikirler oluşur. Cansu Dere yeni bir Eyşan'la geliyor olabilir. Yeni gelecek olası bir kült karaktere hayır demeyiz elbette...
Bu dizinin Ezel'le falan alakası olmaz yol yakından kurtar kendini. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Fragmanı beğendim, Cansu Dere yaş tahtaya basmaz, tutacak gibi duruyor.

kırmızıya boyanmış hali gibi :F 😱

istanbullugelin-6-750x375-c.jpg

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Kadro sağlam Cansu Dere, Tolga Sarıtaş, Leyla Tanlar, Yıldıray Şahinler Işıl Yücesoy Şehsuvar Aktaş Emel Çölgeçen Nihan Gür Alican Barlas Ali Bahadır Bahar Sevda Karabulut

Doğru düzgün hiçbir şey anlatmayan fragman yine övmelere doyulamamış ne yapacağız forumdaki FOX lobisiyle. :A
Aa öyle deme, birbirini seven Ferhat ve Şirin ve onların arasına girmeye çalışan kötü kalpli bir kadın. Çok orjinal bir konu ve baya baya ilgimi çekti, dermişim :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Aa öyle deme, birbirini seven Ferhat ve Şirin ve onların arasına girmeye çalışan kötü kalpli bir kadın. Çok orjinal bir konu ve baya baya ilgimi çekti, dermişim :A
Hatta dağ'lı bir replik de koymuşlar iyice kör gözüm parmağa olsun diye. :A Sırf Cansu Dere ve FOX'ta diye bu kadar şişiriliyor o olmasa bu yorumlar gelmezdi. :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,555
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd