Ferhat Göçer Yepyeni Albümüyle Geliyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Slow müziğin sevilen isimlerinden biri olan Ferhat Göçer uzun bir aranın ardından yeniden sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Başarılı şarkıcı ''Kalbe Kiralık Aşklar'' ismini verdiği yeni albümüyle sevenlerine yeniden merhaba diyecek. Bu albümde de oldukça hüzünlü ve melankolik şarkılar yer alacak.

Albüm 7 Ekim günü müzik marketlerdeki yerini alacak. Albümün aranjörlüğünü Haluk Kurosman ve Selim Çaldıran yapacak.

Albümün çıkış parçası ise söz ve müziği Zeki Güner'e ait olan ''Git'' şarkısı olacak.

a1.bp.blogspot.com__KgWBgj4dq2M_Ukqn0zmllPI_AAAAAAAADSk_e1L9Mhaa8b43b17c957459c8dbf2ce94f74e81.jpg

Ekli dosyalar

• a1.bp.blogspot.com__KgWBgj4dq2M_Ukqn0zmllPI_AAAAAAAADSk_e1L9Mhaa8b43b17c957459c8dbf2ce94f74e81.jpg
    a1.bp.blogspot.com__KgWBgj4dq2M_Ukqn0zmllPI_AAAAAAAADSk_e1L9Mhaa8b43b17c957459c8dbf2ce94f74e81.jpg
    33.8 KB · Hit: 174
Son dönemde büyük düşüşte. Çıkışa geçer umarım. Haluk Kurosman ismi ilginç. :)
Ayrıca albümde Ferhat Göçer tarafından açılan ve uzun zamandır devam eden besteniyolla.com adresinde kişiler beste falan yolluyorlar. Jüri ve Ferhat Göçer beğeniyorsa albümde yer alıyor. Tabi ki telif hakkını da kişiye ödüyorlar. Ben de yollamayı düşünüyorum. Bu albümde bir kaç kişinin şarkısı olacak mesela. :)

Ayrıca albümde Ferhat Göçer tarafından açılan ve uzun zamandır devam eden besteniyolla.com adresinde kişiler beste falan yolluyorlar. Jüri ve Ferhat Göçer beğeniyorsa albümde yer alıyor. Tabi ki telif hakkını da kişiye ödüyorlar. Ben de yollamayı düşünüyorum. Bu albümde bir kaç kişinin şarkısı olacak mesela. :)
Ferhat Göçer sever zaten öyle isimlerden şarkılar çıkarmayı. Daha önce de pek çok şarkısı tanınmamış kişilerden çıkmıştı. :) Yolla tabii inşallah olumlu olur. :):)

Ferhat Göçer sever zaten öyle isimlerden şarkılar çıkarmayı. Daha önce de pek çok şarkısı tanınmamış kişilerden çıkmıştı. :) Yolla tabii inşallah olumlu olur. :):)
Benim şarkılarımdan birini de beğense albüme koysa ne sevinirim var ya. :D Şansımı deneyeceğim. Bakarsın zengin olurum. :)