Bir iki galibiyet ile belli olmuyor Gerçi ben de gereğinden fazla yediğini düşünüyorumErol hocaya gereksiz yere yüklenildiğini bir kez daha gördük. Sakat oyuncular yavaş yavaş dönüyor, Kadıköy'deki formumuzu da düzeltirsek bizi kimse tutamaz
Trezeguet'yi araplara daha pahalıya satacakken futbolcunun kariyerini düşünüp satmayıp 1 sene sonrasında PL'ye yollamıştı Kasımpaşa. Beşiktaş'tan da herhangi bir ücret almadan kendi kanalında yardım kampanyası yapmış daha ne yapsın?25 maçta 11 gol 4 asist yapmış sözleşmeli bir oyuncuyu bonservis ödemeden almak çok normal bir durum bence de. Kasımpaşa başkanı çok yardımseverdi madem neden biz ve BJK isteyince Koita'yı vermedi? Keşke bende sizin hayal dünyanızda yaşayıp azıcık futboldan anlayabilsem.
Kendi kanalı? Benim haberim yok. Aydınlatırsan sevinirim. Bir tek Kanal D'de yapıldı diye biliyorum.Trezeguet'yi araplara daha pahalıya satacakken futbolcunun kariyerini düşünüp satmayıp 1 sene sonrasında PL'ye yollamıştı Kasımpaşa. Beşiktaş'tan da herhangi bir ücret almadan kendi kanalında yardım kampanyası yapmış daha ne yapsın?
Adam o zaman tüm takımı bedavaya versin bize güzellik yaptı diye Bu kadar rahatsız olduysanız Uefa'ya, Fifa'ya gidebilirsiniz incelensin
Kendi kanalı? Benim haberim yok. Aydınlatırsan sevinirim. Bir tek Kanal D'de yapıldı diye biliyorum.
Yardım kampanyası yaptı sandım reklamını vermiş. Kanal olarak bir tek Kanal D'de yayınlandı. Koita'yı ben istemiyorum ancak istediğimizde bize vermemişlerdi.K.Paşa'da Bırakmam Seni açıklaması
Fenerbahçe'nin Mame Thiam'ı 3 yıllık renklerine bağladığını duyurmasının ardından Kasımpaşa'dan yazılı açıklama yapıldıwww.karakartal.com
Bu noktada; Beşiktaş Kulübü'nün "Bırakmam Seni" kampanyasını desteklemek için Ciner Medya Grubu, siyah-beyazlıların duyurularını kamuoyuna aktarmak adına kampanya süresince sürekli ve sanırsız bedelsiz reklamlarını gruba bagli kanallarinda yayınlama kararı almıştır.
Böyle bir açıklama mevcut.
Galiba gelecek ama ocak ayında Koita.Yardım kampanyası yaptı sandım reklamını vermiş. Kanal olarak bir tek Kanal D'de yayınlandı. Koita'yı ben istemiyorum ancak istediğimizde bize vermemişlerdi.
Ben istemiyorum kalsın ama bizimkilerin niyeti var gibi Gelse bile hemen gelmez bizim başkan 900bin olmaz 800 bin der 1 hafta 100binin pazarlığı olurGaliba gelecek ama ocak ayında Koita.