Fenerbahçe'den 3 Gollü 3 Puan! | Kasımpaşa 0-3 Fenerbahçe

Maç Nasıl Sonuçlanır?

• Kasımpaşa Kazanır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,952
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
kasfenpre_4ocak.png

2020-21 Sezonu Süper Lig'in 16.haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşan Fenerbahçe, 3-0'luk skorla Kasımpaşa'yı mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdırdı.

Maçın ilk golü karşılaşmanın 14.dakikasında Thiam'dan geldi. 45+1'de bir kez daha sahneye çıkan Thiam takımını devre arasına 2-0 önde girmesini sağladı.

Maçın 86.dakikasında ise Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Ferdi Kadıoğlu, maçın skorunu belirleyen golü kaydetti.

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe puanını 29'a çıkararak lig tablosunda 4.sıraya çıkarken Kasımpaşa ise 19 puanla ligin 13.sırada yer aldı.

Maça Dair Bilgiler:

Kasımpaşa'nın Golleri

Fenerbahçe'nin Golleri:
Thiam, Thiam, Ferdi Kadıoğlu

Kasımpaşa XI: Ramazan, Hadergjonaj, Tirpan, Brecka, Haddadi, Doğucan, Sadiku, Yusuf, Carius, Anıl, Hodzic.

Fenerbahçe XI: Altay, Ozan Tufan, Sadık, Tisserand, Nazım, Gustavo, Mert Hakan, Pelkas, Sinan, Valencia, Thiam.

Hakem: Halis Özkahya
Stadyum: Kasımpaşa Stadyumu
Saat: 19.00
Yayın: BeIN Sports HD1

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Fenerliler olarak o kadar ümitsiziz ki maç konusu bile açma aklıma gelmedi :A

Fenerliler olarak o kadar ümitsiziz ki maç konusu bile açma aklıma gelmedi :A
Fenerin moral depolayacağı bir maç olacak bu sefer sevineceksiniz. Zaten yarıştasınız. Ligde dengelerin ne kadar çabuk değiştiğine bizim lider olmamız en iyi örnek :A

Fenerin moral depolayacağı bir maç olacak bu sefer sevineceksiniz. Zaten yarıştasınız. Ligde dengelerin ne kadar çabuk değiştiğine bizim lider olmamız en iyi örnek :A
Önemli değil ki. Bu futbol aklıyla son 5 haftaya 5 puan önde girsen bile şampiyonluğu verebilirsin.

• Güldürdün
Önemli değil ki. Bu futbol aklıyla son 5 haftaya 5 puan önde girsen bile şampiyonluğu verebilirsin.
Bence Erol Bulut kötü hoca değil ancak bu kadar tepki alıp başarılı olan hoca da görmedim. O yüzden gitmesi sizin için en doğrusu :A

Maç daha ilk çeyrekten koptu. Gereksiz bir riske girdik, tutsaydı avantajı büyüktü ama tutmadı. Puan farkını da yemiş olduk resmen. Umarım Fener 4 ve üstü farklı kazanır diyeceğim ama onu da diyemiyorum Fener en çok gol atan takım olursa yine sıkıntı. :A Sakal bıyık durumuna düştük...

Hocaya boşuna kızmadık. Elinde çok iyi malzeme var. Kadron hem Gs'den hem Bjk'tan üstün.

Bu maç kesinlikle ölçü maçı olamaz rakip direnç adına bir şey gösteremiyor eksiklerden dolayı. Bu oyunu Alanya karşısında göstermek mesele.

Mame Thiam 2 gol attığına göre sezonu kapatmıştır şimdiden. :A

Alternatifli kadro dedik, yine sol bekte sıkıntı yaşıyoruz. Sadık oynuyor sol bekte, stoperde de Gustavo. :A

En çok Pelkas'a sevindim. Sezon başından beri ilk kez kendi pozisyonunda oynuyor sanırım. :)

Ağustos ayında bir nevi şike yapıyoruz diyen Kasımpaşa başkanı sözde "yapıcı" söylemlerinden dolayı alkış almıştı medyada. :) Aynen Türk futbolu gelişecek en büyük problemimiz altyapıdan oyuncu çıkmaması aynen. :) Türk futbolu uluslararası seviyede hak ettiğini buluyor.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Ağustos ayında bir nevi şike yapıyoruz diyen Kasımpaşa başkanı sözde "yapıcı" söylemlerinden dolayı alkış almıştı medyada. :) Aynen Türk futbolu gelişecek en büyük problemimiz altyapıdan oyuncu çıkmaması aynen. :) Türk futbolu uluslararası seviyede hak ettiğini buluyor.
Sklgfsjlgjklsjkljklgklsjdklkgjljklsjlgjklsdjklgjklsdljkgjlsdklgjklklsjdklgjklsdjklgjklsdjkl

Ya insan kendi takımına bakıp konuşur be kardeşim vallaha yeter. Trabzon konularından çok Fenerbahçe konularında sürekli bir ima :A
Ev, araba fiyatına alınan futbolcular normal bu anormal he :A

Karbonat Erol sahnesini hatırlatanları alalım sahneye. :A

Kasımpaşa çok açık oynadı, bunun sonucunda da 3 tane yedi. Daha kapalı oynayasaydılar, bu kadar rahat kazanamazdık. :)

İnşallah devamı Alanyaspor maçıyla gelir. :)

Sklgfsjlgjklsjkljklgklsjdklkgjljklsjlgjklsdjklgjklsdljkgjlsdklgjklklsjdklgjklsdjklgjklsdjkl

Ya insan kendi takımına bakıp konuşur be kardeşim vallaha yeter. Trabzon konularından çok Fenerbahçe konularında sürekli bir ima :A
Ev, araba fiyatına alınan futbolcular normal bu anormal he :A
Yav bak hala utanmadan ev, araba fiyatı diyorsun. Kardeşim ben aldığım adamların her kuruşunu açıklıyorum. Birileri gibi medyadan saklama gereği duymuyorum. Ev parası dediğin adamın geldiği yer, ne kadar oynadığı ve verdiği katkı ortada. Yani ben hepinizi akıllı insanlar olarak görüyorum ama siz aksini iddia etmekten bıkmadınız. :D

Yav bak hala utanmadan ev, araba fiyatı diyorsun. Kardeşim ben aldığım adamların her kuruşunu açıklıyorum. Birileri gibi medyadan saklama gereği duymuyorum. Ev parası dediğin adamın geldiği yer, ne kadar oynadığı ve verdiği katkı ortada. Yani ben hepinizi akıllı insanlar olarak görüyorum ama siz aksini iddia etmekten bıkmadınız. :D
Thiam 15 milyon euroluk bir futbolcu muydu? Önce ezbere yorum yapmadan Kasımpaşa başkanının diğer takımlara yapmış olduğu transfer kolaylıklarına da bakacaksın. Orda burda görüp burda 113 yıllık kulübe ikide bir şike imasında bulunamazsın bulunduğun her vakit de cevabını alırsın.
Senin neyi nasıl gördüğün umrumda da değil :A Futboldan pek anladığını göremedim uzun bir süredir o yüzden tartışmak da boşuna ama neyse :D

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
Thiam 15 milyon euroluk bir futbolcu muydu? Önce ezbere yorum yapmadan Kasımpaşa başkanının diğer takımlara yapmış olduğu transfer kolaylıklarına da bakacaksın. Orda burda görüp burda 113 yıllık kulübe ikide bir şike imasında bulunamazsın bulunduğun her vakit de cevabını alırsın.
Senin neyi nasıl gördüğün umrumda da değil :A Futboldan pek anladığını göremedim uzun bir süredir o yüzden tartışmak da boşuna ama neyse :D
Valla biz Koita'yı istedik hiç kolaylık yapmadı :A

25 maçta 11 gol 4 asist yapmış sözleşmeli bir oyuncuyu bonservis ödemeden almak çok normal bir durum bence de. Kasımpaşa başkanı çok yardımseverdi madem neden biz ve BJK isteyince Koita'yı vermedi? :D Keşke bende sizin hayal dünyanızda yaşayıp azıcık futboldan anlayabilsem. :(

• Beğendim