Fenerbahçe'den Çifte Bomba!

ABAY_06

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
18,143
Puanı
1,060
Transfer döneminin hızlı takımı Fenerbahçe 2 transferini açıkladı.

Fenerbahçe Porto'dan Brezilya'lı kaleci Fabiano Ribeiro ve Senegalli stoper Abdoulaye Ba'yı 1 yıllığına kiralık olarak kadorsuna kattı.

Resmi siteden yapılan açıklama :

''Kulübümüz, Brezilyalı kaleci Fabiano Ribeiro ve Senegalli stoper Abdoulaye Ba konusunda, satın alma opsiyonları kulübümüzde olmak üzere Porto’yla 1 yıllık anlaşmaya vardı.

Fabiano Ribeiro ve Abdoulaye Ba, 2015 – 2016 futbol sezonunda sarı lacivertli forma için mücadele edecek.

Brezilyalı kaleci ve Senegalli defans, yarın itibariyle ülkemize gelerek sağlık kontrolünden geçecek ve kulübümüzle sözleşme imzalayacak.

Yeni transferlerimiz Fabiano ve Abdoulaye’ye Fenerbahçe Ailesi’ne hoş geldiniz diyor, “Çubuklu” ile birlikte başarı dolu bir sezon diliyoruz.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.''
CI67eoeUsAEmANQ.png

CI67VaxUkAE0dSV.png

yedek kaleci ve stoper gelmiş ilk defa akıllı etmiş fener kresic serdar gibi yatacak oyuncular için bonservis parası vermemiş)))

Biz Ospina, Nani falan beklerken gelen adamlara bak. :):)

Tabii rotasyon için adam lazım ama bilmiyorum bence Ba'nın Egemen veya Bekir'den artısı yoktur büyük ihtimal.

Porto'da ön plana bile çıkamamış bu isimleri tutup, takıma getirmek ne kadar artı olacak, hiçbir fikrim yok. Fabiano Ribeiro, Volkan Demirel'i gaza getirmek için getirildi sanırım. Volkan Demirel'i as takımdan ayıracak bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Abdoulaye Ba da yedek oyuncu olarak ön plana çıkacak gibi gözüküyor. Belki bir ön yargı olsa gerek ama keşke daha düzgün isimlere yönelseydik. Duyulmuş ya da gelecek vadeden isimlere yönelecekken, daha ismini duyamadığımız isimleri getirmemiz de acayip bir durum. Umarım bu iki isim de yanıltır beni de, boş transferler kervanına katılmaz. Hayırlı olsun diyelim, umarım hayırlı olur.