Fenerbahçe'de 3 Ayrılık!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,527
Puanı
1,060
Fenerbahçe'den yapılan açıklamada 3 oyuncu ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

Takımda kiralık olaran bulunan Makedon oyuncu Alioski ile yeni sözleşme imzalanmadı. Oyuncu takımına geri döndü.

Geçen seneyi kiralık olarak Hull City'de geçiren Pelkas ile de yeni sözleşme imzalanmayarak yollar ayrıldı. Yunan oyuncu geçen sezon Hull City'de 26 maçta 2 gol, 1 asist kaydetti.

Son ayrılık ise geçen seneyi Augsburg'da kiralık olarak geçiren Mergim Berisha oldu. 25 yaşındaki golcü oyuncu için Augsburg kulübü satın alma opsiyonunu kullandı. Oyuncu için Augsburg, Fenerbahçe'ye 4 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

1688301088796.png

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Fenerbahçe'den yapılan açıklamada 3 oyuncu ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

Takımda kiralık olaran bulunan Makedon oyuncu Alioski ile yeni sözleşme imzalanmadı. Oyuncu takımına geri döndü.

Geçen seneyi kiralık olarak Hull City'de geçiren Pelkas ile de yeni sözleşme imzalanmayarak yollar ayrıldı. Yunan oyuncu geçen sezon Hull City'de 26 maçta 2 gol, 1 asist kaydetti.

Son ayrılık ise geçen seneyi Augsburg'da kiralık olarak geçiren Mergim Berisha oldu. 25 yaşındaki golcü oyuncu için Augsburg kulübü satın alma opsiyonunu kullandı. Oyuncu için Augsburg, Fenerbahçe'ye 4 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Ekli dosyayı görüntüle 121879
Ben fmde Avrupa konferans ligi sampiyonu yaptim berisha ile

Berisha ve Alioski, çok kaliteli oyunculardı. Bizim her şeyi öğüten takım bunları da öğüttü.

Pelkas efsane olacak gibi başlayıp aşırı form kaybetti. Çamaşır değiştirir gibi teknik direktör değiştiriyor olmamız da bu gibi şeylerde önemli etken tabii.

• Beğendim
Rossi??

Bu haberide istiyoruz @emreemreu :bağır:

Var ya... Gidenlerin hepsi Rossiden daha faydalıdır..

Çok iyi adam harcıyoruz...
Bir problem o da vize
Türk oyuncular için
Türk teknik direktör
Içinde problemli
Bosna hersek disinda inemeyiz malesef
Zimbru Turu atlarsa
san Marinoda hava limani yok
Romada inmesi gerekiyor ucagin Italya vizesi
Avrupa konferans ligindeki tek problem bu havalimani
------

@The_Erinch @bazinga

Rossi??

Bu haberide istiyoruz @emreemreu :bağır:

Var ya... Gidenlerin hepsi Rossiden daha faydalıdır..

Çok iyi adam harcıyoruz...
Geçen sezonun en çok asist yapan oyuncusu Rossi. Takımda skora en çok katkı yapan isimlerden ama bir türlü yaranamadı kimseye. Zaman zaman kötü olduğu doğru ama Galatasaray'da olsa adına şarkılar yazılan yıldıza dönüşmüştü Rossi.

Geçen sezonun en çok asist yapan oyuncusu Rossi. Takımda skora en çok katkı yapan isimlerden ama bir türlü yaranamadı kimseye. Zaman zaman kötü olduğu doğru ama Galatasaray'da olsa adına şarkılar yazılan yıldıza dönüşmüştü Rossi.
Gs’ın oyun sistemine daha uygun bir oyuncu olduğunu mu dile getiriyorsun ?

Bizden giden canlanıyor.Berisha mesela… Sen geldiğinde epey ümitliydin.
En heyecan verici transferlerimizdendi potansiyeli büyük olduğu belliydi. Doğru düzgün oynamadan 1-2 maçlık performansla kötü ilan edildi. Özel hayatındaki çalkantılı bir dönemine denk gelmemiz de klasik Fenerbahçe şanssızlığı oldu.

• Beğendim
Patron...
Hasbelkader yaptığı 3. 5 asist gözünü boyamız olamaz..

Driblingi yok,çelimsiz.... Bitiricilik yokkk..

Yapma yaw!!!

Patron...
Hasbelkader yaptığı 3. 5 asist gözünü boyamız olamaz..

Driblingi yok,çelimsiz.... Bitiricilik yokkk..

Yapma yaw!!!
Geldiğinden beri toplam 55 tane 90 dakika edecek kadar süre almış. Bunlarda 10 gol 20 asist yapmış. Skora bu kadar etki eden kaç tane kanat oyuncumuz oldu son yıllarda?

Bitiricilik yönü zayıf olmasına rağmen böyle. Bir de kaçırdıklarını atabilse zaten efsane olurdu.

Geldiğinden beri toplam 55 tane 90 dakika edecek kadar süre almış. Bunlarda 10 gol 20 asist yapmış. Skora bu kadar etki eden kaç tane kanat oyuncumuz oldu son yıllarda?

Bitiricilik yönü zayıf olmasına rağmen böyle. Bir de kaçırdıklarını atabilse zaten efsane olurdu.
Ona baksan Valenciada 30 gol attı ama bana göre çöp bir forvetti..

Zaten son cümlenle herşeyi özetlemişin... Atabilseydi(!!)

Ona baksan Valenciada 30 gol attı ama bana göre çöp bir forvetti..

Zaten son cümlenle herşeyi özetlemişin... Atabilseydi(!!)
Futbolda özellikle hücum oyuncusuysan skora etki ettiğin kadar başarılısındır. Gerisi teferruat. Valencia geçen gün Avrupa'nın en iyi 100 futbolcusu arasına girmiş, dünya kupasında da en iyiler arasındaydı. 3-5 yaş genç olsa Avrupa'nın en büyük kulüpleri sıraya geçmişti almak için.

Hücum oyuncularına gol kaçırdıklarında kızmak kolay C. Ronaldo, Benzema gibi oyuncuların bile kazma ilan edildikleri dönemler olmuştur. Biz anlık kötü hislerle iyi hisler arasındaki dengeyi kuramıyoruz. Sonra da oyuncuları altından kalkamayacakları baskı altına sokuyoruz. Bu yüzden de son 20-30 yıldır sadece 2-3 tane gerçekten çok sevilen çok başarılı gördüğümüz oyuncumuz oldu.

• Beğendim
bize gelen büyüleniyor...bizden gittikler an büyü bozulup kabuklarından çıkıyor..
sorun bizde.
Bizim kulüplerin bir senesi bir senesini tutmuyor ki. Her sezon başı teknik direktör değişimi, 350 tane transfer, sil baştan yapılanma… Böylesine kaos dolu bir ortamda da anca Kim Min-Jae gibi tek tük başarılı örnekler ortaya çıkıyor.

Bizim kulüplerin bir senesi bir senesini tutmuyor ki. Her sezon başı teknik direktör değişimi, 350 tane transfer, sil baştan yapılanma… Böylesine kaos dolu bir ortamda da anca Kim Min-Jae gibi tek tük başarılı örnekler ortaya çıkıyor.
Bohemian Dublin liderdi simdi ya Dördüncü
Ya besinci

Futbolda özellikle hücum oyuncusuysan skora etki ettiğin kadar başarılısındır. Gerisi teferruat. Valencia geçen gün Avrupa'nın en iyi 100 futbolcusu arasına girmiş, dünya kupasında da en iyiler arasındaydı. 3-5 yaş genç olsa Avrupa'nın en büyük kulüpleri sıraya geçmişti almak için.

Hücum oyuncularına gol kaçırdıklarında kızmak kolay C. Ronaldo, Benzema gibi oyuncuların bile kazma ilan edildikleri dönemler olmuştur. Biz anlık kötü hislerle iyi hisler arasındaki dengeyi kuramıyoruz. Sonra da oyuncuları altından kalkamayacakları baskı altına sokuyoruz. Bu yüzden de son 20-30 yıldır sadece 2-3 tane gerçekten çok sevilen çok başarılı gördüğümüz oyuncumuz oldu.
Bayağı mütavazi ve tolera edici bir düşüncen var bu konuda...
Attıkları değilde kaçırdıkları ile gündeme geliyorsa bir futbolcu... Ben başarılı göremiyorum.. Evde az ellerimi duvarda parçalamadım, yastıkları sağsola atmadım yada avazım çıktığı kadar bağırmadım... Ben bunları haketmiyorum dostum.
Evet sabırsız bir toplum olabiliriz ama başarıya aç vr başarıyı hakeden bir takımı destekliyoruz... 2 senede bir şampiyon olan yada farklı platformlarda başarı sergileyen bir kulübün taraftarı olsam senin kadar mütavazi ve sabırlı olabilirdim... Ama değilim...
Bana göre Valencia dümdüz ve hiçbir teknik bilgisi olmayan bir forvetti.. Rossi de drinlinge kalktığında 3 adım sonra kçndan soluyan, biri dokunduğunda markete giden bir kanattı...
Ehh her zaman aynı düşünemeyiz 😊😅😊😅

• Okudum