Spor Fenerbahçe

Avrupa’da finale çıkmak ya da kupalar kazanmak değil de şu ayı görmek bu ayı görmekle övünülecek bir duruma gelindi demek ki... 🚬
kendi kalemize atmasak şampiyonlar liginde yarı finaldeydik @Tolstoyevski chealsea karşısında benfica maçı şanşızlıktı 7 top direkten döndü 1 tanesi ağlara girdi oda direkten dönüp ağlara girdi yoksa o maç 8-0 dı @Tolstoyevski

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Kötü yönetim sonucu yıllardır başarıya hasret kalan Türkiye'nin iki büyük kulübünden biri. Bu durum en büyük rakibi Galatasaray'la olan rekabeti de sportif anlamda kötü etkilemeye devam ediyor. Sonuç olarak ikisi de Avrupa'da yıllardır her sezon fiyasko sonuçlar alıp geri dönmekte. Umarım düzelirler, zira onlar düzelmeden Galatasaray'ın da doğru dürüst futbol oynayamayacağı aşikar.

Kötü yönetim sonucu yıllardır başarıya hasret kalan Türkiye'nin iki büyük kulübünden biri. Bu durum en büyük rakibi Galatasaray'la olan rekabeti de sportif anlamda kötü etkilemeye devam ediyor. Sonuç olarak ikisi de Avrupa'da yıllardır her sezon fiyasko sonuçlar alıp geri dönmekte. Umarım düzelirler, zira onlar düzelmeden Galatasaray'ın da doğru dürüst futbol oynayamayacağı aşikar.
Fenerbahçe'nin Avrupa'da fiyasko sonuçlar aldığı yok, ezbere bir yorum. 15/16 Avrupa Ligi son 16, 16/17'de gruptan çıktık ve grupta turnuvanın şampiyon takımı Manchester United'ı yenmiştik. 18/19 sezonunda ligde küme düşmemeye oynarken dahi Avrupa'da gruptan çıkıp Zenit'i yendik elemede. Ortada fiyasko yok. Tabii ki büyük işler değil bunlar ama senin bahsettiğin gibi değil durum.

Fenerbahçe'nin Avrupa'da fiyasko sonuçlar aldığı yok, ezbere bir yorum. 15/16 Avrupa Ligi son 16, 16/17'de gruptan çıktık ve grupta turnuvanın şampiyon takımı Manchester United'ı yenmiştik. 18/19 sezonunda ligde küme düşmemeye oynarken dahi Avrupa'da gruptan çıkıp Zenit'i yendik elemede. Ortada fiyasko yok. Tabii ki büyük işler değil bunlar ama senin bahsettiğin gibi değil durum.
Şimdi okudum bunu. Evet haklısın, fiyasko demek doğru değil. 18/19 sezonunda askerdeydim, kaçırmışım. :D Ama 13 yıldır şampiyonlar Ligi'nde olmaması ve Galatasaray'a göre çok daha az Avrupa'da maç oynaması istatistiklerinin daha iyi olmasında etken.

Şimdi okudum bunu. Evet haklısın, fiyasko demek doğru değil. 18/19 sezonunda askerdeydim, kaçırmışım. :D Ama 13 yıldır şampiyonlar Ligi'nde olmaması ve Galatasaray'a göre çok daha az Avrupa'da maç oynaması istatistiklerinin daha iyi olmasında etken.
13 yıldır gidememesinin sebebi sportif başarısızlık değil. 11-12 ve 14-15 Şampiyonlar Ligi sezonunda bulunması gerekiyordu, bulunamadı.

O yıllarda katılamama sebebi sportif başarısızlık değil. Anlamamışsın.
Diyorum ki şike yapmakla suçlanmayıp o 2 sezonda katılsaydı yine de genele baktığımızda 13 senede sadece 2 kere katılabilmesi zayıf bir sonuç olmayacak mıydı? Katılsa grupta ne yapacağı da belli değil zaten. Bu yüzden bu 2 sezonu da olası başarı olarak düşünmek mantıklı değil. Tarihi boyunca Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı bir kere o da grupta 2. olarak başarmış.

Diyorum ki şike yapmakla suçlanmayıp o 2 sezonda katılsaydı yine de genele baktığımızda 13 senede sadece 2 kere katılabilmesi zayıf bir sonuç olmayacak mıydı? Katılsa grupta ne yapacağı da belli değil zaten. Bu yüzden bu 2 sezonu da olası başarı olarak düşünmek mantıklı değil. Tarihi boyunca Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı bir kere o da grupta 2. olarak başarmış.
Ben, Fenerbahçe başarılı demiyorum zaten anlamıyorsun ki. :D O iki sezonu kastediyorum o iki sezon gidebilse böyle bir durum olmayacak diyorum inatla anlamıyorsun. :)

İkinci olarak çıkmış diye ek bilgi veriyorsun da Beşiktaş dışında lider çıkan bir Türk takımı olmadı zaten o da denk geldi. :D Grubu nispeten kolaydı ama yine de büyük iş tabii.

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
Büyüklüğü namına hiçbir şey kalmamış hiçbir şey. Gs'nin 5.yıldızı takması falan asla moralimi bozmadı ben zaten bu iş bitsin de Ali'yi yiyelim diyordum.
Geceden beri boş boş duvara bakma sebebim bu kulübün büyüklüğünün resmi olarak bittiği gerçeğinin bugün yüzüme vurması. Ben bugün o stad yanar Ali tepkilere dayanamaz diye bekliyordum. Ama tribünler bomboştu anca sosyal medyadan yazıp, çizip, söven bir taraftar grubu haline gelmişiz yazıklar olsun.
Ben kendim de dahil Beşiktaş'ı beğenmezdik yalan yok Allah'ın bildiğini kuldan saklamayacaksın. Adamlar bizden daha büyük abicim kabul edelim. Ahmet Nur Çebi kongreye giremedi lan tepkilerden dolayı adamı döveceklerdi nerdeyse ki adamın şampiyonluğu var. Fikret Orman gibi bir adam ki bana göre Metin-Ali-Feyyaz dönemini saymazsak Beşiktaş'ın en parlak döneminin mimarı olan adama neler yaptılar.

Beşiktaş'ı da geçtim. 40 yılda 1 kez şampiyon olan Trabzonspor'da 7 sene şampiyonluk yaşayamayan bir başkanın o koltukta oturabileceğini düşünüyor musunuz ben düşünmüyorum örneği var mı yok. Sadri Şener bile 5 sene oturdu koltukta ki 10-11 gibi tüm Trabzonspor camiasının kendisini şampiyon kabul ettiği bir dönemin başkanıydı bu Sadri Şener.

Galatasaray 6 ayda Burak Elmas'ı indirdi falan demiyorum zaten haddinizi bilin siz kimsiniz ki Galatasaray ile kendinizi bir tutuyorsunuz gülerler adama lan gülerler.

Kısacası Ali Koç Mali Koç bunları geçelim artık. Taraftar bitmiş hayatımda gördüğüm en etkisiz en kuru sıkı taraftar grubu olmuşuz. Ali Koç istediğini almış yani. Paralel bir evren düşünüyorum Ali Koç 2018-2025 değil de 2004-2011 arasında Fenerbahçe başkanı olsaydı size yemin ediyorum Fetö amacına ulaşır Fenerbahçe'yi ele geçirirdi. 3 Temmuz'daki gibi bir duruş göremezdik bu taraftardan da bu camiadan da. Hepinize yazıklar olsun başkan, taraftar bitirmişsiniz koca camiayı.
Olağanüstü Seçimli kongre olacak Eylülde imza temmuza kadar toplanır Ağustosa sarkar Ağustos sıcağında Tavuk mü versinler yine @12.Adam @xdragxx

Sezon sonu şampiyon olur muyuz olmaz mıyız daha dereyi geçmeden konuşmak olmaz ama istisnai (1996-2000) dönemleri hariç Fenerbahçe budur korkulandır.
Her konuyu Aliye getiriyorum ama hem yeni nesil Fenerbahçeliler hem de yeni nesil Galatasaraylılar için çok önemli bir figürdür Ali. Fenerbahçe DNA'sına tamamen ters bir adamdır öyle ki 2018-2025 arası Fenerbahçe'yi çok farklı bir takım gibi gösterdi doğal olarak Z kuşağı da doğal olarak Fenerbahçe'yi her şeye ağlayan, saha içinde ve dışında ezilen looser bir kulüp olarak belledi ama Fenerbahçe böyle bir camia değildir. Yine pek konuşmayı sevmediğim dönem olan 3 Temmuz döneminde bile Fenerbahçe her zaman dik durup sadece 2 sezon sonra tarihinin en rahat şampiyonluğunu almıştır. 2005-2006'da Denizli faciasını yaşamış 2006-2007'de şampiyon olmuştur. 2009-2010'da 2-2 vakasını yaşayıp 2010-2011'de yine şampiyon olmuştur. Bu faciaları başka bir camia yaşasa kolay kolay kendine gelemezdi ama Fenerbahçe böyle durumlardan her zaman güçlü çıkmıştır.
Fenerbahçe şampiyon olsun olmasın her zaman imrenilen olmuştur benim yaşımda olanlar bunu daha iyi bilir o yüzden Ali Koç dönemi bizim nesil için daha çekilmez bir hal almıştı yeni nesle göre. Çünkü yeni nesil Fenerliler Fenerbahçe'nin büyüklüğünden çok da haberdar değildi. Ali Koç'un gittiği gün askerdeydim 2-4 nöbetim vardı nöbete kadar sevinçten uyuyamadım nöbette sevinçten yerimde duramadım silahla saçma sapan oynuyordum nöbetten sonra da sevinçten yine uyuyamadım. Sıfır uykuyla diğer güne başladım ama 10 saat uyumuş da uykumu almış gibiydim çünkü işgalden kurtulmuştuk.
Fenerbahçe ve Galatasaray yavaş yavaş özüne dönüyor. Yolun sonu umarım şampiyonluk olur ama olmasa bile Fenerbahçe özüne döndü artık bir daha Ali'nin dönemindeki gibi ne biz rezillikler yaşarız ne de Galatasaray Ali'nin dönemindeki kadar rahat olamaz.
Son olarak yeni nesil Fenerbahçeliler Fenerbahçe sad edit takımı değildir Fenerbahçe çok büyük bir korkudur bunun bilincine yavaş yavaş varın. Bu sebeptendir ki Galatasaraylılar lider oldukları halde panik oldular çünkü onlar da farkında Fenerbahçe yavaş yavaş özüne dönüyor bunun bilincine artık varın. 2018-2025 arasını yavaş yavaş hafızanızdan silin çünkü o Fenerbahçe'nin normal Fenerle alakası bile yoktu.

fenerbahcestats061.jpg

cf87e2efddb030f974599d8a4c60c93a.jpg

62519c8145d2a0884027bbe9.jpg

My%20project%20-%202023-04-06T203338.jpg

• Beğendim
Reactions: bazinga