Spor Fenerbahçe

Avrupa’da finale çıkmak ya da kupalar kazanmak değil de şu ayı görmek bu ayı görmekle övünülecek bir duruma gelindi demek ki... 🚬
kendi kalemize atmasak şampiyonlar liginde yarı finaldeydik @Tolstoyevski chealsea karşısında benfica maçı şanşızlıktı 7 top direkten döndü 1 tanesi ağlara girdi oda direkten dönüp ağlara girdi yoksa o maç 8-0 dı @Tolstoyevski
 
Reactions: HeisenBerg
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Kötü yönetim sonucu yıllardır başarıya hasret kalan Türkiye'nin iki büyük kulübünden biri. Bu durum en büyük rakibi Galatasaray'la olan rekabeti de sportif anlamda kötü etkilemeye devam ediyor. Sonuç olarak ikisi de Avrupa'da yıllardır her sezon fiyasko sonuçlar alıp geri dönmekte. Umarım düzelirler, zira onlar düzelmeden Galatasaray'ın da doğru dürüst futbol oynayamayacağı aşikar.
 
Fenerbahçe'nin Avrupa'da fiyasko sonuçlar aldığı yok, ezbere bir yorum. 15/16 Avrupa Ligi son 16, 16/17'de gruptan çıktık ve grupta turnuvanın şampiyon takımı Manchester United'ı yenmiştik. 18/19 sezonunda ligde küme düşmemeye oynarken dahi Avrupa'da gruptan çıkıp Zenit'i yendik elemede. Ortada fiyasko yok. Tabii ki büyük işler değil bunlar ama senin bahsettiğin gibi değil durum.
 
Şimdi okudum bunu. Evet haklısın, fiyasko demek doğru değil. 18/19 sezonunda askerdeydim, kaçırmışım.
Ama 13 yıldır şampiyonlar Ligi'nde olmaması ve Galatasaray'a göre çok daha az Avrupa'da maç oynaması istatistiklerinin daha iyi olmasında etken.
 
13 yıldır gidememesinin sebebi sportif başarısızlık değil. 11-12 ve 14-15 Şampiyonlar Ligi sezonunda bulunması gerekiyordu, bulunamadı.
 
13 yıldır gidememesinin sebebi sportif başarısızlık değil. 11-12 ve 14-15 Şampiyonlar Ligi sezonunda bulunması gerekiyordu, bulunamadı.
Yani 13 yılda iki kere katılmış olsa sportif olarak başarısız sayılmayacak mıydı.
 
O yıllarda katılamama sebebi sportif başarısızlık değil. Anlamamışsın.
Diyorum ki şike yapmakla suçlanmayıp o 2 sezonda katılsaydı yine de genele baktığımızda 13 senede sadece 2 kere katılabilmesi zayıf bir sonuç olmayacak mıydı? Katılsa grupta ne yapacağı da belli değil zaten. Bu yüzden bu 2 sezonu da olası başarı olarak düşünmek mantıklı değil. Tarihi boyunca Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı bir kere o da grupta 2. olarak başarmış.
 
Ben, Fenerbahçe başarılı demiyorum zaten anlamıyorsun ki.
O iki sezonu kastediyorum o iki sezon gidebilse böyle bir durum olmayacak diyorum inatla anlamıyorsun.


İkinci olarak çıkmış diye ek bilgi veriyorsun da Beşiktaş dışında lider çıkan bir Türk takımı olmadı zaten o da denk geldi.
Grubu nispeten kolaydı ama yine de büyük iş tabii.
 
Reactions: S.G.A.T.


Mazinde bir tarih yatar yaşa FENERBAHÇE
1907'de Papaz'ın Çayır'ında kurulan ülkemizin savaş yıllarında halkının ve Mustafa Kemal Atatürk'ün yanında olan kulübümüzün tarihinde bir mazi yatıyor.
Lefter'inden Alex'ine Mehmetçik Basri'sinden Can Bartu'suna birçok efsanemiz olan kulümüzü bugün verdiğimiz kararla kapatma kararı aldık. Bu zamana kadar bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz fakat artık tarihin altın sayfalarında yer alacağız.
Konuyla alakalı açıklamaları yakın zamanda eski başkanımız Aziz Yıldırım ile birlikte kulübümüzün son başkanı Ali Koç yapacaktır.


Şöyle bir açıklamayla güne başlasak bünyeye gelecek huzuru bu şarkıyla betimlerim

------

Yok aga Ali Koç kukla olacak adam değil. Ali Koç başkan olursa kendi bildiğini okur kesinlikle ama ümidim kalmadı olmayacak gibi.

Babalar evlatlarına küsmez hakkını helal et baba...
 
Son düzenleme:
Büyüklüğü namına hiçbir şey kalmamış hiçbir şey. Gs'nin 5.yıldızı takması falan asla moralimi bozmadı ben zaten bu iş bitsin de Ali'yi yiyelim diyordum.
Geceden beri boş boş duvara bakma sebebim bu kulübün büyüklüğünün resmi olarak bittiği gerçeğinin bugün yüzüme vurması. Ben bugün o stad yanar Ali tepkilere dayanamaz diye bekliyordum. Ama tribünler bomboştu anca sosyal medyadan yazıp, çizip, söven bir taraftar grubu haline gelmişiz yazıklar olsun.
Ben kendim de dahil Beşiktaş'ı beğenmezdik yalan yok Allah'ın bildiğini kuldan saklamayacaksın. Adamlar bizden daha büyük abicim kabul edelim. Ahmet Nur Çebi kongreye giremedi lan tepkilerden dolayı adamı döveceklerdi nerdeyse ki adamın şampiyonluğu var. Fikret Orman gibi bir adam ki bana göre Metin-Ali-Feyyaz dönemini saymazsak Beşiktaş'ın en parlak döneminin mimarı olan adama neler yaptılar.

Beşiktaş'ı da geçtim. 40 yılda 1 kez şampiyon olan Trabzonspor'da 7 sene şampiyonluk yaşayamayan bir başkanın o koltukta oturabileceğini düşünüyor musunuz ben düşünmüyorum örneği var mı yok. Sadri Şener bile 5 sene oturdu koltukta ki 10-11 gibi tüm Trabzonspor camiasının kendisini şampiyon kabul ettiği bir dönemin başkanıydı bu Sadri Şener.

Galatasaray 6 ayda Burak Elmas'ı indirdi falan demiyorum zaten haddinizi bilin siz kimsiniz ki Galatasaray ile kendinizi bir tutuyorsunuz gülerler adama lan gülerler.

Kısacası Ali Koç Mali Koç bunları geçelim artık. Taraftar bitmiş hayatımda gördüğüm en etkisiz en kuru sıkı taraftar grubu olmuşuz. Ali Koç istediğini almış yani. Paralel bir evren düşünüyorum Ali Koç 2018-2025 değil de 2004-2011 arasında Fenerbahçe başkanı olsaydı size yemin ediyorum Fetö amacına ulaşır Fenerbahçe'yi ele geçirirdi. 3 Temmuz'daki gibi bir duruş göremezdik bu taraftardan da bu camiadan da. Hepinize yazıklar olsun başkan, taraftar bitirmişsiniz koca camiayı.
 
Reactions: 12.Adam
Olağanüstü Seçimli kongre olacak Eylülde imza temmuza kadar toplanır Ağustosa sarkar Ağustos sıcağında Tavuk mü versinler yine @12.Adam @xdragxx