fenerbahçe Türkiye cumhuriyetidir diyenlerin polis arabalarını devirmeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kvp1905

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
9
Puanı
0
ilginç durumdur doğrusu. Bunlar polislerlede kavga ederler, polis arabalarınıda devirirler. Ama söz lafa geldiğinde "biz cumhuriyetin çocuklarıyız" der bu taraftarlar.

Son düzenleme:
bu konu kapanır aga söylemedi deme
ama çok doğru demişin mesajda

Fenerli arkadaşlarımız tartışma çıkartır ve konu kapatılır bence.. Bu tartışmaların içine girmek istemiyorum ama 1 tanesi bile buna yok öyle birşey derse yok artık diyorum sadece

polis arabalarını devirmeleri çok saçma bence. çıkan olaylar başlı başına saçmaydı zaten.
maça gitmeyi düşünüyorduk gitmediğimiz iyi olmuş..

Atatürk:Cumhuriyet içinde Cumhuriyet kuran namerttir!

Fenerbahçeyi 30-40 kişilik gruplarla değerlendiren kişiler art niyetlidir.
Fenerbahçe Cumhuriyet değildir Fenerbahçe Türkiye Cumhuriyetedir.

@7 den de anlaşılacağı gibi kabul etmeyenler var hala cumhuriyetmiş

@Aykut Fenerbahçe Türkiye Cumhuriyetir kelimesini biraz daha açsak? Nasıl bir anlama giriyor ben çözemedim..

@8 ne diyor ben anlayamadım ben cumhuriyetiz mi dedim arkadaş

@Kaan yani Fenerbahçe Türkiye Cumhuriyeti aldındaki bir spor kulübüdür sadece

@xdragxxx anlatım bozukuluğu yaparsan yanlış şeyler anlaşılır

fenerbahçe turşu cumhuriyetidir diyecektim ama demiyorum diyemem çünkü dersem ceza alırım

bak demedim...

Edit: hasstroloji ahanda ceza aldım
:haha:

Son düzenleme:
konuyu açan vatandaşın iyi niyetli biri olduğunudüşünsem sorun yok derim ama bu arkadaşın bir çok konusu kışkırtma amaçlı ne anlatmaya çalışıyor amacı nedir orda zaten spor bölümü var bir derdin varsa orda tartış buraya başlık açınca kimseye boncuk dağıtmıyorlar
)

sözlük bölümünün amacını anlamayanlar bu konular niye burda açılıyor onuda anlayamaz. O yüzden fazla söze gerek yok.

Ayriyeten konu başlıkları da büyük yazılmalıdır ona da dikkat edersek

Twitterden bir yorum
Fatih Terim'e imparator, Hakan Şükür'e kral diyip imparatorluk kuranlar, Fenerbahçe Türkiye Cumhuriyeti'dir dememize alınmamalılar !.

senin sözlükten anladığınıda sanmıyorum kafandaki düşünceleri buraya yorum diye yazıp insanları kışkırtamazsın düzgün konu açda bizde tartışalım bu tarz konuların kaldırılması gerekir... konunun burda şu ana kadar açık durması bile hata ..

ne alakası var ibrahim tatlıses e de imparator diyolar o sadece bi lakaptır sizin derdiniz farklı polisle çatışan cumhuriyet içinde cumhuriyet kurmaya çalışan bi kulüptir fenerbahçe yazık yazık...

destere ne kışkırtması gerçekler zoruna gidiyosa yorum yapmayın görende futboldan spordan anladığını sanar hayatında belki de maç izlememişsindir gelip burda yorum yapıyon ilginç valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...