Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilginç durumdur doğrusu. Bunlar polislerlede kavga ederler, polis arabalarınıda devirirler. Ama söz lafa geldiğinde "biz cumhuriyetin çocuklarıyız" der bu taraftarlar.
Fenerli arkadaşlarımız tartışma çıkartır ve konu kapatılır bence.. Bu tartışmaların içine girmek istemiyorum ama 1 tanesi bile buna yok öyle birşey derse yok artık diyorum sadece
konuyu açan vatandaşın iyi niyetli biri olduğunudüşünsem sorun yok derim ama bu arkadaşın bir çok konusu kışkırtma amaçlı ne anlatmaya çalışıyor amacı nedir orda zaten spor bölümü var bir derdin varsa orda tartış buraya başlık açınca kimseye boncuk dağıtmıyorlar )
Twitterden bir yorum Fatih Terim'e imparator, Hakan Şükür'e kral diyip imparatorluk kuranlar, FenerbahçeTürkiyeCumhuriyeti'dir dememize alınmamalılar !.
senin sözlükten anladığınıda sanmıyorum kafandaki düşünceleri buraya yorum diye yazıp insanları kışkırtamazsın düzgün konu açda bizde tartışalım bu tarz konuların kaldırılması gerekir... konunun burda şu ana kadar açık durması bile hata ..
ne alakası var ibrahim tatlıses e de imparator diyolar o sadece bi lakaptır sizin derdiniz farklı polisle çatışan cumhuriyet içinde cumhuriyet kurmaya çalışan bi kulüptir fenerbahçe yazık yazık...
destere ne kışkırtması gerçekler zoruna gidiyosa yorum yapmayın görende futboldan spordan anladığını sanar hayatında belki de maç izlememişsindir gelip burda yorum yapıyon ilginç valla
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.