Fenerbahçe - Monaco | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Maçı | Haber ve Yorumlar

Pereira'nın yardımcısı Pereira 'dan beter çıktı. Fernandao maçta sıfır ama onun yerine sahanın en iyilerinden Emenike' yi çıkartıyor.

Ya Salih niye çıkar deliricem ya. Salih-Şener değişikliği ne bu adam takımı sabote ediyor cidden deliricem. Pereira Allah belanı versin senin.

• İlginç
Reactions: Tolstoyevski
Yine iyi oynayan Salih Uçan çıktı. Çok iyi oynadı, bozmaz umarım.

Pereira'nın yardımcısı Pereira 'dan beter çıktı. Fernandao maçta sıfır ama onun yerine sahanın en iyilerinden Emenike' yi çıkartıyor.
Pereira yaptırıyor değişiklikleri o adam orada kukla sadece.

Daha farklı kazanabilirdik, yine de iyi sonuç 2. maçta Emenike'yi kullanarak iyi hızlı hücumlar yaparsak tur gelir.

Son düzenleme:
Maci izlemedim ve kazanacagimizdan da pek umudum yoktu ama kazanmisiz insallah ikinci maci da alip turu geceriz ve sonrasin da sampiyonlar ligine de katiliriz :D

Attığı gollerle öne çıkan isim Emmanuel Emenike, gösterdiği performansla öne çıkan isim Salih Uçan ve ikinci goldeki yaptığı ortayla asist yapan Van Der Wiel oyundan çıktı. Aslında bu üçlü oyuna devam etseydi muhtemelen üçüncü golü de bulabilirdik. Birkaç gol daha bulup avantaj edinecekken 2-1'lik skoru yeterli bulduk.

Ertuğrul çoğu topta çok tereddütte kaldı, tabi tecrübe kazanması gerekiyor. Çok basit hatalara da girdik ve yediğimiz gol bu basit hatadan kaynaklanıyordu. Josef'i sahada göremedim çoğu zaman ve Fernandao da sahada yok gibiydi. Özellikle Emenike çıktıktan sonra Fernandao'nun oyunda kalması forvetsiz oynuyormuşuz gibi biz izlenim bıraktı. İleride pozisyona girebilen oyuncu kalmamış oldu Emenike'nin çıkmasıyla. Oyuna giren Aatif Chahechouhe de top ayağına gelince ne yapabileceğini bilmiyordu, "vursam mı vurmasam mı, gitsem mi gitmesem mi" kafasındaydı. Defansta bel kemiği Martin Škrtel gibiydi, yediğimiz golde Ertuğrul'la birlikte hata yapmış olsa da.

Ara ara hatalar yapsak da oyunu kazanmayı bildik. Bütün bu eksiklere rağmen kazandık. Yeni transferlerimiz gibi oynayan Salih ile Emenike'yi kutlamak lazım. Umarım bu ikili bozmadan iyi bir şekilde takıma katkı sağlar. Salih Uçan'ın bu performansı geliştiğini gösteriyor, ki Totti'den de bir şeyler kaptığı belli, bu performansının üzerine daha da bir şeyler katarsa milli takım kapısını aralayabilir. Gelecek maç umarım bu avantajı değerlendirir, iyi bir oyun ortaya koyar, kazanır ve turu atlayan taraf oluruz. O zamana kadar bazı eksiklerde takıma katılmış olacağını da belirteyim, o yönden de bir artımız olacak.

goaYkN.jpg

Böyle tweet attım twitter üzerinden, Türk pop sanatçısı Gökhan Akar beğendi. :D

Salih resmen resital sundu yalnız. Bir yabancı transferi yapsaydın yeni ve böyle bir oyun sergileseydi tapılırdı adama. Salih 10 numarayı rahatlıkla sırtında taşır. Topal-Ozan-Salih orta sahası veya Ozan-Alper-Salih orta sahası iş yapar. Kadıköy'de kesinlikle Ozan-Alper-Salih oynamalı eğer transfer yapmayacaksak. 10 numara alırsak da Ozan-Salih-10 oynamalı. Souza satılmalı, hemen şimdi. Porto iyi kazıklamış. Pereira'nın getirdiği oyuncu zaten iyi çıkamazdı. Savunmamız iyi Topal'a gerek kalmayabilir. Topal, Souza gibi iki yönlü oynayamayan ön liberolara bel bağlamamalı Fenerbahçe.

Volkan-Kjaer-Skrtel-Neustadter-Wiel-Hasan Ali (maalesef)-Ozan-Alper-Salih-Emenike-van Persie

10 numara alırsak da Alper çıkartılır, 10 numara monte edilir, Salih 8'e kayar veya iyi bir 8 alınır Salih 10 oynar. Bakalım transfer olacak mı, eğer olur da Topal-Souza yine yan yana oynarlarsa çok ciddiyim izlemem maçları. 90 dakika hücum yapamayan uyuşuk bir takım izlemem. İyi bile sabrettim geçen yıl.

Maç öncesi açıkçası biraz ümitsizdim ancak kazanınca sevindim. Ümitsizdim çünkü eksik çoktu, ümitsizdim çünkü yeni bir sistem vardı.

Sonuç olarak kazanmayı başardık, deplasmanda 1 gol bulsak yeterli olur kanaatindeyim.

Emenike bu formda devam ederse çok iyi bir sezon geçirir. Volkan Şen, Alper, Mehmet gelince bakalım orta sahayı nasıl yapacak Pereira. :)

Defansımız çok sağlam durumda. 3 yabancı gerçekten iyi oyuncu.

Gruplara kalabilirse takım, ilerisi gelir. :)

Bu 3-5-2 sisteminde kanat sistemini oturtmak hayli zor olacak. Mantıken baktığımızda binevi defansif yönü olan biri de olacak 5 defansla oynayacağız, hücum olacak 5 orta saha olacak. İki yönlü olması gerekiyor yani bu kanat oyuncusunun, hem bek, hem de kanat görevi. Sağ tarafa Van Der Wiel'i koyduk ve hem savunması, hem de hücumu gayet iyi. Sol taraf Hasan Ali mi olacak, İsmail mi olacak, yoksa Volkan Şen, Alper Potuk tarzı oyuncular mı olacak, orası muamma. Bu sistemin kanat kısmı biraz iki yönlü oyuncu olması gerekiyor.

Asla ölçü olacak maç değil. Bana Monaco'nun 11'inden 4-5 futbolcusunu detaylı olarak söyleyemezsiniz belki de. Çok eksikleri vardı rakibin tur şansı hala onlarda ve bence de turu geçeceklerdi.

3-5-2 sisteminin zaafları apaçık ortada 3-5-2 diyorum ama Vitor'un sistemi 5-3-2. Kanatları etkin ve hızlı kullanan bir takım perişan eder bizi. Bu 5-3-2 sistemiyle hem orta saha hem kanatlarda etkinlik yarı yarıya düşer.

Güzel günler şimdi değil çok uzaklarda.

Asla ölçü olacak maç değil. Bana Monaco'nun 11'inden 4-5 futbolcusunu detaylı olarak söyleyemezsiniz belki de. Çok eksikleri vardı rakibin tur şansı hala onlarda ve bence de turu geçeceklerdi.

3-5-2 sisteminin zaafları apaçık ortada 3-5-2 diyorum ama Vitor'un sistemi 5-3-2. Kanatları etkin ve hızlı kullanan bir takım perişan eder bizi. Bu 5-3-2 sistemiyle hem orta saha hem kanatlarda etkinlik yarı yarıya düşer.

Güzel günler şimdi değil çok uzaklarda.
Çok negatifsin

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi