Fenerbahçe - Monaco | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Maçı | Haber ve Yorumlar

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
579859acc03c0e4ed811868d.jpg

Maç saati: 21.30
Stad: Şükrü Saraçoğlu
Kanal: D Smart
MUHTEMEL 11’LER
FENERBAHÇE: Fabiano Roman, Skrtel, Kjaer, Wiel, Hasan Ali, Josef, Ozan, Salih, Fernandao, Emenike,
TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira

MONACO: De Santhis, Sidibe, Jemerson, Raggi, Mendy, Fabinho, Lemar, Bakayoko, Dirar, Germain, Falcao
TEKNİK DİREKTÖR: Leonardo Jardim

Pereira turun anahtarı iyi savunma yapmak dediği için hiçbir şey beklemiyorum bu maçtan ve turdan.

Dünyanın en saçma takımıyız ya. Böyle bir şey yok. İlk yarı çok daha iyi oynadık rakipten goller kaçırdık, golü bulduk sonra saçma sapan bir gol yedik adamlar top oynamadan gol attı. Cidden yazık oldu, Ertuğrul yapmaması gereken bir hata yaptı.

Dünyanın en saçma takımıyız ya. Böyle bir şey yok. İlk yarı çok daha iyi oynadık rakipten goller kaçırdık, golü bulduk sonra saçma sapan bir gol yedik adamlar top oynamadan gol attı. Cidden yazık oldu, Ertuğrul yapmaması gereken bir hata yaptı.
Emenike iyi oynuyormuş diye duydum, atar yine diyorlar?

Emenike iyi oynuyormuş diye duydum, atar yine diyorlar?
Saçma sapan bir gol kaçırdı bomboşken, bir de ceza sahasının içinde köşeye vursa gol olacak bir pozisyonu kaçırdı, sonra iyi bir gol attı. Koşu deniyor sürekli, rakip stoperleri yıpratıyor, takımdaki herkes Emenike'yi beslemeye yönelik oynuyor. 2. yarı yine gol bulursa Emenike şaşırmam.

Salih ve Ozan çok iyiydi. Salih gerçekten çok yetenekli, klasını sergiledi ilk yarıda.

Saçma sapan bir gol kaçırdı bomboşken, bir de ceza sahasının içinde köşeye vursa gol olacak bir pozisyonu kaçırdı, sonra iyi bir gol attı. Koşu deniyor sürekli, rakip stoperleri yıpratıyor, takımdaki herkes Emenike'yi beslemeye yönelik oynuyor. 2. yarı yine gol bulursa Emenike şaşırmam.

Salih ve Ozan çok iyiydi. Salih gerçekten çok yetenekli, klasını sergiledi ilk yarıda.
Umarım Emenike sezon boyu böyle oynar, ben pek kalmasını istemiyordum da şaşırttı. Değişik bir oyuncu, çoğu zaman oynamaz. Ama bir oynar kendini gösterir.

Sen nerden izliyorsun maçı?

İlk yarı çok iyi oynadık ama çok dandik bir gol yedik. Neredeyse verdiğimiz tek pozisyon gol oldu. :(

Emenike çok etkili, istekli. Birkaç pozisyonu harcadı ama böyle topu ilerlede tutacak rakibi yoracak adam lazım. Çift forvetli sistemde bence etkili olur bu yıl Emenike. :)

Takım için olumlu sinyaller gördüğüm kadar, olumsuz yanlar da gördüm. Bu olumsuz sinyaller daha çok takımın daha futbola adapte olamamasından kaynaklanıyor.

Salih Uçan kendini geliştirmiş gibi gözüküyor, özellikle de duran toplarda bunu görüyoruz ve iyi paslar da atıyor. Şans verilirse ve kendini daha da geliştirirse Salih, çok iyi işler yapabilir. Diğer yandan Emenike çok istekli, koşup ileriye gidiyor ama genel olarak tek başına kalıyor, aslında tek forvet gibi de diyebiliriz. Fizik gücü de yerinde, gelen toplara hızlı giderek ve fiziğini kullanarak başarılı gol pozisyonlarına giriyor ve golünü de o şekilde attı. Fernandao değil de, Van Persie ile Emenike iyi uyum sağlarsa iyi bir ikili ortaya çıkabilir gibi. Hasan Ali ve Van Der Wiel'den ofansif anlamda iyi işler yapıyorlar ama biraz defansif anlamında pasif kalıyorlar.

Defans üçlüsü geçit vermiyor ama ilk yarının sonlarına doğru ufak tefek zaaflar vermeye başladı. Bekler ileriye gideyim derken geriyi unutuyor sanki. Josef sürekli topları eziyor, top kaptırıyor ve adeta "ben hazır değilim" diyor.

Yeni bir taktik deniyoruz, 3-5-2 ve bu da takımın uyum sağlama sorunu olduğu için biraz sıkıntı gibi.

İkinci yarıda bu olumsuz sinyalleri yok etmeyi başarırız umarım. Hasan Ali ile Van Der Wiel defansif anlamda da öne çıkması lazım, Josef'in kendine gelmesi lazım (sarısı da var, sertlikten uzak).

İkinci yarıda umarım iyi işler yaparız. Başarılar Fenerbahçe!

Fernandao, Souza, Hasan Ali sırıtıyorlar. Hasan Ali yerine daha iyi bir oyuncu bulmalıyız. 3-5-2 oyuncusu değil kaldı ki 3-5-2 oynamak zorunda da değiliz. 10 numara da lazım. Ozan-Salih-10 çok iyi olur.

Emenike'yi niye çıkartır arkadaş. Takımda en çok mücadele eden adam çıkarılıyor. Fernandao daha yürüyemiyor, olacak iş değil.