Sen bilirsin kotttirik, @Arslan Bey noktalı virgülleriyle, tırnaklarıyla, kesme işaretleriyle döver.Bir GS li olarak kendi çevresini bile aydınlatmayan Fener'i mi sevecem
Ateş olsa ile başlayan bir sözümüz vardır
Sen bilirsin kotttirik, @Arslan Bey noktalı virgülleriyle, tırnaklarıyla, kesme işaretleriyle döver.Bir GS li olarak kendi çevresini bile aydınlatmayan Fener'i mi sevecem
Ateş olsa ile başlayan bir sözümüz vardır
Sporu fanatiklik haline getirmenin lüzumu yok onlar koşacak gol atacak ben niye kendimi parçalayayım Futbol kadar klişe kendini tekrar eden total bir spor yok amaç hep aynıO zaman yorum yapmanın da yararı yok.
Zaten başka neyi varSen bilirsin kotttirik, @Arslan Bey noktalı virgülleriyle, tırnaklarıyla, kesme işaretleriyle döver.
Diziler de, filmler de aynı klişe üzerinden dönüyor, konular genel olarak aynı, oyuncular aynı. Müzikler de aynı klişe üzerinden dönüyor, bazen aynı sözler kendini tekrar ediyor. Futbolu sevmiyor olabilirsin, hatta sporu sevmiyor olabilirsin (en sevdiğin spor yürümektir) ama her şey kendini tekrar ederken, futbola "klişe" demen abes kaçar.Sporu fanatiklik haline getirmenin lüzumu yok onlar koşacak gol atacak ben niye kendimi parçalayayım Futbol kadar klişe kendini tekrar eden total bir spor yok amaç hep aynı
Aa Mustafa Ceceli'yi ne güzel tanımlamışsınDiziler de, filmler de aynı klişe üzerinden dönüyor, konular genel olarak aynı, oyuncular aynı. Müzikler de aynı klişe üzerinden dönüyor, bazen aynı sözler kendini tekrar ediyor. Futbolu sevmiyor olabilirsin, hatta sporu sevmiyor olabilirsin (en sevdiğin spor yürümektir) ama her şey kendini tekrar ederken, futbola "klişe" demen abes kaçar.
Rica etsem bu mesajdan #64. mesaja kadar siler misin? Tartışmaya başka yerden devam ederiz. Burada spor konuşulur.Aa Mustafa Ceceli'yi ne güzel tanımlamışsın
Tamam sus ya konuşmuyorum yine ciddileştin kaçtım ben. :ssRica etsem bu mesajdan #64. mesaja kadar siler misin? Tartışmaya başka yerden devam ederiz. Burada spor konuşulur.
Kaçma, sil mesajları ya da @mrt-06 yapsın bunu.Tamam sus ya konuşmuyorum yine ciddileştin kaçtım ben. :ss
Yahu bırak kalsın ne zararı var sana çoğu konuda böyle enteresan konular konuşulur alakasız. Abartma bu kadar.Kaçma, sil mesajları ya da @mrt-06 yapsın bunu.
Neyse tamam tamam, hatırlat, şu tartışmaya başka yerde devam ederiz.Yahu bırak kalsın ne zararı var sana çoğu konuda böyle enteresan konular konuşulur alakasız. Abartma bu kadar.