Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Fenerbahçe’nin şampiyonluğu her halde Türkiye de Haram Domuz eti gibi Bein’’e geldiğinden beri şampiyon olamıyor o Digiturk satılmadan önce Fenerbahçe’ye yapılan silahlı saldırı Acaba Eski olan O zaman ki Tff başkanı ne dedi Arap kanalına Bence dedikleri şu Fenerbahçe şampiyon olursa Dinen günah işlersiniz demiş olabilirler @12.Adam @xemrexxx @Bully

@12.Adam 1800 lü yıllarda Global turnuvası varmış şampiyon kulüpler turnuvasını başlayana kadar sürdürmüşler Balkan kupası daha yakın @12.Adam @Bully 1924 ten sonra gidilmez birde otobüsle Global Game Club Cup Çin bile vardı otobüsle nasıl gideceksin İrlanda’danın futbol kitabında var @Bully

Böyle Rotasyon olmayan kadro ile çıkarsak Süper lig maçlarında İrlandanın fizik gücü Özellikle Shamrock Rovers St.patricks ve İrlanda milli takımında oynayan oyuncuları alsın Fenerbahçe süper ligi fizikli kanat ve uzun boylu oyuncularla alırız Çünkü şampiyonlar ligi lig aşamasın katılabilirse orası fizik olarak zorlar Feyenord zorladı zaten fizik olarak Benfica’da zorlar fizik olarak @12.Adam
------

@Yakamoz-Asi

Fenerbahçe başkanlığı için tecrübe lazım Fenerbahçe’nin şimdiki başkanı 1 yıl Aziz Yıldırımın Yönetim kurulunda çalıştı burda yetersiz oluyor 3 yıl çalışan diğer başkan adayı Hakan Bilal kutluap 4 yılı yetersiz bulan bir başkan adayıda Sadettin saran o yüzden tecrübe için Borussia Dortmund’u satın aldı o takımı küme düşmeden kurtardı ve iki sene üst üste şampiyon oldu
3 yıl yada 4 yıl yetmez hangi başkanın yönetim kurulunda olsan bile bizim lige yetmez örnek 7 yıl sonra başkan adayı olma hakkı var 7 yıl yönetim kurulunda olmalı ve bir takıma daha üye olması lazım Shamrock Rovers ya da Bohemian Dublin 3 yıl yönetim kurulu üyesi 2 yıl sonra Bohemian Dublin’de başkanlık yapması lazım Fenerbahçe’de kazanılacak tecrübe değil @Bully @12.Adam
------

@The_Erinch

@Gerekli24 Fenerbahçe başkan adayı Sadettin Saran tecrübe için başka takım satın aldığını söyledi 4 yıl yetmez diye Başkan olmadan başka bir takımda başkanlığı öğrenemezler dedi 7 yıl bile yetersiz Acun’da İrlanda’da yanlış takım aldı Bohemian Dublin’e 400 Euro verecek oraya kongre üyesi olacaktı 2 yıl sonra yönetim kurulu üyesi 3 yıl sonra Başkanları Shealbourne ne alaka birde orada stadı büyütmeye izin vermezler @Gerekli24

@12.Adam Bodrumsporun eski teknik direktörü Jose morraise’i yardımcısı yapsak Mourinho’nun o da vardı Benfica’yı yendiği zaman taktiği veren ona Jose morraise