Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Genelde dediğim bir şey vardır kardeşim banane ben muhasebeci miyim ne ödüyorsa ödesin kulüpler. Fakat son 2-3 sezondur hem Fenerin hem Galatasarayın ödediği paralar anormal.
Ligin marka değeri mi arttı?
HAYIR
Yayıncı kuruluş gelirleri mi arttı?
HAYIR
Bu takımlar çok ekstrem satışlar mı yaptılar futbolcu, arsa vs?
HAYIR

Eeeee o zaman bu değirmenin suyu nerden geliyor. Ali ve Dursun bu ligin gerçeğinden çok uzak maliyetlere giriyorlar. Galatasaray yine şampiyon oluyor, ŞL'ye gidiyor ama bizde o da yok onlar bu sürecin sonundan 1 zarar görecekse biz 2 görecez gibi. Eskiden yıllık maaşı 5 milyon euro olan bir futbolcu olsa bile gündeme gelir bu paralar normal değil denirdi şimdi 15-20 milyon eurolardan bahsediyoruz ve tek bir futbolcuya da değil takımdaki 2-3 futbolcuya bu kadar maaşlar ödeniyor.

Tahminimce 2-3 sene sonra gerçeklik algısına dönülecek çünkü bu sürdürülebilir bir süreç değil bizim ligde. Süreç sonunda şöyle kadroları tekrar görürsek kimse şaşırmasın. Bunun adı Türk futbolundaki yalancı bahardır.

2018%2F09%2F03%2F4c381fe8-9950-44c3-9649-5e0de6fdfe7e.jpg

1652078761235-2133213321.jpg

• Beğendim
Reactions: bazinga
Genelde dediğim bir şey vardır kardeşim banane ben muhasebeci miyim ne ödüyorsa ödesin kulüpler. Fakat son 2-3 sezondur hem Fenerin hem Galatasarayın ödediği paralar anormal.
HAYIR
HAYIR
HAYIR

Eeeee o zaman bu değirmenin suyu nerden geliyor. Ali ve Dursun bu ligin gerçeğinden çok uzak maliyetlere giriyorlar. Galatasaray yine şampiyon oluyor, ŞL'ye gidiyor ama bizde o da yok onlar bu sürecin sonundan 1 zarar görecekse biz 2 görecez gibi. Eskiden yıllık maaşı 5 milyon euro olan bir futbolcu olsa bile gündeme gelir bu paralar normal değil denirdi şimdi 15-20 milyon eurolardan bahsediyoruz ve tek bir futbolcuya da değil takımdaki 2-3 futbolcuya bu kadar maaşlar ödeniyor.

Tahminimce 2-3 sene sonra gerçeklik algısına dönülecek çünkü bu sürdürülebilir bir süreç değil bizim ligde. Süreç sonunda şöyle kadroları tekrar görürsek kimse şaşırmasın. Bunun adı Türk futbolundaki yalancı bahardır.

Fenerbahçe’nin bu kaosta futbol oynayabileceğini zannetmiyorum o protesto eylüldeki seçime kadar giderse ya 12 puan ya 15 puan kaybederiz bu kaosa alışık oyuncular İrlanda’da var Shamrock roversta var @xdragxx

HAYIR
HAYIR
HAYIR

Ülkede ekonomik tedbirler en üst seviyedeyken kimse de çıkıp bunları durdurmuyor. Milli serveti yiyorlar göz göre göre.

Bir futbolcuya bir yıllık 30-40-50 milyon euro vereceksen şampiyon olma kardeşim, kalsın, gerek yok.

İyi para kazandıran akıllı işler de yaptı bizimkiler yalan yok ama Arap ligi topçularının peşine onlarca milyon euro saçarak onun değerini öldürdüler.

Kim-Min Jae tarzı transfer politikasına devam etmeleri gerekirdi ama nerde....

Ülkede ekonomik tedbirler en üst seviyedeyken kimse de çıkıp bunları durdurmuyor. Milli serveti yiyorlar göz göre göre.

Bir futbolcuya bir yıllık 30-40-50 milyon euro vereceksen şampiyon olma kardeşim, kalsın, gerek yok.

İyi para kazandıran akıllı işler de yaptı bizimkiler yalan yok ama Arap ligi topçularının peşine onlarca milyon euro saçarak onun değerini öldürdüler.

Ben İrlanda’dan yanayım @bazinga

Ali'ye en kızamadığım konu bu maalesef. Şampiyon yapması lazım şampiyon yapması için de en az Galatasaray kadar kadro kurması gerekiyor. 22-23'te Erden Timur başlattı bu olayı son 2 sezondur çok daha absürt şekilde devam ediyor.
Fenerbahçe nasıl 20 milyon euro verir bir futbolcu kiralamak için aklım almıyor. Skrinar'a yıllık 10 milyon euro maaş falan diyorlar.
Galatasaray desen Juventus, Barcelona ile Osimhen için yarışıyor. Barça 10 Juve 15'lere çıktı maaşta Galatasaray bonuslarla 20-25 milyon euro verecek diyorlar :A

En geç 2 seneye bunun kokusu çıkar diye düşünüyorum bu sürdürülebilir bir şey değil çünkü.

• Beğendim
Reactions: bazinga
Ali'ye en kızamadığım konu bu maalesef. Şampiyon yapması lazım şampiyon yapması için de en az Galatasaray kadar kadro kurması gerekiyor. 22-23'te Erden Timur başlattı bu olayı son 2 sezondur çok daha absürt şekilde devam ediyor.
Fenerbahçe nasıl 20 milyon euro verir bir futbolcu kiralamak için aklım almıyor. Skrinar'a yıllık 10 milyon euro maaş falan diyorlar.
Galatasaray desen Juventus, Barcelona ile Osimhen için yarışıyor. Barça 10 Juve 15'lere çıktı maaşta Galatasaray bonuslarla 20-25 milyon euro verecek diyorlar :A

En geç 2 seneye bunun kokusu çıkar diye düşünüyorum bu sürdürülebilir bir şey değil çünkü.
Onlar 1 yıl şampiyonlar ligine gidemedi eğer 2011 de düşmemek için feneri kullandılar Trabzon yenememişti o zaman hep fener yeniyordu Galatasaray altıncı bitirdi Hagi döneminde o da fenerin sayesinde Trabzon’un şampiyon olduğu sezon neredeyse küme düşürtüyorlardı iş yine fenere kalmasın diye ardından şampiyon olur diye korktular Trabzon’da arada 20 puan fark varken neredeyse yine fenere şampiyonluk kaptıracaklardı arada 8 puan farkla bitti @xdragxx

@xemrexxx ben Mourinhodan iyi teknik direktörlük yaptım lisedeyken ilk okulda Almanya’dan eğitim alan bir kız’dan gördüm o şampiyon yaptı ben ikinci yaptım ilk başta orta saha’yı kaleci yapıp
İki kaleciyi defansa attım maç 7-0 dan 7-7 oldu orada sınıfın kaptanını çıkardım
59.Dakika gol yedim 8-7 yenildim düşündüğüm plan doğruydu kaptan değiştirdi 7-0 alırdı maçı hatta 9.Sınıfta kalecisiz sınıfla turnuvanın şampiyonunu yendim grup aşamasında gittim çeyrek finalde elendim Turnuvanın üçüncüsüne @xemrexxx @Bully

Stad sponsoru olarak İrlanda’dan bulsa daha iyi olurdu chobani yoğurt işi hiç iyi olmadı @xdragxx
------

Zaten o hisse satışını İsrail’e yaptı deniliyor @xemrexxx birde chobani yoğurdu kaymaklı ekmek kadayıfı oldu @xemrexxx @xdragxx

Son düzenleme:
Eski Tff başkanı Haluk Ulusoy Yıldız Rekabetini bitirmenize neder Beşiktaş’ın o iki şampiyonluğu Real Madrid’le oynadı diye Fenerbahçe oynarken uluslararası turnuva varmış 1959 öncesi 1923 te başlamış Dünya şampiyonlar kupası varmış bizde o zaman havalimanımı vardı Çin’de Mekke Medine Afrika Asya orta Asya Avrupa Amerika Japonya Tayland Kore İrlanda İngiltere Fransa hepsi okul takımı üniversite takımı Shamrock Rovers o yılllar stadsızmış İngiltere bütün stadlarını yaptı İrlandanın bir kitabında gördüm bunda oynayamazdı lig başka ülkelerde oynanırdı Suriye o zaman Fransızların elindeydi
------

@Bully

Fenerbahçe'de Dzeko ve Tadic gittikten sonra "ulan hiç topa basacak adam da kalmadı" farkındalığı gelmesi acaba sezonun kaçıncı haftasında olacak? Daha Duran, Talisca ve Nesry piyasada yoklar. Onlar da gelince tam bir cümbüş olacak. Bu takım avrupa'da topu teslim edip eğer kaparsa koşmaya çalışır. Geri kalan ihtimaller çok zor.

Fenerbahçe'de Dzeko ve Tadic gittikten sonra "ulan hiç topa basacak adam da kalmadı" farkındalığı gelmesi acaba sezonun kaçıncı haftasında olacak? Daha Duran, Talisca ve Nesry piyasada yoklar. Onlar da gelince tam bir cümbüş olacak. Bu takım avrupa'da topu teslim edip eğer kaparsa koşmaya çalışır. Geri kalan ihtimaller çok zor.
Diego souza iyi bir kaleci benim lisedeyken sınıfta uyguladığım taktikti bu söylediğin taktik @mesmeso
------

@xdragxx

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: mesmeso

Forum İstatistikleri

Konular
176,098
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor