- Reaksiyon puanı
- 39,738
- Puanı
- 1,060
Ben seni etiketlemedim ki kendi aramızda goy goy yapıyorduk.Komik çocuk seni. 😂 Doğrusunu bilmesem inanacağımda neyse. 😅
Sana ne oluyorsa banada o oluyor demek ki 😁
Ben seni etiketlemedim ki kendi aramızda goy goy yapıyorduk.Komik çocuk seni. 😂 Doğrusunu bilmesem inanacağımda neyse. 😅
Sana ne oluyorsa banada o oluyor demek ki 😁
Bildirim geldi. Bende geldim. 😁Ben seni etiketlemedim ki kendi aramızda goy goy yapıyorduk.Sen limon sıktın muhabbete
Her bildirime böyle kafadan dalar mısın ? Bana has bir durum mu bu ?Bildirim geldi. Bende geldim. 😁
Yoo, kafadan dalma gibi bir huyum yok. Yazasım geldi karaladık birşeyler 😅Her bildirime böyle kafadan dalar mısın ? Bana has bir durum mu bu ?![]()
Başkalarına da yaz ama olur mu ? Ayrıcalık istemem.Yoo, kafadan dalma gibi bir huyum yok. Yazasım geldi karaladık birşeyler 😅
Kime ayrıcalık ettim ki şimdiye kadar? Öyle bir şey mi hissettin. Allah'a şükür herkese yazıyorum.😅😁Başkalarına da yaz ama olur mu ? Ayrıcalık istemem.@Yakamoz-Asi
Kızıl saçlı İrlandalı tipi var @HobbitKime ayrıcalık ettim ki şimdiye kadar? Öyle bir şey mi hissettin. Allah'a şükür herkese yazıyorum.😅😁
Domuz pirzolası yiyebilirmisin böyle kızlar Domuz Eti sever Dana eti yemez @tekinkıza biri haber salsın bende fenerliyimgömmüşsede kabulumuzdur
![]()
domuz olduğunu bilmesem(koyun eti deseler ) yerim sanırımDomuz pirzolası yiyebilirmisin @tekin
Demezler öyle kızlar genelde Domuz eti yer Dana kuzu yemezler İrlandalı bir kız arkadaşımdan biliyorum @tekindomuz olduğunu bilmesem(koyun eti deseler ) yerim sanırım![]()
Yazıyor musun ? @Yakamoz-Asi İş atıyor galiba.Kime ayrıcalık ettim ki şimdiye kadar? Öyle bir şey mi hissettin. Allah'a şükür herkese yazıyorum.😅😁
Burada kimseye bir kinim yok ki? Hem ayrıca nasıl olsun Allah aşkına. Sessize aldığım kişiler hep BAN yedi. O yüzden rahatım 😅😁Yazıyor musun ? @Yakamoz-Asi İş atıyor galiba.![]()
Yıllık 100 milyon ₺ maaş + 3 milyon € imza parası. Ben bunu şimdi yazıyorum boşa itiraz etmeyin elbet ileride işler kötü gidince bir FB muhabiri diyecektir.Bugün İrfan Can Kahveci ile sözleşme imzalanıyormuş.
domuz olduğunu bilmesem(koyun eti deseler ) yerim sanırım![]()
Yazıyor musun ? @Yakamoz-Asi İş atıyor galiba.![]()
inş. fenerlidirBurada kimseye bir kinim yok ki? Hem ayrıca nasıl olsun Allah aşkına. Sessize aldığım kişiler hep BAN yedi. O yüzden rahatım 😅😁
Aaa bu herif kim qız?
ünlü bir avukat, bir ara İstanbul ulda bu boğaz taraflarında b ir yerin de muhtarıydıAaa bu herif kim qız?
Hiç umrumda değil biliyor musun 😅😅