Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Caner'e gerek var var

Kurt bir hoca getirirsen Mesut'tan verim alırsın stajyer bir hocayla bundan farkı olmaz yine

Dayı ne oluyor? Kadro kalitesi sorgulanmaya başlandıysa yine 20 transfer ile transfer sezonu şampiyonu Fenerbahçe olur Eylül ayında.

Şu santrforları, forvetleri beğenmiyorsanız yollayın hepsini bize, sezon sonuna kadar hepsine ayrı ayrı 5 gol attıralım. El insaf be.

Reactions: xdragxx
Ben kadroyu beğeniyorum
Sezon sonu 3 nokta atışı transfer yeter. 3-4 tanesine de bay bay dersin o kadar

Kötü kadro değil ama en iyi kadro da değil.

Aboubakar ve Cenk'in olduğu Beşiktaş'ta bizim forvetler 1 dakika süre alamaz.

Son düzenleme:
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Kötü kadro değil ama en iyi kadro da değil.

Aboubakar ve Cenk'in olduğu Beşiktaş'da bizim forvetler 1 dakika süre alamaz.
En iyi kadro kimin Beşiktaş falan deme sakın

Adamların kadrosuyla sezon başı dalga geçiyorduk hepimiz ve hala bence Sergen değil Erol olsa 40 puan anca toplardı o kadroyla

Reactions: 12.Adam
En iyi kadro kimin Beşiktaş falan deme sakın

Adamların kadrosuyla sezon başı dalga geçiyorduk hepimiz ve hala bence Sergen değil Erol olsa 40 puan anca toplardı o kadroyla
GS'de.
Terim kullanamıyor gerçi.
Terim bile geniş kadro kullanamıyorken, problem yaşıyorken biz 3 yıllık adama 25 kişilik kadro verdik.

Beşiktaş'ın kadroyu fazla kötülüyorsunuz.
Fenerbahçe'nin Vida gibi bir stoperi yok, Rosier gibi bir beki yok, Ghezzal gibi bir kanatı yok, Aboubakar gibi bir forveti de yok. Orta sahası da hiç fena değil.

Beşiktaş'ın kadroyu fazla kötülüyorsunuz.
Fenerbahçe'nin Vida gibi bir stoperi yok, Rosier gibi bir beki yok, Ghezzal gibi bir kanatı yok, Aboubakar gibi bir forveti de yok. Orta sahası da hiç fena değil.
Yaa Orçooo ne diyorsun sen ne Vida'sı skljklgskjgk Serdar Aziz en az Vida kadar iyi
Nazım desen Rosier'den aşağı kalır bir yanı yok

Kanat işine gelecek olursak belki bir tek o konuda haklısın
Orta saha olarak bizim elimize kimse su dökemez o konuda

Forvette de Beşiktaş'a Valencia, Thiam versek onlar da verim alırdı
Larin bu seneye kadar çöptü

Ne Galatasaray'ı?

Adam Taylan, Arda'yla ligin ilk yarısını götürdü
Harika bir kadrosu falan yok
Muslera, Yedlin, Marcao, Luyindama, Saracchi, Belhanda, Feghouli, Onyekuru, Babel ve Mohamed. Dua et sen Arda ve Kılınç'da ısrar etsin Terim yoksa Belhanda ile Feghouli'ye döndüğü an Mayıs'da terli gömlek.

Nazım'ın Rosier'den aşağı kalır yanı yok mu? Bugünlük bu kadar internet bana yeter, ben gidiyorum.

Vida'yı fazla gömüyorsun adam Dünya Kupası Finali oynamış stoper.
Hayvan gibi de bonservis veren kulupler oldu satmadı Beşiktaş bu sene sezon başı kötüydü formunu buldu.
Rosier, Nazım'dan iyi bence.
Bizim orta saha daha iyi bence de ama Beşiktaş'ın fena değil. Larin'den müthiş katkı aldı ona bir şey demem Sergen'in yaptığı bir şey o.

Nazım'ın Rosier'den aşağı kalır yanı yok mu? Bugünlük bu kadar internet bana yeter, ben gidiyorum.
Nazım'ın kaç maçını izledin?

Defansı sağlam hücuma da yeteri kadar katkı veriyor

------

Hayvan gibi bonservis veren olsa Fiko havaalanına kendi eliyle götürürdü tamamen basın abartısı şeyler bunlar
Vida'yı gömmüyorum Serdar'ın aşağı kalır yanı yok diyorum

Serdar-Atilla bu lig için fazla
15-16 Bjk'ın def hattına bak bakalım bir ara

Nazım'ın kaç maçını izledin?

Defansı sağlam hücuma da yeteri kadar katkı veriyor
0. Eğer Nazım Rosier kadar iyiyse Rosier ile birlikte ligin açık ara en iyi sağ beki olmaya aday demektir. Umarım başarılı olur, ne diyeyim.

0. Eğer Nazım Rosier kadar iyiyse Rosier ile birlikte ligin açık ara en iyi sağ beki olmaya aday demektir. Umarım başarılı olur, ne diyeyim.
Rosier hadi 1 tık daha iyi olsun ama Beşiktaş'ta Rosier var bizde sağ bek kötü denilecek bir durum yok ortada demek istediğim o.

Serdar'ı fazla övüyon.
Fena stoper değil ama daha net adam isterim ben oraya. Sağı solu pek belli olmuyor onun. Düşün işte eldeki en iyi stoper o.

18-19 GS Marcao-Luyindama ile oldu.
Fenerbahçe'nin uzun süredir ne elit bir stoperi ne elit bir forveti var.
Sonra da kadro çok iyi oluyor anlamıyorum.