Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Ne Mert Hakan abartıldığı kadar kötü oynuyor ne de Emre Kılınç abartıldığı kadar iyi
İki düşüncene de katılıyorum yalnız Mert Hakan abartıldığından bile kötü oynuyor. Ben bu kadar kötü bir performans ciddiyim çok az izlemişimdir. Olumlu hareketi bırak olumsuz hareketlerle sabote ettiği oluyor takımı tamamen zarar.

Sistem yiyor o çocuğu
Hiç kimse 5-6 ayda top oynamayı unutmaz

Sistem yiyor o çocuğu
Sistemin içinde en kötü gözüken oyuncu o ama. Sistem herkese kötü eyvallah ama neden en çok bu arkadaş kötü?
Sahada yürüyecek hali yok ikili mücadele bile kazanamıyor bu da mı sistem yüzünden?
Benim kendisine karşı en ufak bir nefretim yok aksine çabaladığını da görüyorum sahada ama çok yetersiz kalıyor.

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Bilmiyorum orasını
Ama ilk geldiği zamanlar daha iyiydi Gençler maçı falan sonra giderek düştü

Bak bunda bu çocuğun çok geri planda olmasının da rolü büyük. Bazı futbolcular maç temposu kazandıkça kendini gösterir. Eeee bu takımda Gustavo, Ozan, İrfan, Sosa ve Mesut var
Bu çocuk nerde oynayacak?

Reactions: 12.Adam
Sakatlıklardan dolayı hiç de fena süre almadı ilk 11 başladığı bayağı maç oldu ama maç temposu dahi kazanamadı.
Gustavo, Ozan, İrfan, Sosa ve Mesut varken oynamasın zaten bir zahmet abi.
Belki kanatta süre alabilir orası biraz daha boş.

İşte o zaman çocuğa da pek laf söyleyemeyiz
Mert Hakan artık bu takımda alternatif bir futbolcu

Ben çok izledim. Anadolu kulüplerinde tek sezonluk patlama yapan çoğu oyuncu böyle olmuştur. Zaten çok iyi istatistikleri yoktu geçen sene de ve bu nedenle en ufak bir heyecan, beklenti duymamıştım bu transfer hakkında. Geçmişimiz Kemal Aslan, Hakan Bayraktar, Ali Bilgin gibiler ile dolu. İstisna da var tabii de çok değil.

O zaman biraz eleştiri yapmak lazım

Taylan'dan bile verim alan Fatih Terim'in elinde Mert Hakan olsa ondan da verim alırdı

Reactions: DarkLegenD

Sistem yiyor o çocuğu

İşte o zaman çocuğa da pek laf söyleyemeyiz
Mert Hakan artık bu takımda alternatif bir futbolcu
Mhy'nin en sayılabilecek maçı 5-0 kazandığımız gençler macı
Sizce?

Kemal Aslan ile Ali Bilgin verim verdiler ya.
Mert Hakan tam bir Gökhan Emreciksin.

Kemal Aslan ile Ali Bilgin verim verdiler ya.
Mert Hakan tam bir Gökhan Emreciksin.
Kemal Aslan çok uzun süre kaldı fena olmadığı zamanlar vardı ama hiçbir zaman bir yıldız değildi.

Ali Bilgin 57 maç 2 gol 2 asist. Fena oynamadığı birkaç maç vardı.

Gökhan Emreciksin'den beklentimiz sıfırdı, niye transfer olduğunu da anlamamıştık. Onu saymaya gerek yok bence.

Kemal Aslan'ı sakatlıklar bitirdi maalesef. Fena bir kumaşı yoktu. Ali Bilgin'in iyi oynadığı İnönü'de bir Beşiktaş maçı vardı diye hatırlıyorum.

Reactions: bazinga and xdragxx