Ne hoş tesadüf bende forza ferrari taraftarıyım.?Yok değil. F1 takipçisiyim ama Ferrari taraftarıyım.
Ne hoş tesadüf bende forza ferrari taraftarıyım.?Yok değil. F1 takipçisiyim ama Ferrari taraftarıyım.
Charles Leclerc..Ne hoş tesadüf bende forza ferrari taraftarıyım.?
Ne hoş tesadüf bende forza ferrari taraftarıyım.?
Demek burada da tifosi arkadaşlarımız varmışCharles Leclerc..
Singapur yarışını izlediniz mi? Tifosi severlerDemek burada da tifosi arkadaşlarımız varmış
Dubleye sevindim bir hayli. Leclerc biraz fazla hırslı ve abarttı biraz işi, zaman zaman yavaş kaldı yoksa kazanırdı, kendi suçu.Singapur yarışını izlediniz mi? Tifosi severler
Sence Tifosiler leclerc için Vettel i harcıyorlar mı?Dubleye sevindim bir hayli. Leclerc biraz fazla hırslı ve abarttı biraz işi, zaman zaman yavaş kaldı yoksa kazanırdı, kendi suçu.
Sanmıyorum. Şu ana kadarki stratejik hatalardan Leclerc daha çok çekti. Vettel de özellikle sezon başı çok formsuzdu.Sence Tifosiler leclerc için Vettel i harcıyorlar mı?
İzlediğim kanalın forum bölümünden bununla ilgili birçok eleştiri okudum ve görüşünü öğrenmek istedim.Sanmıyorum. Şu ana kadarki stratejik hatalardan Leclerc daha çok çekti. Vettel de özellikle sezon başı çok formsuzdu.
Malatya'dan 5 tane yiyince takımdan umudum kesildi.
Bu kadar şahane bir topçu çıkmasını hiç beklemiyordum. Aurelio - Appiah döneminden beri böyle orta saha görmedik. Çok mu zordu şöyle bir adamı bulmak bunca yıldır kimlerle uğraşıyoruz...
Maalesef. Mehmet Topal ile senelerimiz heba oldu. Gustavo bu ligin çok çok üstünde bir adam ve bunu her saniye hissettiriyor sahada.Bu kadar şahane bir topçu çıkmasını hiç beklemiyordum. Aurelio - Appiah döneminden beri böyle orta saha görmedik. Çok mu zordu şöyle bir adamı bulmak bunca yıldır kimlerle uğraşıyoruz...
TRANSFER GEÇMİŞİBu kadar şahane bir topçu çıkmasını hiç beklemiyordum. Aurelio - Appiah döneminden beri böyle orta saha görmedik. Çok mu zordu şöyle bir adamı bulmak bunca yıldır kimlerle uğraşıyoruz...
Sezon | Tarih | Son kulüp | Yeni kulüp | PD | Bonservis | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
19/20 | 2 Eyl 2019 |
|
| Marsilya |
|
| Fenerbahçe | 10,00 mil. € | 6,00 mil. € |
|
17/18 | 4 Tem 2017 |
|
| Wolfsburg |
|
| Marsilya | 12,00 mil. € | 10,00 mil. € |
|
13/14 | 16 Ağu 2013 |
|
| Bayern Münih |
|
| Wolfsburg | 18,00 mil. € | 16,00 mil. € |
|
10/11 | 1 Oca 2011 |
|
| Hoffenheim |
|
| Bayern Münih | 6,50 mil. € | 17,00 mil. € |
|
08/09 | 1 Tem 2008 |
|
| Corinthians |
|
| Hoffenheim | 1,00 mil. € | 1,00 mil. € |
|
07/08 | 30 Haz 2008 |
|
| Hoffenheim |
|
| Corinthians | 1,00 mil. € | Kiralıktan geri döndü |
|
07/08 | 31 Ağu 2007 |
|
| Corinthians |
|
| Hoffenheim | - | Kiralık |
|
06/07 | 30 Haz 2007 |
|
| CRB |
|
| Corinthians | - | Kiralıktan geri döndü |
|
06/07 | 1 May 2007 |
|
| Corinthians |
|
| CRB | - | Kiralık |
|
Toplam transfer kazancı : | 50,00 mil. € |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?