O kadar değil tabii ama kötü sonuçlar gelince o bile eleştiriliyor 2 sene üst üste şampiyon yapmasına rağmen.İlk defa senden duyuyorum. Erol Bulut kadar hiç hissetmemiştir istifa falan bir kere bile duymadım.
O kadar değil tabii ama kötü sonuçlar gelince o bile eleştiriliyor 2 sene üst üste şampiyon yapmasına rağmen.İlk defa senden duyuyorum. Erol Bulut kadar hiç hissetmemiştir istifa falan bir kere bile duymadım.
İyiki yorumlara bakmadım maçtan sonraGalatasaray forumlarında bile linçliyorlardı Terim'i
Ben geleceğini tahmin ettim Bodrumda gördüğüm teknik direktördü Malatya’nın başındayken alanyadada böyle oldu Malatyadada @xdragxx
Dansiyon ilacı alzınlar o zaman dedi bizim saf taraftar ooooo büyük hoca dedi Sene sonu maalesef en çok hasar gören isimlerin başında gelecek. Kurdun karşısına kurtla çıkacaktın Ali Koç. 2 senelik hocayla olmayacağı baştan belliydi....
Bir de bu adamın şöyle bir sıkıntısı var. Yanında çok gereksiz şekilde yardımcı hoca var ben böyle bir şey görmedim. Tamam Fatih Terim'in yanında da 3-4 tane yardımcı var da bu başka bir seviye. Fenerbahçe teknik direktörü kim bilmesem Volkan'ı, Selçuk'u, Volkan Ballı'yı falan hoca sanacam o derece sürekli birileriyle dip dibe. Bir yalnız dur be adam yardımcılarını artık yedek kulübesine sok.
Oynamaya gelirse fark yaratır
Mesut'un evet şüpheye düşüren yanları yok değil ama şu an Arsenal'de düşürüldüğü durum için çok hırslı olduğunu tahmin ediyorum. Gelirse oynamaya gelecektir. Zaten ölüsü bile Türkiye'de inanılmaz katkı yapar. 2010'larda mevkisinde dünyanın sayılı 3-5 oyuncusundan beri. Real Madrid bile gittiğinden beri yerini dolduramadı doğru düzgün.Oynamaya gelirse fark yaratır
Ama eğer İstanbul'a gelem, ortamları gezem, Acun'la takılam diyorsa çok söveriz
Deniz Türüç'ü bonservisiyle verip Visça'yı alsak cidden keşkeMesut'un evet şüpheye düşüren yanları yok değil ama şu an Arsenal'de düşürüldüğü durum için çok hırslı olduğunu tahmin ediyorum. Gelirse oynamaya gelecektir. Zaten ölüsü bile Türkiye'de inanılmaz katkı yapar. 2010'larda mevkisinde dünyanın sayılı 3-5 oyuncusundan beri. Real Madrid bile gittiğinden beri yerini dolduramadı doğru düzgün.
Mesut - Visca - BerbatOlmayanBirDefans ile gelmiş geçmiş en iyi transfer sezonunu yaşayabiliriz.
Ben nedense o fotonun "keriz favı" için yapıldığını düşünüyorum. Malum bizim insanımız sosyal medyadan topçuya prim vermeyi çok sever.Deniz Türüç'ü bonservisiyle verip Visça'yı alsak cidden keşke
Prime Mesut döneminin tartışmasız en iyi 10 numarasaydı Bizim ligi de ciddiye alırsa tek başına alacağı maçlar olur umarım oynamaya gelir Fanatik Fenerbahçeli olması oynar dedirtiyor bakalım
O İstanbul fotosunu atıp da gelmezse ayıp eder
Yüksek ihtimal ama öyleyse zaten ayıp etmiş olurBen nedense o fotonun "keriz favı" için yapıldığını düşünüyorum. Malum bizim insanımız sosyal medyadan topçuya prim vermeyi çok sever.
Seni seviyorum biliyorsun değil mi?Yüksek ihtimal ama öyleyse zaten ayıp etmiş olur
Visca için şartların en uygun olduğu dönemlerden birindeyiz. İnşallah olur, Mesut'tan bile çok istiyorum onu. Deniz'in üstüne Tolga, Dirar falan eldekilerden ne varsa güzel bir paket yapalım.Deniz Türüç'ü bonservisiyle verip Visça'yı alsak cidden keşke
Prime Mesut döneminin tartışmasız en iyi 10 numarasaydı Bizim ligi de ciddiye alırsa tek başına alacağı maçlar olur umarım oynamaya gelir Fanatik Fenerbahçeli olması oynar dedirtiyor bakalım
Ciddi ciddi küme hattındalar Nerde eksikleri varsa yardımcı oluruz Sol beksiz kaldılarsa Novak falan da verelimVisca için şartların en uygun olduğu dönemlerden birindeyiz. İnşallah olur, Mesut'tan bile çok istiyorum onu. Deniz'in üstüne Tolga, Dirar falan eldekilerden ne varsa güzel bir paket yapalım.
Oynamaya gelirse fark yaratır
Ama eğer İstanbul'a gelem, ortamları gezem, Acun'la takılam diyorsa çok söveriz
Mesut'un evet şüpheye düşüren yanları yok değil ama şu an Arsenal'de düşürüldüğü durum için çok hırslı olduğunu tahmin ediyorum. Gelirse oynamaya gelecektir. Zaten ölüsü bile Türkiye'de inanılmaz katkı yapar. 2010'larda mevkisinde dünyanın sayılı 3-5 oyuncusundan beri. Real Madrid bile gittiğinden beri yerini dolduramadı doğru düzgün.
Mesut - Visca - BerbatOlmayanBirDefans ile gelmiş geçmiş en iyi transfer sezonunu yaşayabiliriz.
Deniz Türüç'ü bonservisiyle verip Visça'yı alsak cidden keşke
Ben nedense o fotonun "keriz favı" için yapıldığını düşünüyorum. Malum bizim insanımız sosyal medyadan topçuya prim vermeyi çok sever.
Yüksek ihtimal ama öyleyse zaten ayıp etmiş olur
Visca için şartların en uygun olduğu dönemlerden birindeyiz. İnşallah olur, Mesut'tan bile çok istiyorum onu. Deniz'in üstüne Tolga, Dirar falan eldekilerden ne varsa güzel bir paket yapalım.
Şayet gelirse Ozan ve Aykut böyle sevinir...Ciddi ciddi küme hattındalar Nerde eksikleri varsa yardımcı oluruz Sol beksiz kaldılarsa Novak falan da verelim