Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Benim Başkandan Tahminim
Bir teknik direktör ekibi kurmak
Aykut Kocaman İsmail Kartal Volkan Demirel Ersun Yanal Alex nediyorsun @Bully
------

@12.Adam

@bazinga Benim Portekiz ve Alman fobim oldu Fenerbahçe teknik direktörüyken Daum haricinde
Lorant Galatasaray’a altı atıp benim dedemin memleketi olan Elazığ’dan beş yemeği nasıl beceriyor birde Elazığ 5-1 yenmişti gidipte altıncı olduk Beşiktaş 5 atıp Galatasaray’a dördüncü oldu 2002-2003 sezonunda Fenerbahçe altıncı olup Beşiktaş şampiyon olmuştu
Beşiktaş beşinci bitirir Fenerbahçe şampiyon olur diye mi korktu Tarih tekerrür eder mi diye O Trabzon 20 puan fark atmışken Fenerbahçeyi farkı sekize indirdi Antalya maçı bitmeden Trabzonlular sahaya girdi eğer hakem orda maçı tatil etse Trabzon aynı hatayı üç defa yapabilirdi 38 yıldır şampiyon olamadıkları için o yıla kadar birde hakem ile federasyon Trabzon isyan eder diye korkup ikinci şike soruşturması olmasın diye maç 89 da bitti hakem ve gözlemci yazmadı bence Tff nin emri olabilir diye düşünüyorum @Dosi

Reactions: Dosi
@12.Adam İsmail Kartal gelecek Fenerbahçe’ye bence hem Trabzon maçının rövanşını almalı birde ertelenen Alanya maçı Fenerbahçe’yi şampiyonluktan etti üst üste şampiyonluğu kaptırdığımız maçların rövanşını almalıyız @12.Adam @Dosi

Son düzenleme:
@12.Adam Fenerbahçe Trabzon’a kaybetmese idl İsmail Kartal ile Şampiyondu o Trabzon’da kazandığımız maçta o olay olmasa şampiyondu olympiakosa elenmezdik ilk geldiğinde silahlı saldırı ikinci geldiğinde liderle arasında puan farkı 20 idi yedi yada sekizinci puan farkını 3 maç kala sekize indirdi birde üçüncü geldiğinde Pendik 6 kişiyi sakatladı o tek mağlubiyet olan Trabzon maçı nordjealand maçı 6-1 yenilme sebebi Pendikti Pendik iyi gelmiyor Fenerbahçe’ye özellikle Pendik’te oynanan maçlar @12.Adam