Yarın Trabzonspor maçı konusu ben de, şimdiden diyeyim.Yarın ki şampiyonluk konusunu hazırladın mı?
Yarın Trabzonspor maçı konusu ben de, şimdiden diyeyim.Yarın ki şampiyonluk konusunu hazırladın mı?
Ben gün boyunca stat çevresinde olacam zaten.Yarın Trabzonspor maçı konusu ben de, şimdiden diyeyim.
Sen orada bol bol sevin ama buraya taşıma.Ben gün boyunca stat çevresinde olacam zaten.
3.Dünya savaşı çıkmasın yada gördüğüm kabus ortaya çıkmasın Meteor yağmuru gördüm rüyamdaSen orada bol bol sevin ama buraya taşıma.
Şaka şaka istediğin gibi buraya da taşıyabilirsin. Ben fanatik değilim, şampiyonları her zaman tebrik ederim. Ama karşı taraftan da aynı hassasiyeti beklerim.
Oynamasak da olur sağlık olsun.Fenerbahçe’nin 4 milyar TL toplaması gerekiyor süper ligde oynaması İçin profesyonel ligde @bazinga @dosimosi @emreemreu
Destek lazım amatör lige Atacaklar borcun en az 1 milyon tl kuralı geldi @bazingaOynamasak da olur sağlık olsun.
Yapabileceğimiz bir şey yok boş adamlara çok para vermesinler.
Acadebiye ortak olursak olur yüzde 3 maaş gelecekYapabileceğimiz bir şey yok boş adamlara çok para vermesinler.
Jorge jesus Fenerbahçe’de @emreemreuSen orada bol bol sevin ama buraya taşıma.
Şaka şaka istediğin gibi buraya da taşıyabilirsin. Ben fanatik değilim, şampiyonları her zaman tebrik ederim. Ama karşı taraftan da aynı hassasiyeti beklerim.
Bence İrlandadan forvet alalım adam orta sahadan atıyordu hibernians paola ya kaleci büyük hata yaptı kone tam Harun tekin hatası yaptı ofsayttaki adam topa dokunduğu İçin ofsayt verdiJoao Pedro ve Plea haberleri geldi bugün forvet için. Özellikle Plea aradığımız golcü olabilir gibi geliyor. Aslında ikisi gelip çift forvet oynasalar en iyisi olacak. Yedekleri de Serdar Dursun ve Joshua King... Yedekler fazla lüks gibi duruyor ama ikisi de güvenilip ilk 11'e yazılamayacak oyuncular.
İrlanda forvetleri Türkiye'de zorlanırlar, buradaki futbol daha sert.Bence İrlandadan forvet alalım adam orta sahadan atıyordu hibernians paola ya kaleci büyük hata yaptı kone tam Harun tekin hatası yaptı ofsayttaki adam topa dokunduğu İçin ofsayt verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?