Avrupa'nın orta-alt sıra takımlarından teklif var galiba, bu mesajın başka bir sebebi olamaz bence.Sebep?
Belli olmaz, potansiyeline yatırım yapmak isteyen çıkabilir. Takım mental olarak komple çok kötü, bu durumda kalecilerin de sıra dışı performans göstermemeleri normal. Bence ikisi de kötü değildi.Altay'ın yeni sezonda transfer olacağını sanmıyorum, formda bir kaleci olarak kendini göstermesi lazım yeniden ve bu biraz zaman alacak. Ciddi anlamda özgüveni düştü ve sürekli gol yemeye de başlamıştı. Berke'yi herkes erkenden eleştiri yağmuruna tutuyor ama yeni yeni deneyim kazanıyor, Volkan Demirel'in hatırlanması lazım. 2007'den önce öyle goller yiyordu ki, mesela adama çarptırarak gol yediği de olmuştu. Sinan aslında bu koşullarda fazlalık olur bence. Diğer mevkiler ağırlık verilmeli kaleden ziyade.
Aslında yatırım olması için biraz yaşlı ama tabii kaleci için genç sayılabilir. Berke o konuda daha genç, Atletico Madrid'in de gündemindeydi ama kaldı. Kötü değil ama özgüvenleri düştü, kaleci antrenörü faktörü de vardır belki de.Belli olmaz, potansiyeline yatırım yapmak isteyen çıkabilir. Takım mental olarak komple çok kötü, bu durumda kalecilerin de sıra dışı performans göstermemeleri normal. Bence ikisi de kötü değildi.
Aralık ayından beri Ferdi ve babası ile görüşüyoruz. Hoca onu istiyor. Ferdi'de ilk hedefinin Avrupa olduğunu söyledi. Avrupa'dan istediğini alamazsa Avcı onu çeker.Avrupa'nın orta-alt sıra takımlarından teklif var galiba, bu mesajın başka bir sebebi olamaz bence.
Trabzonspor küçük bir kulüp olduğu için bize göre geri adım atmış olur. Barça, Real Madrid kötü zamanlar geçirdiği için bir futbolcu Atletich Bilbao yaparsa mesela bunun adı da kariyerinde geri adımdır.Sebep?
Ayneeeen abi. Sonuna kadar katılıyorum sana.Trabzonspor küçük bir kulüp olduğu için bize göre geri adım atmış olur. Barça, Real Madrid kötü zamanlar geçirdiği için bir futbolcu Atletich Bilbao yaparsa mesela bunun adı da kariyerinde geri adımdır.
Gerçekleri kabul etmesini öğrensen keşke...Ayneeeen abi. Sonuna kadar katılıyorum sana.
Abi senden neredeyse 50 sene sonra küçük bir şehirde kurulmuş bir takımım. En üst lige çıktığımdan beri aldığım kupa sayısı senden fazla. Son yıllarda senden daha başarılı olduğum da bir gerçek ama hâlâ kendince küçük görmeye devam ediyorsun. Neyse sen böyle yaptıkça ben daha çok eğleniyorum.Gerçekleri kabul etmesini öğrensen keşke...
Siz kurulduktan sonra bizim 15 sizin 6 şampiyonluğunuz var nasıl bizden daha başarılı oluyorsunuzAbi senden neredeyse 50 sene sonra küçük bir şehirde kurulmuş bir takımım. En üst lige çıktığımdan beri aldığım kupa sayısı senden fazla. Son yıllarda senden daha başarılı olduğum da bir gerçek ama hâlâ kendince küçük görmeye devam ediyorsun. Neyse sen böyle yaptıkça ben daha çok eğleniyorum.
Ben bu adamı daha genç sanıyordum. Bunu görünce şok oldum adetaVizyon reis 33 yaşında Efecan'ı da alıyor galiba biz bu adamdan razıyız.
Onu da alamadı.Vizyon reis 33 yaşında Efecan'ı da alıyor galiba biz bu adamdan razıyız.
Ali Koç'un başarısız olması vitoru başarılı yapmaz. Burda da kimse Vitor giderse şampiyon oluruz demedi. Ki gittiği zamn son 10 maçta 2 galibiyet alan psikolojik olarak bitik bir takım bıraktı.Vitor gittiğinden beri özlenilen Fenerbahçe geri döndü, uçup kaçıyoruz. 4'lü sistem meyvelerini veriyor. Vitor'un kestiği, az oynattığı İrfan Can ve Pelkas başta olmak üzere diğer oyuncular harika formda. Tek sorun Vitor Pereira'ymış.
Forumdaki anti Pereira tayfa nasılsınız?
Ne diyorsun lan değişik? @HeisenBergAli Koç'un başarısız olması vitoru başarılı yapmaz. Burda da kimse Vitor giderse şampiyon oluruz demedi. Ki gittiği zamn son 10 maçta 2 galibiyet alan psikolojik olarak bitik bir takım bıraktı.
Vitor Pereira vasattır ve öyle kalacaktır. Yallah Çin'e Yallah Arabistan ligine hadeee
Önce iddia kaybetti sonra Everton hayalleri suya düştü hala konuşuyor. Hocan vasat bir hoca. İki kez Fener'e geldi ve ikisinde de başarısız olduuuu.Ne diyorsun lan değişik? @HeisenBerg
Anca fete den makas alsın.Önce iddia kaybetti sonra Everton hayalleri suya düştü hala konuşuyor. Hocan vasat bir hoca. İki kez Fener'e geldi ve ikisinde de başarısız olduuuu.
Ama hocam vitor ilerdeki yetenekli oyuncu kullanmasını beceremiyordu.İlerdeki hücüm oyuncularını çoğaltmıyordu.Risk almayı tercih etmeyen bir yapısı vardı. Oyuncu değişikliklerini bile aynı pozisyonda oynayanlarla değiştirirdi.Vitor'u boşuna yediler cidden. Katılıyorum @HeisenBerg'e.
Takım Vitor'un gidişinden sonra çok daha bozdu. Hatta ilk bozuşu hocanın tartışılmasıyla başladı. Eğer yönetim hocanın ardından sıkı şekilde dursaydı şu an en kötü ilk 3'teydik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?