Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Comolli: "Devre arasından önce içeride Beşiktaş'la oynadık. Onları 3-1 bir yendik, mahvettik. O maçtan sonra Emre'nin sakatlandığını hatırlıyorum, yanıma gelip 'Kimseyi almamalıyız. Sakin kalalım. Çalışmaya devam edelim ve şampiyonluğu kazanacağız' demişti."
Twitter dan mı alıntıladın?

• Beğendim
Reactions: xdragxx
  • Güldürdün
Reactions: Araf
Pek ümidim yoktu bizi seçeceğinden, hayırlı olsun. :A İnşallah gerçekten seçilir bu kadar tantanadan sonra. :A
Hollanda'da şansı olmayacağını anlayıp seçmiştir muhtemelen. :A Kanada'da oynama ihtimali, Türkiye'de oynama ihtimalinden fazla olabilir aslında. :A Gerçi Ferdi joker oyuncu, her mevkide oynayabiliyor. Vitor hocasının jokeriydi bildiğin. Bek oynadı, kanat bek oynadı, kanat oynadı, hepsini oynadı. :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and bazinga
Hollanda'da şansı olmayacağını anlayıp seçmiştir muhtemelen. :A Kanada'da oynama ihtimali, Türkiye'de oynama ihtimalinden fazla olabilir aslında. :A Gerçi Ferdi joker oyuncu, her mevkide oynayabiliyor. Vitor hocasının jokeriydi bildiğin. Bek oynadı, kanat bek oynadı, kanat oynadı, hepsini oynadı. :A
Manchester city teknik direktör olarak istiyor Stephen İrelandı Guardiolayı istemiyor taraftar ı Manchester city nin Stephen İreland önemser Avrupa konferans ligini hem Mesut özil le aynı problemi yaşamış Bence Fenerbahçe’ye gelebilir

• Beğendim
Reactions: bazinga