Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

İsmail Kartal doğru tercih mi ben pek emin olamadım. Herkes ikincilik hedefliyor
Konferansa önem verirse Fenerbahçe erkenden Roma falan çıkmazsa çok iyi yerlere kadar ilerleyebilir.

Reactions: 12.Adam and Araf
İsmail Kartal doğru tercih mi ben pek emin olamadım. Herkes ikincilik hedefliyor
Konferansa önem verirse Fenerbahçe erkenden Roma falan çıkmazsa çok iyi yerlere kadar ilerleyebilir.
Şimdi Aykut Kocaman'ı getirseler takımın başına, "neden gönderildi" denir. Ersun Yanal gelse, senaryo aynı olur muhtemelen. Bir de taraftarın önüne ikinci kez atmış gibi olunur. Yabancı teknik direktör getirsen sezon ortası için macera olur, daha kötüye de gidilebilir. Bu şartlarda kulübü ve ligi iyi tanıyan birisi gelmeli, diğer türlü olmaz çünkü. İsmail Kartal'a baktığımızda futbolcuyken 10 yıl, futbolculuk dışında da bir o kadar yıl Fenerbahçe'deydi. Nereden baksan ömrünün en az 20 yılı Fenerbahçe'de geçti. Hikayesi de yarım kaldı, belki de şampiyon yapacaktı.

Bu şartlar altında en iyi çözüm, İsmail Kartal'ın gelmesi olur. En azından takımı mücadele ettirsin, kolay maç kaybetmesin ve en azından ik üçte bitirsin, o bile yeterli olur. Şampiyonluk beklemiyoruz açıkçası, şampiyonluk beklentisi hayalcilik olur ama en azından ikinci sırada bitirebiliriz, yani daha gerçekçi bir hedef olur. İsmail Kartal, devre arasında yapılacak birkaç hamleyle bunu başarabilirse çok iyi olur. Oturmuş kadro da olsa bunu transferin neredeyse hiç yapılmadığı, teknik direktör olduğu dönemde yapmıştı. Bekleyip görelim, umarım her şey istediğimiz gibi gider. Şimdilik geçici ve faydalı olabilecek iyi çözümlerin içinde olmalıyız. İsmail Kartal yardımcı olarak da bulunmalı en azından, sonuç olarak teknik direktörsüz kaldığımız anlarda bile teknik direktör olmasa da sahneye çıkar ve tecrübesini konuşturabilir.

Yani adamı getirip sezon sonu göndermeyeceksen getir ama yabancı hoca getireceksen aslında bence en zamanı budur. Bilici getirebilirse kulüp bence çok iyi olacak. Bilic ligi az çok takip ettiği için en azından çok kötü bir senaryo olmaz.

Macera aramaya gerek yok Zeki ile yola devam edelim.

Bence hem Fener hem Kartal yeni TD getirmesin. Boşuna para harcamaya gerek yok. Şimdiler ile idare edilsin. Bu sezon geçti zaten.

Yönetim hariç bence genel olarak Türkiyenin futbola bakış açısını değiştirip, daha kaliteli hale ve buna bağlı başarıya yönelmesi gerek.
İyi hoş ta bunun temeli istikrardan geçiyor fakat bizde devamlılık olmadığından uzun vadede mümkün görünmüyor.

İyi hoş ta bunun temeli istikrardan geçiyor fakat bizde devamlılık olmadığından uzun vadede mümkün görünmüyor.

Doğru. Ama yıllardır ilerlemiyoruz, aksine geriye gidiyoruz. 2002'den sonra bir başarımız yok. Lig tad vermiyor. Yani hiç bir heyecanı yok. Tabi bir takıma bağlı değil bu durum.