Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

FB çok dengeli kura çekti. Her şey olabilir. Tamamen maça odaklanmayla alakalı ama elenirseler 15.'liği koruyamayız.

Reactions: 12.Adam
Fenerbahçe bence en zorlu rakibi çekti. Ciddiyet almazsa net elenir. Çek ligi birincisi ve grupta Feyenoord olduğu için 2. olması da normal. Prag'ın hocası Fenerbahçe istemiş.

Gustavo öyle bir oynayamadı ki, dün zirvedeydi, bugün ikinci sıraya düştü ama genel olarak hep trend listesinde.

Emre Özcan, @xdragxx'e lafı geçiriyor.
@HeisenBerg

33:55 - 34:16

Aynen Everton radarına girmiş ama Bundesliga 2'ye gidip üstüne küme düşürmüş

------

Vitor Pereira, Fenerbahçe'ye fazla bir hoca zaten. Vitor gidince anlayacaklar.
Vallaha acıyorum sana ciddiysen. Ama normal senin yaşın Fenerbahçe büyüklüğüne yetmiyor...
Daum, Zico, Ersun zamanındaki futbolu bilen adam Vitor bize fazla demez. Bu köylü ne başarısı var bizde de arayalım vallaha bu z kuşağının vasat severliği bitirdi bizi...

Yuh be sana, Emre Özcan'a da karşı gelmezsin be kardeşim.

Tespit.. Teşhis... Tanı.... ✍️

Benim yaşım yetiyor hatta çocukluk yıllarıma denk geldiği için fazlasıyla iyi hatırlıyorum ama o büyüklük eskidendi. 7 yıldır kupa alamazsan küçülürsün.

Daum severim ve Ersun hocayı severim, Zico dönemi ise iyi top oynamıyorduk bence.

Vitor'un başarıları, Jorge Jesus'u iki sene arka arkaya tokatlamak. O gittikten sonra Fenerliler'in gelsin diye dua etti Fonseca gelip Porto'yu ilk ikiye sokamıyor.
3 farklı ligde şampiyon olmuş, 8 kupalı adam. Bu döviz kuruyla getirebilecek misin daha iyi bir yabancı? Kaç kez dedik size Emre kalsın ama dinlemediniz valla sizin şikayet etme hakkınız yok. Oturup Emre'nin her hafta maç kazanıp durmasını seyredin.

Zico dönemi nasıl iyi top oynamıyorduk ya bayağı top oynuyorduk.

Reactions: HeisenBerg