Gustavo futbolcu falan değilBilmediğimiz bir şey söyle.
Gustavo futbolcu falan değilBilmediğimiz bir şey söyle.
Takımdakiler futbolcuysa oluyor bir futbolcu futbolcu, takımdakiler futbolcu değilse futbolcu olmuyor futbolcu. Gustavo da işte böyle bir futbolcu.Gustavo futbolcu falan değil
Hepsi senin yüzünden. Yorum konularını açmayı bıraktın, takım yenilmeye başladı.Takım tutmayı bırakıyorumtabi fenere sempatim devam edecek.
Ne güzel senelerce takım tutmayıp kafam rahattı. 3 senedir tekrar tutmaya başladık sonuç aynı
Futbol ile alakam sadece Kicktipp'ten ibaret olacak.
@Araf beni etiket listesinden çıkar artık
Yine kızdırdım seniTakımdakiler futbolcuysa oluyor bir futbolcu futbolcu, takımdakiler futbolcu değilse futbolcu olmuyor futbolcu. Gustavo da işte böyle bir futbolcu.
Hayır senin suçunHepsi senin yüzünden. Yorum konularını açmayı bıraktın, takım yenilmeye başladı.
Come to Beşiktaş.Takım tutmayı bırakıyorumtabi fenere sempatim devam edecek.
Ne güzel senelerce takım tutmayıp kafam rahattı. 3 senedir tekrar tutmaya başladık sonuç aynı
Senin gibi daldan dala atlamıyorum
Bu takımdan haydari de olmaz.Bilmediğimiz bir şey söyle.
Eğer takım tutacaksan sinir krizi geçirmeye hazır olacaksın zatenTakım tutmayı bırakıyorumtabi fenere sempatim devam edecek.
Stephen Bradley lazım adam daha hırslı Emre Belözoğlu gibi @Dosi @Tolstoyevski @ArafSenin gibi daldan dala atlamıyorumbir takım tutacaksam bu sadece Fenerbahçe olurama evet BJK diğer sevdiğim takım fakat ilk takım olarak Fenere ihanet etmem. Senle birlikle bol bol GS çekiştiririm ama
Bu Trabzon maçından sonra böyle olacağı belliydiBu takımdan haydari de olmaz.
TFF nin Alanya maçının ilk on birini bilmesi a normal tesadüf @Gerekli24Eğer takım tutacaksan sinir krizi geçirmeye hazır olacaksın zaten
İlk 11 bizim derbidekini TRT tam tutturdu.Hepsinin tutması TFF kadro oluşturmuş olabilir mi
TFF nin kadroyu siyah çoraplılara yollamış Alanya’yı yenseydik olan Başkan ceza alacaktı şikeden başkanı değiştirmek için yaptılar bunu @Gerekli24İlk 11 bizim derbidekini TRT tam tutturdu.
Senin ilginç fikirlerine hayranımTFF nin kadroyu siyah çoraplılara yollamış Alanya’yı yenseydik olan Başkan ceza alacaktı şikeden başkanı değiştirmek için yaptılar bunu @Gerekli24
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?