Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Hoca cesur davranıyor, takımı baştan sona değiştirmek bile cesaret ister. Sadece dört dörtlük yapamıyor, hep bir eksik kalıyor. İlk yarıda iyi oynatıyor mesela, ikinci yarı düşüyor ya da tam tersi. İkinci yarı iyiyse, genelde oyuna aldığı oyuncular sayesinde oluyor. Yönetim hocaya bir ay daha erken getirebilseydi eğer, belki her şey daha farklı olurdu. Transfer anlamında da birçok şey havada kaldı.

Emre Özcan'ın zaten sporla arası çok yüksek, sporun içinden bir isim, haliyle analiz gücü yüksek olur. Bahsettiğim videodaki kanal ise, kendi çapında analizler yapan bir kanal. Doğru ya da yanlış, bu tarz uğraş yapan kanallar önemli. En azından farklı bir bakış açısı sağlıyor.
Ben Emre Özcan ve türevlerinden aynen devam. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Enner Valencia, Ekvador'un Bolivya'yı 3-0 yendiği maçta takımının iki golünü attı ve 33 golle Ekvador milli takımınının en golcü futbolcusu oldu.

1633687526213.png

@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.

Geçen sene beğenmediğimiz adam kurtarıcı oldu. :A

İnşallah sezon başındaki yüksek formunu sürdürür. :Z

Nazım ve Sosa'yı da bekliyoruz. :Z
Ben Tisserand'ı iyi bir oyuncu olarak görüyordum ama yanındaki oyuncular ve teknik direktör yüzünden sönük kalıyordu. Dörtlü savunma düzeninde yanında Serdar oynuyordu ya da Lemos, sağda Gökhan ya da Nazım, solda Caner. İkinci yarıda zaten Szalai geldi, sakatlıktan sonra neredeyse doğru dürüst oynayamadı.

Vitor Pereira üçlü savunma yapıp Szalai ile birlikte yanına da Kim Min-Jae'yi monte edip parlattı. Dörtlü savunmada yeteri kadar parlaması zordu zaten. İlk üç maçta hiç gol yememiştik, Sivasspor maçında Tisserand maçında gol de yedik, beraberlik geldi, mağlubiyet geldi. Kısacası üçlü savunmayla parladı ve o olmayınca Başakşehir ve Olympiakos maçlarında hüsrana uğradık. Serdar Aziz ne yazık ki savunmaya yük bindiriyor.