Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Aynen. Sezon sonunda şampiyon olursak gelmeyi çok istiyor. İki sene önce de bir temas vardı ama Göksel bırakmamıştı. Seneye sözleşmesi biteceği için makul bir fiyata anlaşmayı planlıyor bizimkiler.

Fenerbahçe'nin eski basketbol şube sorumlusu Ozan Balaban, Željko Obradović konusunda açıklamalarda bulundu.

”Obradovic gibi isimlerle anlaşma kontrat bitimine bırakılmaz. 1 yıl önceden program yapılır. Mayıs ayı geldiğinde henüz bir anlaşma olmadığını bildiğimde sıkıntı olabileceğini düşünüyordum. Gönül kontratı vardır. Aziz Bey ile anlaşmaları 3 dakika sürdü, 5 dakika değil. En son İstanbul’a görüşmeye gelince ümitlendim. Obra’yı yakından tanıdığım için parayı öne çıkarmaz. Ben anlaşılır diye ümitlendim ama olmayınca çok üzüldüm. Avrupa’da Türk bayrağını dalgalandırdık. Galatasaray’ın aldığı UEFA Kupası’ndan sonra Fenerbahçe de bu başarının bir benzerini gerçekleştirdi. Biz de bunu yaptık. Hocama imkan veren Başta Aziz Bey ve yönetime teşekkür ediyorum.

Bizimle çalıştığı dönemde CSKA Moskova ve Rusya Milli Takımı’ndan da teklif aldı. Çok yüksek kontrat teklif edilmesine rağmen bizimle mutlu olduğu için yola devam etti. Her zaman önce ekibi, takımı ve oyuncularını düşünürdü. Önce onların parasını ödeyin derdi. Kendi parasını dert etmezdi. Bizim dönemimizde en fazla 37 günlük bir gecikme yaşanmıştı. Burada bu sene ödemelerin gecikmesi futbola daha çok önem verilmesi Obradovic’i üzmüş olabilir.

Bize sadece basketbolu öğretmedi. Kendisiyle birçok anımız var. Ama beni en çok etkileyenlerden biri var. Bir dönem takımda sakatlıklar arttı. Başkan Aziz Yıldırım da ‘Hocayla konuşalım oyuncu alalım o kadar yatırım yaptık’ diyor. Obradovic ise ısrarla ‘Almayacağız’ diyor. En son ben gittim, hediye aldım christmas günü. ‘Benim christmas başka tarih’ dedi ve gülerek şunları ekledi: Başkana teşekkür ediyorum. Oyuncu almayacağım. Sonra elimdeki oyunculara ne mesaj vereceğim? ‘Ben yola çıktığım ekibime güveniyorum."

@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch ve diğer Fenerbahçe taraftarları.

Caner Erkin gelirse eğer ve Hasan Ali Kaldırım olursa, biraz ters orantı olacak. Caner hücum yönü olan bir bek, Hasan Ali defansif yönü olan bir bek. Birisi savunma yapamıyor, birisi de hücum. Birisi çok iyi orta açıyor, pozisyona sokuyor, birisi de orta bile açamıyor. İkisi de istikrarsız bir tablo çiziyor, her maç iyi oynama gibi bir potansiyelleri yok. Forma sık sık el değiştirebilir ama yine de genel olarak Caner Erkin tercih edilir.

Caner Erkin gelirse eğer ve Hasan Ali Kaldırım olursa, biraz ters orantı olacak. Caner hücum yönü olan bir bek, Hasan Ali defansif yönü olan bir bek. Birisi savunma yapamıyor, birisi de hücum. Birisi çok iyi orta açıyor, pozisyona sokuyor, birisi de orta bile açamıyor. İkisi de istikrarsız bir tablo çiziyor, her maç iyi oynama gibi bir potansiyelleri yok. Forma sık sık el değiştirebilir ama yine de genel olarak Caner Erkin tercih edilir.
Hasan Ali öyle düşündüğünüz gibi iyi defans da yapamıyor :A

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
Hasan Ali bazen öyle oynuyor ki, sanırsın dünyanın en iyi sol beki. :A (Bkz: Fransa ve Beşiktaş maçları)

Ama genele baktığımızda Hasan Ali vasatı aşamayan bir oyuncu ve o yüzden Caner ile devam etmek daha mantıklı duruyor. Ama Caner'i bakalım ne kadar çok benimseyeceğiz ve eski Caner gibi oynayabilecek mi bizde? :)

Hasan Ali bazen öyle oynuyor ki, sanırsın dünyanın en iyi sol beki. :A (Bkz: Fransa ve Beşiktaş maçları)

Ama genele baktığımızda Hasan Ali vasatı aşamayan bir oyuncu ve o yüzden Caner ile devam etmek daha mantıklı duruyor. Ama Caner'i bakalım ne kadar çok benimseyeceğiz ve eski Caner gibi oynayabilecek mi bizde? :)
En azından Hasan Ali'den iyi orta açar ama kanatlardan otoban gibi geçer gider rakipler. :A