Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Ligde limitleri kılıfına uydurabiliyorlar ama UEFA affetmiyor.
En az 4 milyonluk bir satış yapıp eksi durumdan kurtulmanız gerekiyor.
Elimizdeki tek koz işte Ozan Tufan. Watford ile şu anda görüşüyor. Görüşmeden olumlu bir sonuç çıkarsa eğer, elimize iyi bir para geçecek.

Kiralık vereceğimizi sanmıyorum para ihtiyacımız varken..
500 bin € kira ücreti olacağını gördüm. Resmi açıklamada yazmaz ama İngiliz basınının haberini bekleyelim.

https://twitter.com/x/status/1428044694659993615
Fenerbahçeli arkadaşlar kusura bakmayın ama bu forma rezalet
Aslında Puma güzel bir konsept yarattı ama kulüp formalarına uymadı bu. Milli takım formalarından sponsor olmayınca güzel duruyordu. Kulüplerde sponsorlar çok rol çalıyor.

Reactions: Gerekli24
Bize bir kârı olmaz ki, bedavadan gitmiş olur. İyi başladı Watford ama nedense küme düşecek gibi geliyor bana ayrıca. Küme düşerse takım, zaten transfer etmekle uğraşmaz.

Bize bir kârı olmaz ki, bedavadan gitmiş olur. İyi başladı Watford ama nedense küme düşecek gibi geliyor bana ayrıca. Küme düşerse takım, zaten transfer etmekle uğraşmaz.
Watford'un orta sahası sıkıntılı. Ozan muhtemelen milli ara sonrası as çıkmaya başlar. Düşse bile iyi bir performans sergileyip başka talip bulabilir.

Reactions: Araf
Belki transfer yapamıyoruz ama Gökhan, (maalesef) Caner ve Ozan'dan kurtulmak büyük bir transfere eş değer olumlu gelişmeler. Mutluyum oldukça.

Reactions: Gerekli24
Bir yiğit çıkmıştı Bursa'dan, Bursaspor'a gidip oradan milli takıma kadar yükselmişti, sonrasında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Fenerbahçe'de, özellikle son iki sezonda gösterdiği performansla yurt dışındaki kulüplerin dikkatini çekmişti. Onun tercihi İngiltere Premier Lig idi. O yiğit tercihini Watford'tan yana kullandı. Hertfordshire isimli kontluğa bağlı olan Watford kentinde oynayacaktı artık maçlarını. Sarılı kırmızılı siyahlı formayı giyecekti. Kulübü Premier Lig'e yeni yükselen Watford'tu.

O kimdi?

@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.