Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Futbolcuda biter o iş. Ben Ts'a değil Fener'e gitmek istiyorum dediği an o madde de boşa çıkmış olur
Abi sizin anlamak istemediğiniz bir durum var. Eğer Leipzig onu buraya kiralarsa bizim başkan kimseye bırakmaz. Sörloth onun başkanlık hamlesi. Gittiği günden beri onunla iletişimini hiç koparmadı. Bir de bizim Trondsen gibi bir kozumuz var.

Belli olmaz bro belli olmaz hala anlayamadınız net konuşmamanız gerektiğini

Aynen, çok yüksek ücretle gelmişti. 14 milyon euroya gelmiş hatta, belki de en yüksek bonservis bedeli olabilir Türkiye'de. Gerçi vardır başka yüksek bedelle transfer edilen, şu anda aklıma gelmedi.
Jardel var ama jardeli bir iş adamı karşıladı galiba ayrıca fena oynamadı o bir de süper kupa kazandırdı diyebiliriz.

Reactions: Araf
Boşta bir oyuncu olsa kesinlikle bu kadar net konuşmam ama yakın tarihte bizim elimizden bonservisli birini alamadığınız gerçeği beni umutlu tutuyor.
Yahu sizin futbolcunuz değiiiil. O sözleşmeyi de bir şekilde kılıfına uydururlar merak etme

Aynen, rekor Jardel'di. Yine de Galatasaray adına gittiğini düşünürsek, rekor Galatasaray'ın oluyor.
Evet ama Galatasaray'ı yakmayan bir transfer neyse satılan oyuncularda rekor Cenk Tosun galiba ama Fenerbahçe de az adam satmadı iyi fiyata
Sow Elmas Muriq...

Evet ama Galatasaray'ı yakmayan bir transfer neyse satılan oyuncularda rekor Cenk Tosun galiba ama Fenerbahçe de az adam satmadı iyi fiyata
Sow Elmas Muriq...
Cenk Tosun'u 22.50'a satmıştınız doğru ve o rekordu. Everton'da bir kere sakatlandı, formu düştü, o günden sonra kendisine gelemedi.

Aynen, biz de iyi oyuncu gönderdik. Elvir Baljic'i Real Madrid'e 21 milyon euroya gönderdik, rekor Cenk'ten önce buydu. İki defa 20 milyon euroyu aştık ülke olarak ama daha sonra aşamadık hiç. Belçika, Hollanda ve Portekiz gibi değiliz. Çok yüksek bedellerle oyuncu satamıyoruz. Türkiye Süper Ligi biraz hafife alınıyor ve aynı zamanda pazarlıktan da anlamıyoruz.

Ben Balic daha düşük diye biliyordum haber siteleri de öyle diyor 15 16 gibi ama Transfermarkt 21 yazmış. Evet satamıyoruz çünkü yurt dışına gidip başarılı olan çok az.

Galatasaray'da Marcao varsa, Fenerbahçe'de de Bruno Alves vardı zamanında. Bruno Alves maç esnasında takım arkadaşına saldırdığını hatırlamıyorum ama antrenman esnasında yapıyordu yapacağını, ki zaten kendisi çok sinirli bir futbolcuydu. Vitor Pereira da zamanında kadro dışı bırakmıştı. Gündeme de geliyordu antrenmanda yaptıkları, sonuç olarak kadro dışı kalıp takımdan ayrıldı.

Kadro Dışı Haberi: Bruno Alves kadro dışı!

@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.

İrlandada maç oynamak isteyen varsa yanar Biontech önemli Sinovac olanlar 14 gün önce İrlandada olacak Fenerbahçe’nin Helsinki’yi yenmesi lazım @Araf @eskici uefa Avrupa konferans liginden uzak durarım