Sherlock Galatasaraylı bu aradaBeyler adam o dönem başkan yardımcınızdı. Ondan iyi mi bileceksiniz?
Dünkü açıklamasında da söylediği lafların yanlış yere çekildiğini söyledi
Sherlock Galatasaraylı bu aradaBeyler adam o dönem başkan yardımcınızdı. Ondan iyi mi bileceksiniz?
Valla şu aralar kupa kazanmak gibi bir derdimiz olduğu için bu toplara girmeye niyetimiz yok. Eğer çok istiyorsanız UEFA'ya önce açıp sonra geri çektiğiniz tazminat davasını tekrar açın.Sherlock Galatasaraylı bu arada
Dünkü açıklamasında da söylediği lafların yanlış yere çekildiğini söylediAmacı sadece huzursuzluk çıkarmak. Gidin bir kez daha Cas'a başvurun alışıksınız zaten
Aferin size 9 sene sonra akıllanmışsınız önünüze bakmanız gerektiğini idrak edebilmişsinizValla şu aralar kupa kazanmak gibi bir derdimiz olduğu için bu toplara girmeye niyetimiz yok. Eğer çok istiyorsanız UEFA'ya önce açıp sonra geri çektiğiniz tazminat davasını tekrar açın.Belki para alırsınız da bilmem kaçıncı orta sahanızı alırsınız.
Giderken para kazandıran ender yıldızlarımızdandı
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @mrt-06, @Dosi ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Bir "adam"dan daha fazlası...
"Alex De Souza" diye yazılır, "adam" diye okunur.
@Sherlock, @xdragxx, @MasacRE, @Tolstoyevski, @DarkLegenD, @12.Adam adam, @emreemreu, @MEnes, @Felon, @Bully, @bazinga, @The_Erinch, @batuhankaralar, @mesmeso61, @Polat Şaşmaz, @Maskeli Fedai.
Karakterini sevdiğimin adamı
@Sherlock, @xdragxx, @MasacRE, @Tolstoyevski, @DarkLegenD, @12.Adam adam, @emreemreu, @MEnes, @Felon, @Bully, @bazinga, @The_Erinch, @batuhankaralar, @mesmeso61, @Polat Şaşmaz, @Maskeli Fedai.
Tamam sakatlık kötü bir şey ama herkesin Muslera'ya geçmiş olsun mesajı yayınlaması zorunluymuş gibi bizim neden yayınlamadığımıza laf atıyor. Bizde Abdülkadir ve Ekuban sakatlandığı zaman çıkıp kimse geçmiş olsun demedi. Kaldı ki biz dün gece resmi sitemizde geçmiş olsun mesajı yayınladık. Üç ay önce olsaydı Muslera'ya deli gibi üzülürdüm ancak şu anda içimde gram üzüntü yok. Futbola ara verildiği dönemdeki tutumu yüzünden gram sempatik gelmiyor daha gözüme ancak yine de Muslera'ya geçmiş olsun diyorum. Allah daha beterinden korusun.
Futbola verilen arada nasıl davranış sergiledi?Tamam sakatlık kötü bir şey ama herkesin Muslera'ya geçmiş olsun mesajı yayınlaması zorunluymuş gibi bizim neden yayınlamadığımıza laf atıyor. Bizde Abdülkadir ve Ekuban sakatlandığı zaman çıkıp kimse geçmiş olsun demedi. Kaldı ki biz dün gece resmi sitemizde geçmiş olsun mesajı yayınladık. Üç ay önce olsaydı Muslera'ya deli gibi üzülürdüm ancak şu anda içimde gram üzüntü yok. Futbola ara verildiği dönemdeki tutumu yüzünden gram sempatik gelmiyor daha gözüme ancak yine de Muslera'ya geçmiş olsun diyorum. Allah daha beterinden korusun.
Ara verilmeden önce diğer takımların kaptanlarını sahaya çıkmayalım diye arayıp durdu. Ara döneminin sonunda nihai karar verilmeden önce de bu sefer sahaya çıkalım diye aradı. Obi Mikel ben bu ortamda oynamak istemiyorum dediğinde destek çıkmıştı ama meslektaşlarında virüs çıkınca bir geçmiş olsun mesajı bile paylaşmadı.Futbola verilen arada nasıl davranış sergiledi?
Ben Galatasaraylıyım. 😱https://twitter.com/x/status/1272992000384610307
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @mrt-06, @Dosi ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Ne zamandır etiketliyorum seni, yeni fark ettin Galatasaraylı olduğunu.Ben Galatasaraylıyım. 😱
Dikkat etmemişim demek ki.Ne zamandır etiketliyorum seni, yeni fark ettin Galatasaraylı olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?