O kadar da değil.Youtube dan başka bir kanaldan canlı yayını yakalamıştım ama seyretmedim.Daha atmazlar demiştim de, atmışlar bile.
Onu da YouTube katıl butonuna yayınlasınlar.
O kadar da değil.Youtube dan başka bir kanaldan canlı yayını yakalamıştım ama seyretmedim.Daha atmazlar demiştim de, atmışlar bile.
Onu da YouTube katıl butonuna yayınlasınlar.
Heyecanımı kaybettim 1 tane bile hazırlık maçı izlemedim@xdragxx Miha Zajc ligin en iyi orta saha oyuncusu olarak gösterilmeye başlandı, ne düşünüyorsun?
Nazar değdireceksin.@xdragxx Miha Zajc ligin en iyi orta saha oyuncusu olarak gösterilmeye başlandı, ne düşünüyorsun?
Vallahi ben bir şey yapmadım.Nazar değdireceksin.
Şans veren olmadı ki adama, ben hiç anlamıyordum neden şans verilmediğini. Sessiz sessiz yedek kulübesinde oturdu, kiralık bir takıma gitti, hiç ses etmedi. Sonunda oyunuyla ses çıkarmaya başlayacak gibi, yani umarım.Vallahi ben bir şey yapmadım.Lig karması yapsak ilk sıradan Zajc'sı yazacak adam kaynıyor sosyal medya.
FB TV'nin yapamadığını TRT Spor yaptı.
Twitter'da da iyi bari vergilerimizin işe yaradığı da oluyormuş.FB TV'nin yapamadığını TRT Spor yaptı.
Ali Koç anca YouTube Katıl'dan 15 TL karşılığında izletsin hazırlık maçlarını. TRT farkı.FB TV'nin yapamadığını TRT Spor yaptı.
TRT'ye satan da Ali Koç'tur zaten.Ali Koç anca YouTube Katıl'dan 15 TL karşılığında izletsin hazırlık maçlarını. TRT farkı.
YouTube Katıl butonuna yükler maçın özet görüntülerini, satmasına gerek yok.TRT'ye satan da Ali Koç'tur zaten.
Nasıl ya?Ferdi, Mesut, Serdar filan Türk statüsünde oynayacaklar di mi?
Ben de bilmediğim ve emin olmadığım için soruyorum.
Mesut zaten Alman milli takımına abone değil mi? Ferdi bizi seçmedi diye biliyorum. Sadece Serdar var galiba.Ben de bilmediğim ve emin olmadığım için soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?