Totem yapıyor @DarkLegenD, inanma.Tablo bizim için iç açıcı değil tabii kiAma diğer takımlar da kötü Allah'tan.
Totem yapıyor @DarkLegenD, inanma.Tablo bizim için iç açıcı değil tabii kiAma diğer takımlar da kötü Allah'tan.
Exxene üye olun 25 TL vereceğim Ayda zatenKomedi Paketi:
Ekli dosyayı görüntüle 106088
Caner Erkin: "Neredesin Valencia'm, kurban olduğum. Gel, bırakmam seni."
Ekli dosyayı görüntüle 106089
Attila Szalai: "Kariyer de yaparım, İrfan Can da."
Ekli dosyayı görüntüle 106090
Muhammed Gümüşkaya: "Ne baktınız? Siz yokken ben vardım."
Ekli dosyayı görüntüle 106091
Ozan Tufan: "Geleceğimizi kucaklıyorum. Arda'm benim, yok o Arda değil. Bu Güler."
Ekli dosyayı görüntüle 106092
Luiz Gustavo: "Mesut ne oynuyor be, yavaş çalım at Mesut!"
Ekli dosyayı görüntüle 106093
Marcel Tisserand: "Beni yedek bırakacak olan adama sarılıyorum, Caulker'e. Gerçi Serdar Aziz'e kaptırmazsak formayı yeter. Üçlü savunma yapar hoca, ben de oynarım. Oynamasam da paramı alıyorum sonuç olarak."
Ekli dosyayı görüntüle 106094
Sinan Gümüş: "Bırak Dirar bırak, öpeceğim, tutma beni."
Ekli dosyayı görüntüle 106095
Caner Erkin: "Bırak oğlum Mesut'u artık, her yerde peşinden gidiyormuşsun. Bir gün kaçıp giderse takımdan senden bilirim, rahat bırak."
Mert Hakan Yandaş: "Ne yapayım abi, çok seviyorum."
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Exxene üye olun 25 TL vereceğim Ayda zaten
Devamı da gelsin istiyoruz.Çizgi roman tadında.Komedi Paketi:
Ekli dosyayı görüntüle 106088
Caner Erkin: "Neredesin Valencia'm, kurban olduğum. Gel, bırakmam seni."
Ekli dosyayı görüntüle 106089
Attila Szalai: "Kariyer de yaparım, İrfan Can da."
Ekli dosyayı görüntüle 106090
Muhammed Gümüşkaya: "Ne baktınız? Siz yokken ben vardım."
Ekli dosyayı görüntüle 106091
Ozan Tufan: "Geleceğimizi kucaklıyorum. Arda'm benim, yok o Arda değil. Bu Güler."
Ekli dosyayı görüntüle 106092
Luiz Gustavo: "Mesut ne oynuyor be, yavaş çalım at Mesut!"
Ekli dosyayı görüntüle 106093
Marcel Tisserand: "Beni yedek bırakacak olan adama sarılıyorum, Caulker'e. Gerçi Serdar Aziz'e kaptırmazsak formayı yeter. Üçlü savunma yapar hoca, ben de oynarım. Oynamasam da paramı alıyorum sonuç olarak."
Ekli dosyayı görüntüle 106094
Sinan Gümüş: "Bırak Dirar bırak, öpeceğim, tutma beni."
Ekli dosyayı görüntüle 106095
Caner Erkin: "Bırak oğlum Mesut'u artık, her yerde peşinden gidiyormuşsun. Bir gün kaçıp giderse takımdan senden bilirim, rahat bırak."
Mert Hakan Yandaş: "Ne yapayım abi, çok seviyorum."
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Beğendiyseniz gelir arada. Fotoğrafları konuşturmayı seven birisiym, aynı zamandak komik de oluyor.Devamı da gelsin istiyoruz.Çizgi roman tadında.
Exxenden Fenerbahçe’ye para gidecek @ArafEkli dosyayı görüntüle 106096
Ozan Tufan: "Bütün bunları yaparken de 'Fenerbahçe'ye destek olabilirsiniz."
Bu + Caner'in Berke'ye ettiği küfür yeterli
Antrenman görüntülerinden kim bilir daha ne böyle espriler çıkar.Bu + Caner'in Berke'ye ettiği küfür yeterli
YouTube Katıl butonu para kazanmaya yarıyor.Bu Fenerbahçe TV ne işe yarıyor, anlamak güç.
FB TV'den para kazanmıyor mu? O zaman neden var, bu kanal.YouTube Katıl butonu para kazanmaya yarıyor.
Lisans sorunu olan bir futbolcu görünmüyor.Birşey soracağım;
2 tane adam aldık ama lisansları çıkmamış doğru mu?
Adam satamazsakda lisanları çıkmıcakmış.
Yağızın bir yazısını okudum bugünde ondan sormak istedim.Lisans sorunu olan bir futbolcu görünmüyor.
YouTube Katıl butonuyla para kazanmak daha iyi. 2 milyon abone var, 100 bini YouTube katıl butonuna katılsa: 15x100.000=1.500.000 TL para yapıyor. FB TV'den daha çok para.FB TV'den para kazanmıyor mu? O zaman neden var, bu kanal.
Nerede rastladınız?Yağızın bir yazısını okudum bugünde ondan sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?